femhundring

hejsan! Kom hem vid 10 och då blev det mat och big brother.
Gick skit kasst idag tyckte jag, gick i 1 timme utan och sälja något och där sjönk ju jag ner till botten. Blev på skit dåligt humör, trodde jag skulle åka hem med 200. Men det gjorde jag inte tjänade 500 iallafall, känns inte helt fel. Funderar på och köra imorgon också, är ju fredag men man slutar mycket tidigare så man hinner ju ut iallafall. Men drar bara om Helena och Sofia ska köra.

Men nu ska jag sova, börjar halv 9 imorgon. weeeeei

hemma

Hejsan alla!
Åkte från skolan vid 2 och nu har jag hunnit titta på desperate housewifes och ätit. Ska ta bussen 20 över med Helena och Sofia till Jakobsberg där vi ska bli upphämtade. Måste först hitta lite varma kläder som jag ska ta på mig. Blir galet kallt på slutet när man säljer så är bäst och vara redo ;)

Men hörs lite senare, då jag även kommer vara rikare ;D

inställd....

Hola!
Engelskan var inställd vilket ingen i klassen visste. Så våran idrottslärare bjöd oss tjejer på en brownie i kafét för att göra oss glada haha. Men nu sitter vi i ett klassrum och nördar oss framför bloggar och facebook. Nästa lektion är handel och den börjar 20 över 11. Efter det har vi lunch och sen svenska. Egentligen har vi matte också men jag kommer dra hem efter svenskan föratt hinna sälja idag.

PUSS


Torsdag

Goodmorgon.
Väckarklockan ringde för 20 minuter sen och sen dess har jag bara hunnit hitta kläder jag ska ha på mig. Ska snart gå ner och göra kaffe och äta frulle och sen bär det av till bussen kvart över 9. Ikväll ska jag sälja tulpaner, ska åka dit med Sofia och Helena men ska gå själv sen. Tror det kommer gå grymt idag. För det första har det precis varit löning, det är torsdag och jag kommer gå själv. CASHFLOW! Haha

Men nu ska jag sminka mig, puuuss

John blund



H
ejsan, kändes riktigt bra och träna idag. På muskelpassen tränar man så bra också, man tränar verkligen alla muskler i kroppen. Skit grymt! Hittade 2 par jeans också som jag ska köpa, har inte ett enda jeans par nu (alla har gått sönder) så ska bli jävligt skönt och få ett par nu. Men efter träningen har jag hunnit träffa Helena, gå ut med min hund, duscha och titta på Big Brother. Måste ju bara säga att Annie är så jävla pinsam, jag dör på henne! 

Men nu ska jag sova, börjar 10 imorgon istället för halv 9. Rektorn har nämligen tagit bort våran naturkunskap på morgonen för att vi i klassen aldrig gick dit. Var högst 3 st i klassen på den där lektionen. Men jag tackar bara henne för det, sovmorgon is the shit!

MUSKEL PASS

Tumblr_lisz4whmti1qfeiolo1_500_large

Hejsan! Fick sluta lite tidigare idag, turismen var inställd så slutade halv 3 istället för halv 4. Men nu ska jag bara packa ihop mina träningskläder och dra iväg till Vällingby med Jennifer. Våran träning börjar vid 6 men vi tänkte dra upp lite tidigare och äta och kolla runt lite innan. Så nu ska jag bara hitta mina träningsskor och sen ska jag röra mig. 

Är tvek om jag kommer skriva något mer idag, kommer vara stendöd efter det där passet haha.

Jag just nu



God morgon, har precis gjort mig i ordning. Börjar kl 10 idag så ska ta bussen som går 21 från mig. Kommer även få sällskap av Helena idag, näize. Efter skolan är det träning med Jemp, vi ska köra ett muskelpass. Då tränar man hela kroppen. As bra. 

Men nu sk jag ner och äta frukost. Ha en bra dag! :)

Gurkan ♥

Nu har jag precis tittat på Big Brother. Gurkan är fan min framtida man, han är så jävla skön ♥ haha. Men nu ska jag lägga mig, skola imorgon och jag har tänkt och dra dit. För det första så hamnar jag efter om jag stannar hemma eftersom jag endast har skola på ons,tis och fre. Sen ska jag träna med Jempan på kvällen och tror inte mina föräldrar kommer tillåta det om jag är hemma haha.

Men god natt :)

roadtrip

Nu ska jag träffa Rasmus och Helena. Var ett bra tag sedan man träffa den där bruden och det är ganska sjukt med tanke på att vi bor 3 hus ifrån varandra.

Hörs!

Bikini

Några favoriter.
Måste fixa lite nya bikinis till Rhodos, köpte aldrig någon förra året så mina är vääldigt gamla..



s j u k l i n g

Hejsan, stannade hemma idag. Hade huvudvärk när jag vakna och min hals gör jätte ont.  Vaknade för en timme sedan ungefär. Var dock inge kul och vakna till snööö?! Snälla kan våren komma nu, är riktigt trött på snö -.-

Men nu ska jag kolla på Csi miami som jag har spelat in.

one tree hill

Hellu, har precis kollat på Bio Brother. Fan vad jag har blivit besatt av det, vet allt om alla i det där programet nu!!
Nu ligger jag när bäddad i sängen, tänkte sätta på One tree hill på tv play innan jag går och lägger mig. Mår fortfarande dåligt, har ont i huvudet och är allmänt seg. Kanske blir och stanna hemma imorgon från praktiken. Får se hur jag mår i morgon bitti..

Men god natt allihopa.

M å n d a g




H
ejsan! Skrev inget igår, men i lördags var jag hos Matilda med alla. Var hemma vid 5 och då gick jag och la mig direkt. Igår så sov jag till halv 4 då väckte pappa mig och vi drog till min lillebrorsas fotbolls match. Börjar stark fundera på att börja spela igen. Ville bara hoppa in och spela haha. När vi kom hem tog jag en powernap och sen blev det Big brother.

Idag har jag haft praktik som vanligt, har mått skit kasst. Har varit alldeles kallsvettig, har haft ont i huvudet och varit allmänt seg. Har den så kallade lingonveckan också och det gör ju inte saken bättre. Tror det blir och stanna hemma imorgon. Vill inte få på mig någon förkylning eller liknande....

sliiiiiiiiten tjej

hej eller god natt kanske, kom precis hem. Ska ta lite och äta för jag är glaet hungrig, sen ska jag sova.

Så goooodnatt

FKB



H
ejsan, har precis gjort mig iordning. Planerna för ikväll är att dra till Matilda. Men dom är några tjejer och äter där nu så ska dit efter att dom ätit och så. Vet inte om vi kommer stanna eller dra vidare men för min del spelar det ingen roll. Blir bara nära hem om vi stannar ;) 

Men nu ska jag ner och titta på tv så länge tills jag kan komma dit.
Puss

L Ö R D A G

Hejsan! Kom precis hem från Matilda där jag sov i natt. Kvällen igår då, ja vad ska man säga. Det är en kväll man kommer minnas iallafall haha. Kom till Jakobsberg vid 10 där det var lokalfest, runt 12 tiden drog vi vidare hem till Matilda, hände lite saker så vi ville inte stanna. Vi fick dock vänta en halvtimme på första bussen och sen en halvtimme på nästa så var ju inte hemma hos Matilda förns 1-2. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, hemma ska jag iallafall inte sitta!

Puss

Little girl

Nu ska jag börja röra mig mot bussen. kommer inte komma hem något mer ikväll så några fler inlägg blire inte. Men är galet taggad till ikväll, jag hoppas verkligen att kvällen blir så bra som vi hoppas!! 

Ha en bra fredag! ♥

f r e d a g

Tumblr_lim8huvagl1qaefeto1_500_large

Hej. Kom hem från skolan för ett tag sedan. Har hela fredagen planerad, ska möta Matilda runt 5 tiden och då ska vi handla lite mat vi ska laga hemma hos henne, som vi ska äta med några tjejer. Efter det ska vi vidare till Jakobsberg. Men nu ska jag kolla på Desperate Housewife, höörs!

grillning

Hejsan, blev ingen tulpan säljning idag. Sa till försent så det blev fullt. Men fick iallafall gå hem tidigare från skolan ;) Nu har jag precis tagit en dusch och nu är planerna att dra till Erika med tjejerna och grilla marshmellows. Älskar när Erika får sina spontana idér! Men nu ska jag byta om och sen möta upp tjejerna.


HÖRS

T O R S D A G

Godmorgon! Sitter just nu i min rosa morgonrock med en kopp kaffe i handen. Tänkte bara göra ett inlägg innan jag börjar fixa mig. Men idag ska jag gå lite tidigare från skolan, mamma har godkänt att jag får göra det för att hinna till strand och sälja tulpaner. Har dock blivit lite sjuk, hostar, nyser, är snorig och det kliar i min gom. Innan jag börjar bli sjuk så kliar det alltid i min gom och öron, ganska coolt faktiskt. Tror jag är ensam om det om jag ska vara ärlig ;)

Men nu ska jag fixa mig, ha en bra dag!

trötter

Nu har jag precis tittat på big brother och borstat tänderna. Imorgon är det skola igen, första skoldagen den här veckan. Nice. Torsdag är det också, vilket betyder att det är helg snart. Vi tjejer har ju redan planer och jag tror helgen kommer bli grym! 

Men nu ska jag sova, börjar redan vid halv 9 imorgon.... GODNATT

Man måste bjuda på sig själv!

Jag just nu, så jävla het!! Haha nämen sitter just nu med en ansiktsmask, var länge sedan man gjorde en sån så var väll dags. Den bara stog och ropa " använd mig!! " i badrummet.

Men blev inge tulpan säljning idag, ingen ville följa med och har verkligen ingen lust och dra dit själv.. Men imorgon måste jag fan, även om det blir så att jag måste dra själv :P Har planerat att träffa Helena sen också, ska få lite kläder hon lånat av mig. Sen ska jag även få låna en kofta av henne!
Hööörs!

Myshowroom

tävling på myshowroom, gör som jag och var med!! :) För att komma till tävlingen tryck här

R H O D O S

Ge mig, detta vill jag ha med mig till Rhodos. 
Fatta nice ;)

d a v i d g u e t t a - m i s s i n g y o u


S T Ä D n i n g

Har städat mitt rum nu , har även bytt lakan osv. Har försökt på mig mammas symaskin också, vill sy upp min kjol som jag hade i helgen. Den är lite för lång, men hennes maskin är ju helt galen. Fattar ingenting så får vänta tills hon kommer hem så hon får visa mig :P
Innan
Efter

O N S D A G



G
odmorgon, har varit vaken i 1 timme ungefär. Kunde inte sova för det blev så ljust i mitt rum. Men nu sitter jag och äter frukost och kollar på Cheaters. Har tänkt och städa mitt rum och sen hitta någon som vill sälja tulpaner med mig ikväll. Måste börja jobba, har tänkt och jobba idag, imorgon och på fredag. Men vill helst inte dra själv.




n a t t i

Nu ska jag lägga mig. Godnatt!

2 cool 4 you

Bara för att jag är lika cool som Sara, ska jag också göra den här!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: Ja
3. Är du uttråkad?: OM jag är
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Allways
7. Är du från Irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja det har dom varit i 7 år nu?

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Njaaaa
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja 
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: Nej
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Jag har massa efter mig, börjar tröttna -.-
7. Är du kär?: Komplicerat
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Haha knas, aldrig haft något av det.
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll
7. Pengar eller lycka?: Måste säga båda
8. Dag eller natt?: Dag
9. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Ja, haha
2. Brutit nåt?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: Ohja
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nästan, fick lite hjälp av Helena.
7. Gjort bort dig offentligt?: Ja
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen? Typ.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Matilda Engdahl
2. Telefonsamtalet du fick: Mamma
3. Personen du var med: Jennifer
4. Roligaste grejen som hänt: vet ej
5. Personen du smsade: Helena
6. Personen du tänkte på: Ingen typ
7. Du skrev till på myspace: Har inte myspace
8. Du kommenterade: Höö?
9. Du tillbringade natten med: Christian och Oscar haha
10. Du kramade: Jennifer

L O O K A T M E N O W



H
ejsan, fick sluta tidigare idag på praktiken. Fick gå redan vid 3, var jätte skönt för var jätte hungrig och trött. När jag kom hem tog jag lite käk och sen satte jag mig och kolla på Oc. Ikväll har jag tänkt ha en "ta hand om mig själv kväll". Ska ta en långt bad och fräscha till mig. Är ju ledig imorgon också, har studiedag. Men har tänkt och jobba imorgon. Måste börja spara pengar till Rhodos, har ju lite som jag sparat men det räcker inte på långa vägar ;)

J A C K A N D J O N E S

Hej, är helt klar just nu. Är praktik idag igen som varje tisdag.
Men nu ska jag faktiskt börja gå till bussen.

Skriver när jag kommer hem ! :)

M Å N D A G



Bild från Jennifer i helgen.

Godmorgon, har precis gjort mig i ordning. Har gjort en fiskbensflätta och sånna tar sån tid så har kramp i mina händer just nu .. Men praktik idag då som alltid, idag börjar iallafall jag och Jennifer samtidigt så vi kan ta bussen tillsammans. Annars brukar jag börja halv 10 och hon 10. Men hennes handledare har fixat så hon börjar som jag nu ;) 

Men nu ska jag äta frukost och sen blire till och gå till bussen! :)

S O V A

Hejsan, precis kollat klart på Big Brother och nu ska jag sova.. Ska upp lite tidigare imorgon föratt hinna duscha. Har ju praktik imorgon som vanligt, börjar tröttna lite. I början var det kul, men förra veckan som var gjorde mig helt slut. Hade aldrig varit så slut efter en praktiksdag. Men är bara och kötta, är ju trotsallt en stor del av mitt betyg..

Men detta säger jag GODNATT

S W E E T

Hejsan!
Kom hem från Kyrkan vid halv 6. Gick jätte bra idag tyckte jag, sen är jag inte så mycket föratt spela drama men det gick helt ok för min del. Blev lite skratt då och då men vafan! ;) Tvn är ju upptagen här hemma pga hockeyn men ikväll blire iallafall Big Brother. Det får man ju bara inte missa haha. Ska faktiskt ner till Knallen nu för att köpa lite chips som vi kan äta medans vi ser på BB.
Så byebye!

S Ö N D A G


Tumblr_lhsqlqsjdl1qgl14po1_500_large


G
odmorgon. Idag är det konfirmand träff i kyrkan, så alla ledare ska dit vid 12 och hålla i lite lekar och draman. Igår var jag bara hemma och kolla på tv, somnade framför tvn redan vid halv 12. Vaknade upp 1 och gick upp ch la mig. Så jag är ju lagom utvilad nu, men nu ska jag käka frulle och sen blire och möta upp Bebban. 
Vi ska ta en tripp till astrakan innan .

Hörs senare

JAG LEVER

Tjo! Här sitter en nyvaken tjej. Sov borta i Hallonbergen och där blev det typ 3 timmars sömn så drog en slagg direkt när jag kom hem. Men igår så började ju kvällen hos Jennifer. Runt 11 så åkte vi till Vällingby hos någon kille, men var lite för mycket folk så vi drog vidare till Hallonbergen vid 12 till Albin. Där var jag Sara och Jennifer hela natten. Vid 6 på morgonen gick jag oscar och Chrille hem till Chrille och sov. Så ja är lite sliten.
Men nu ska jag gå ner och leta käk. Har inte ätit någonting på hela dagen.

F E K K E

Nu är jag klar, har på mig kjol vilket jag aldrig brukar ha! Är mera leggins tjejen, men kände för lite nytt ikväll . Men nu ska jag ta bussen till Jennifer. Sa att jag skulle komma tidigare :) 

Ha en bra kväll!

J E N N I F E R 1 7 Å R



Hej allesammans!
Kom precis hem från Vällingby, nu ska jag börja fixa mig och sen dra hem till Jennifer! Min älskling fyllde 17 förra söndagen så idag ska vi fira henne. Kommer bli grymt, vi har bara ett dilemma... Vart vi ska sen. Men det löser sig alltid. Ikväll ska vi bara köra, är riktigt taggad! 

Men ska börja sminka mig nu, men skriver innan jag drar.

i'm like yes, its all about them yes

Hejsan. Hade ett litet förhör på Svenskan, tror det gick helt ok. Efter var det lunch och sen egentligen idrott. Men jag hade glömt kläder så min lärare sa att jag kunde gå hem. Så var hemma redan vid 12. Nu har jag bara suttit här vid datan och nu tänkte jag ta tag i mina naglar och göra franskmanikyr. Får se hur det går ;)

Puss

F R I D A Y

Godmorgon, Har försovit mig... Började halv 9 och vaknade 8. Men jag drar till skolan vid 10 då svenskan börjar. Om jag åker nu kommer jag ändå inte bli insläppt. 

Men igår så sålde jag ju tulpaner och det gick jätte bra. Sålde 37 st, brukar sälja (på en vardag) mellan 17-26 st. Så tjänade 650 kr. Känns as bra, ska fortsätta gå själv. För det var det jag gjorde igår. Annars brukar jag gå med en kompis och så går vi varannat hus ;)
Men nu ska jag kolla buss och grejer. Ciao

Tulpaner

Ska börja göra mig i ordning nu. Dags och ta bussen snart!
Wish me luuck

MEssy

Tumblr_lg24oay17v1qab7xio1_400_large
Nu har jag precis fixat i mitt rum, hade en stor fett hög med kläder på golvet. Den högen blev två tvättmaskiner som jag precis har hängt upp nu. Så nu är min garderob helt tom för tillfället haha. Men nu är iallafall rummet rent. Nu ska jag kolla på Oc sen är det dags och dra till hässelby strand där jag ska sälja tulpaner med Sofia Helena Rasmus och min lillebror. Men skriver innan jag åker igen... :) 

so loong

torsdag

Hej!
Sitter hemma för tillfället. Ikväll ska jag sälja tulpaner igen, måste börja samla pengar -.- går inte så bra för tillfället, haha. Sitter just nu och kollar på Desperate housewifes och nu tog reklamen slut så ska fortsätta titta.
Puss

??????????

Såg att mitt läsar antal ökade med ca 30 läsare igår, vad hände? haha

church

Hejsan, dagen idag har varit jätte skön. Hade bara 2 lektioner eftersom min mentor var på kurs. Så både handels lektionen och mentorstiden var inställda. Kom hem runt 3 och sen dess har jag gjort lite mat och kollat på tv. Nu ska jag snart iväg till kyrkan, på söndag är det konfirmandträff så vi ledare ska planera lite. 

Sen har jag fått en förfrågan om jag vill börja spela fotboll igen i HSK.. Asså jag älskar verkligen och spela fotboll men känns ändå som att det där är över nu. Är ju ändå 17 år och att börja då igen känns wierd. Isåfall ska man ju ha spelat i flera år. Jag slutade ju i fotbollen för 1 år sedan... Sen är det i HSK jag skulle spela i , och det känns inte riktigt som jag. Brommapojkarna i mitt hjärta ;) ♥

Onsdag

Tumblr_li51dx4x3c1qh9xlmo1_500_large

Godmorgon.. Min första lektion är inställd för min lärare är på kurs. Så har faktiskt precis gått upp. Men ska till skolan vid 11 för att göra en uppgift innan nästa lektion. Men snart kommer helena för att låna min el, haha hon har byggarbetare hemma hos henne och dom har stängt av all el så hon kan inte platta håret. Hon börjar runt 11 hon med så vi kommer åka tillsammans.


Men vi hörs efter skolan, ska till hux så kanske blir lite tajt med ett inlägg innan. Men det märker ni ;)

jaaaaaaa

Hejsan!
Var helt slut efter praktiken, har aldrig blivit såhär trött efter en dag av praktik. Men fick göra jävligt mycket idag. Men nu har jag precis ätit middag och ska snart dra iväg och sola med Erika. Väntar bara på att hon ska möta Sara en snabbis och få lite grejer innan vi kan dra.

HÖRS

Tisdag



BILD FRÅN JOSSANS TJEJMIDDAG.

Godmorgon.
Igår kom jag inte hem förens 6. Slutade praktiken halv 5 och sen träffa jag Helena och Sofia en snabbis innan jag gick hem. Idag är det praktik igen, har faktiskt på mig mina nya chinos. Har inte haft på mig dom sen jag köpte dom. Känns så kallt och gå ut med dom, men nu börjar det ju bli lite varmare.

Men nu ska jag äta frukost och sen ta bussen. PUSS

monday

Godmorgon... Kom precis ut ur duschen, nu ska jag föna håret och fixa till mig och sen blire och dra till praktiken. Känns som att jag har fått tur när det gäller praktik. Många i min klass hatar sina praktik platser och jag har skit kul på min praktik. Min handledare är verkligen skit schysst och släpper min oftast tidigare. HAr aldrig slutat 5 som jag egentligen ska göra hehe ;) 

Men nu ska jag föna håret.
PEACE OUT

Söndag



Hejsan
Har inte suttit vid datan idag så därför har det inte blivit några inlägg idag.
Men igår så började vi hos Jossan och firade henne, runt 11 så drog hon ut på krogen och vi tjejer drog vidare till en kille i källvesta. Fick skjuts hem sen av Jocke med Anton och co så var hemma redan vid 2. Men det var skönt och vara hemma i tid någon gång ;) Idag har jag inte gjort så mycket, var iväg och kolla på min lillebrors innebandy match vid 7 och sen har jag kollat på Big Brother och lagat en matlåda till mig som jag ska ha med mig imorgon på praktiken.

Men nu ska jag faktiskt avrunda och gå och lägga mig. Börjar imorgon halv 10 och jag måste hinna duscha imorgon bitti så blir ingen sovmorgon.
GODNATT

Tjejmiddag

SHO! :)
Var ju hos Americo igår, åkte därifrån vid 5. Sofia följde med mig hem och sov hos mig, så hela dagen har bestått av endast slapp. Nu är jag med Sofia och Jennifer vi väntar typ bara på att klockan ska bli 7 så jag och Jennifer kan rulla mot Jossan. Hon fyller 18 idag så vi ska hem till henne och äta middag och fira henne lite :)

Men nu ska jag vara social! Puss

Party all the time

Tumblr_l5pe55k53d1qa94sio1_500_large

Hej!
Nu ska vi börja åka till Americo, min buss går halv och sen ska jag möta upp Sara och dom i vällingby. Den här kvällen måste bli lyckad, för den här veckan har varit ett helvette och nu fan ska jag ha kul och spåra! Men jag har ju mina danspartners på plats, Carro och Sara. Dom ställer alltid upp haha!

Men ska börja packa väskan och sen dra. Ha en bra FREDAG!!

Maxa rååå

FREDAG idag! Ikväll ska jag till Americo i Vällingby. Kanske får med mig 4 grabs men det vet jag inte än, annars ska jag dit med Sara i min klass och hennes kompisar. Men har iallafall precis fixat klart mig, kör på lockigt hår idag. Var fett länge sedan och behöver lite variation! Haha.

Men nu ska jag ut en sväng, men skriver innan jag åker :) ♥

PEace

3507678960_ca5543fa29_large_136911844_large
weheartit
Nu har jag badat jätte länge, hela min kropp är som ett russin. Lyckas skära mig också när jag raka mina ben, första gången för mig haha. Fan vad det blödde! Smor inte mig med lite brun utan sol också, som är lite brun och fräsch till helgen. Har två vänner som fyller år, Jossan fyller 18 på lördag och Jennifer fyller 17 på söndag. Jag som är totallt pank ska nu kunna fixa fram två presenter.... 

Men nu ska jag nörda mig på facebook.
Puss

Work out


H
ejsan

Nu är jag hemma, har hunnit äta lite och nu ska jag ta ett bad.
Var riktigt skönt och träna, men även jävligt jobbigt. Sist jag träna sådär hårt var innan jul. haha. Men nu ska jag springa in i badrummet och kolla om badet har blivit fyllt. Har tänkt och ta hand om mig lite också, som att smörja in mig osv!

Hörs sen :)

träning nästa

Kom hem för 20 min sen, har nu bytt om och ska snart ta bussen till vällingby där jag ska träna med Erika och Jennifer. Ska bli skönt, nu jävlar ska jag komma i form!! ;)

Skriver när jag kommer hem igen.

du förstör mig

hej...
Är på skit dåligt humör just nu. Men var ute och sprang i en halvtimme efter förra inlägget. Gjorde lite övningar här i rummet också. Ska fortsätta med det här nu, ska kanske dra iväg och träna med Erika och Jennifer imorgon också.

Men nu känner jag bara föratt låsa in mig på mitt rum, vill bort från allt. Helgen är min iallafall, fan vad jag ska spåra!

peace out


fu

Nu har du visat vilken relation du vill ha med din dotter!
Jag är 17 år men ändå så är jag så mycket mognare än dig...

ointressant

Tumblr_lhl4s9jg581qcabrro1_500_large

Har försökt få ner mina tankar nu i snart 10 minuter. Jag har så svårt och skriva ner hur jag känner, jag vet typ inte själv hur jag känner. Jag känner mig vilsen i mig själv, som att någon annan har tagit över min kropp och att den här personen gör mig till någon annan. Men ändå så trivs jag i hur jag är just nu, jag har lixom inget och klaga över. Men ändå ligger jag i min rum och undrar vad jag håller på med. Jag är osäker på mig själv, vem är jag? Sen jag börja gymnasiet har mitt liv vänds upp och ner, inget är som förr. Jag har förlorat personer både vänner och kärlek men jag har även fått massa nya vänner som jag trivs med väldigt bra. Jag lever helt annorlunda, förut delade jag allt med en person och var lycklig. Nu lever jag för helgerna och spårar och på vardagarna skiter jag totalt i plugget och ligger och bara glor.



BB



hej folket!
Sen sist jag skrev har jag suttit på facebook, läst blogg, facebook igen, kollat på one tree hill, gått ut med hunden, facebook och nu bloggen. Jaa man har ju verkligen en liv känner jag. Något plugg har det dock inte blivit än. Men har bestämt mig för att prata med alla mina lärare imorgon och kolla upp vad jag har för rester så jag vet vad jag ska göra. Är så svårt och hänga med nu känner jag. För nu går jag ju endast i skolan onsdag torsdag och fredag, så om jag nu är sjuk eller liknande så missar jag så jävla mycket. Så måste komma ikapp med allt. Har ett par rester i varje ämne typ. Har ju omprov i naturkunskap också, atomer och jag går inte riktigt ihop -.-

Men nu blire snart Big Brother,

Just nu ..

.. Ligger jag i min säng. Tänkte ta tag i mina uppgifter i näthandel. (kommer antagligen skita i dom ändå) Men idag så slutade jag på praktiken vid 4. Var kul och jobba idag, dom fick in skit snygga killkläder idag. Så killar dra till Jack and Jones!! ;) Efter praktiken åkte jag bara hem och har suttit vid tvn sen dess typ.

Men jag har tänkt idag, från o med idag ska jag börja ta tag i skolan och plugga till proven och göra uppgifterna som jag får. Ska även börja träna igen och den här gången på allvar. Jag har aldrig någonsin varit nöjd över min kropp. Ända sen jag var liten har jag badat med shorts på sommaren för att jag skäms över mina lår. Men nu ska jag fan nå mitt mål och gilla min egen kropp. Jag kommer börja redan imorgon, ska börja powerwalka på kvällarna, ska göra det nu hela veckan.

Tumblr_lgyfn1rypc1qgcm42o1_500_large

Wish me luck!

praktik

Hej! :)
Har precis gjort mig i ordning och sitter nu och äter frukost. Bussen går 9.26 från mig. Börjar 10 idag istället för halv 10. Men skulle bara visa att jag lever!! Hörs när jag kommer hem, puuss!

Tävling hos Dennis M

Är med och tävlar om en parfym box på Dennis M's blogg.
Vill ni också ha chansen och vinna så tryck på bilden så kommer du till tävlingen! :)

praktik


Sho!

Fick sluta redan vid 3 så var hemma runt 4. Var skönt och komma tillbaka till praktiken ändå. Affären har blivit riktigt fräsch och snygg, dock fanns det mycket och hänga ut och packa upp i lagret. Stod i ungefär 1 timme och vek upp massa jeans på hyllor i lagret, lovar att det var ca 600 jeans jag vek. Kartongerna tog aldrig slut! Gjorde lite annat i butiken också. Lunchade sen med Robyn Jennifer och Rudy. 

Men nu väntar jag på middagen och sen ska jag träffa Helena om hon fortfarande vill ;)
puss

on my way

Nuu drar jag , är hemma runt 5-6 beror på om jag får sluta tidigare.
SHO

Jack and Jones

Tumblr_l74oljzhtm1qbp4uco1_500_large

G
odmorgon!

Hade jätte svårt och somna igår, hade så mycket i tankarna. Tror jag somna runt 2 tiden.. 
Nu ska jag börja byta om och sminka mig, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig -.- Min svarta leggins och mina svarta jeans ligger i tvätten... knaas! 


god natt

hej.
Imorgon börjar praktiken för min del igen. Nu är affären färdig renoverad, så börjar där imorgon halv 10. Så ska börja runda av nu och borsta tänderna och så. Ska försöka hitta något och ha på mig också, tycker det känns så svårt och veta vad man ska ha på sig. Man kan ju inte direkt komma med leggins och en tjock tröja till Jack and Jones. Alla är ju så fina där haha! Men får hitta något som ser okej ut, måste fan inskaffa ett par snygga jeans. Har fan inga -.- 

Godnatt på er! ♥

söndag

Hejsan. Har varit iväg med familjen och kollat på min lillebrors innebandy match i solna. Tyvärr så förlorade dom, men dom möte ett riktigt bra lag.

Men i Fredags började kvällen hos Armin, var där endast i någon timme. Drog sen vidare till sundbyberg med Helena och Jennifer, runt 2 tiden var vi tvugna och dra därifrån så jag och Jennifer tog en taxi till Grimsta på efterfest.  Kvällen (morgonen ) slutade med att jag jossan och jennifer missade bussen hem och fick gå till statiol 24, där vi log och sov på varandra i en halvtimme. kl 6 på morgonen kom bussen, blev slagg direkt när jag kom hem. Så igår var jag lite sliten, Jennifer Jossan och Erika hängde hos mig till 4 tiden. Sen på kvällen hängde jag med Anton och Helena. Vi var först hos Jonte och sen Linus.

Okej nu blev inlägget jätte rörigt, menmen! ;)


UTGÅNG

shoo!
Nu drar jag helena, jennifer och bebban till Armin. Dom andra tjejerna kommer senare. 
Skriver imorgon eller inattt

pause



Hejsan, har inte bloggat sen tisdags men har inte haft någon lust. Men har varit hos Americo och festat med tjejerna och igår var jag hemma med Helena och Jennifer. Ikväll så blir det kanske till att dra till Americo igen, beror på hur dom andra känner.
Men nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch och fixa mig till kvällen. Skriver innan jag drar ut! ;)

...

sho, idag har jag varit med Lisa i vällingby och fikat. Var sjukt jävla länge sen vi träffades så vi hade mycket och prata om. Kom hem för ungefär en halvtimme. Hade kvällen planerad men nu sprack typ det.. Så får se vad fan vi tjejer gör ikväll. 

Är på fett dåligt humör, märkte nu att min kamera är borta och sist jag hade den var i fredags när jag var i Hallonbergen. Mina pengar försvann där så skulle inte förvåna mig om dom har tagit min kamera också. Blir så lack, fan tjäna era egna pengar och köp era egna kameror! Riktiga luder är ni!

Tisdag

Godmorgon. Ligger här i min säng med min sköna morgonrock och datan i knät.
Idag har jag tänkt att jag ska rensa i mitt rum, har blivit så stöckigt. Har faktiskt massa plugg och göra också som jag tänkte börja med lite smått. Men först ska jag käka frulle. 

byebye

RSS 2.0