tisdag



Godmorgon!! :)

Kom hem från arboga i Lördags. Hade jätte mysigt, även om vi blev lite uttråkade ibland. 
Idag fyller Sofia år, hon är i Öregrund och jobbar. Egentligen skulle jag och Helena åka till Öregrund idag men jag har fått öronkattar ( fick det i Rhodos) Så ska till öronläkaren idag. så jag och helena ska åka ner dit imorgon. Ska bli skönt och komma från Hässelby för här händer ingenting. Jag och Helena har chillat hela dagarna. Och nu är alla tjejer på Peace and Love också. så det är bara jag och helena hemma typ :)

Men nu ska jag lägga mig ute och sola lite.
Peace out!

Arboga

är i arboga och vi har det grymt!
Imorgon är det midsommar och då kör vi hårdare!! ;)

Arrboga

Godmorgon, idag drar jag till min farbrors land i Arrboga. Vi ska vara där över Midsommar. Helena ska med också så kommer bli skit kul där nere. Älskar och vara där över midsommar, min släkt är så gulliga och sköna så man har aldrig tråkigt! Men nu ska jag packa , har ansvar över mammas packning för hon jobbar! 

Men ses på söndag då!! :)

tisdag

hejsan!!
Igår träffade jag några av tjejerna, kvällen slutade med att jag och helena åkte och köpte chips och cola och sen kollade vi film hos mig. Idag vaknade vi vid halv 1 och då gick vi direkt och möte Jennie och Bebban. Vi hade en överasknings lunch för Belin för hon fyllde år idag. Så vi köpte lite smått och gott. Sen gick vi hem till Ankan där klara också var. Där vi gjort ordning allt och sen lurade vi dit Belin. Var jätte mysigt faktiskt, vi tjejer lekte lite efter också haha.

Nu är jag med tjejerna och eftersom att det inte händer något ikväll ska vi dra iväg till Vällingby och svulla på donken ;)

IM BACK

Kom hem idag efter en underbar resa, fyfan vad den har varit grym!
Den här resan kommer jag sent glömma. Vi har badat, solat, träffat killar, supit på trafick light och ladies night, vi har haft grymma utekvällar på bargatan, vi har varit på poolparty och vi har druckit hur många blåbärshots som helst.
Men här får ni se min resa i bilder!

Bildbomb på vad vi har gjort

Emma och Matilda är taggade på Arlanda




Vi drack breezer på stranden


Vi förade på balkongen





Vi hängde med några göteborgare







Emma kissade i en papperskorg



Vi drack BLÅBÄRSHOTS






Vi var på ett poolparty under en dag.






Vi röckte vattenpipa.



Vi var på Traffic Light och söp sönder.













Och vi var på Ladies Night







Sen har vi våran sista ute kväll.












Rhodos 12 - 19 juni

Godmorgon!! :)

Idag åker jag till Rhodos och kommer hem den 19 juni! Är så jävla taggad, har nästan packat klart. Är bara tandborste och lite sånt jag ska packa ner. Ska snart iväg med pappa också och växla in alla pengar. 
Har inte riktigt fattat att jag ska dit än, kommer nog inse det när jag står på arlanda senare ikväll. Vårat flyg går 10 i 8 ikväll. Så vid 5- halv 6 så ska mamma skjutsa in oss.

Men ni får ha det bäst i Sverige! Ska sola lite för alla här hemma. hihi
Kommer sakna er tjejer! ♥



Sommar looooov



G
OD MORGON!
Idag är det skolavslutning! Har inte riktigt fattat än att vi faktiskt kommer få sommarlov nu. 

Men vafan ska jag ha på mig?! Jag har bara tänkt på Rhodos så har inte tänkt ut något till idag, + att igår tvättade jag alla linnen och shorts så att dom är rena till rhodos. Så alla söta toppar är blöta. Typiskt mig, men ska börja med andra dilemmat nu. Håret. Sen blire till och sticka in huvudet i garderoben!

Ha en toppen sommar nu allihopa!

jaja

Hejsan!
Var ett bra tag sen jag skrev, en vecka sen typ?
Men har ju haft lov från i onsdags till i måndags. Har blivit mycket festande, firade också Helena på fredagen och matilda på lördagen.

Imorgon är det skolavslutning, känns typ overkligt. Men något som är ännu overkligare är att jag åker till Rhodos på Söndag!! Så jävla tagg, har samlat ihop 3500 nu till resan. Borde räcka tycker man ju.

Men förtilfället sitter jag i skolan. Har svenska 12.40. så har världens håltimme nu, segt som fan. VILL HEM

RSS 2.0