nattstad

Nu har jag gått över till nattstads bloggportal. Helena tipsade mig om den och den är mycket roligare och blogga på. Vet inte om jag kommer gå över helt, men ni märker väll vilken jag kommer stanna på. Men ska blogga på nattstad nu ett tag iallafall och känna hur det känns! 

Så besök min nya blogg här ---->



Säng dags, tidig morgon imorgon.








tjugosjätte januari



H
ejsan alla, kollar på true talent nu. 
Har ätit middag och planerat min 18års fest med mamma och pappa. Det kommer bli grymt asså! Kommer antagligen bli 28 januari om den är ledig då. Pappa har mailat dom så vi väntar på svar. 

Men nu ska jag kolla vidare här och vänta på att Helena hör av sig, hon skulle äta och så och sen skulle vi ut på en promenad.

Ready



N
u kom jag precis hem, min pappa skjutsade hem mig efter utvecklingsamtalet. Utvecklingssamtalet gick jätte bra, har skött mig i alla ämnen. Har ingen ig varning eller liknande. Vi pratade lite om att jag kanske skulle komplettera lite uppgifter jag gjort till mvg. Skulle kolla på det här hemma och se vad jag vill höja. Men allt som allt så hade jag bra betyg och jag skötte mig bra i klassrummet, snackade lite mycket ibland men det är ju vanligt hos alla ;)

Nu ska jag kolla på Criminal minds och sen blir det desperate houswifes!

at school

20080401133252

Hejsan!
Idag är det utvecklingsamtal i skolan. Så alla slutar 12.00, men jag har utvecklingsamtal 13.50 så jag sitter kvar här istället för att åka hem. Men har sällskap av Louise Sara och Ahmed. Har faktiskt fått lite gjort här, har gjort klart mitt hemprov som ska in på Fredag. Så nu slipper jag den, ska bara sätta ihop texterna för nu har jag några av frågorna här i skolan och några hemma. Men det går ju snabbt och fixa. Men ska skicka mina svar nu till min mail så jag inte glömmer bort det!

Peace out


Värsta pojkväns akademin

317116_258243960875747_168095249890619_852125_1944163538_n_large

Sitter för tillfället och kollar på Värsta pojkväns akademin, tycker det är ett ganska underhållande program faktiskt! 

Åkte faktiskt aldrig till Vällingby, min bror ångrade sig så vi åkte bara till Åkermyntan och fyllde på våra busskort där och sen köpte vi lite käk. Fick även med mig en chips påse hem ;) Det gillar vi hehe.
Men nu ska jag titta här..

vällingby nästa



H
ejsan!
Provet idag gick förvånadsvärt bra, jennifer hjälpte mig med frågorna på bussen påväg till skolan så kom i håg det mesta. Svarade såklart inte på allt men tror det jag svara på räcker till ett G. Men nu ska jag pappa och min lillebror till Vällingby. Min bror ska köpa skor och sen ska vi fylla på våra busskort som vi inte har gjort än.

Seya later

Hur ballt är inte det här?!




Gud vad jag skulle vilja kunna göra något sånt där!

kvällskvisten

Tumblr_lojylrfl7m1qfis79o1_500_large

Godkväll!
Sitter och väntar på att Criminal minds ska börja här på kvällskvisten. Det ska börja om 10 min. Imorgon kommer jag börja 9.55 istället för 11.05.... Men det är pga av svenska provet jag kommer faila sten hårt på. Fick aldrig frågorna och har letat som en tok här hemma efter papprerna från svenskan men lyckades dock inte så bra. Får helt enkelt skylla mig själv... Men nu ska jag ta mig en natt macka. Börjar bli små hungrig!! ;)

Monday



S
ho!
Sitter hemma och kollar på True Talent.
Måste egentligen plugga till en svenska prov tills imorgon. Men smarta jag har tappat bort pappret så försöker få tag på Jennifer för att få frågorna men går inge vidare. Har också ett hemprov i näthandel som ska vara klart på Torsdag eller fredag (?) kommer fan inte ihåg. Men ska vara klart den här veckan iallafall. Den har jag iallafall kommit en bit på. 

Men idag är det ju måndag och det var första skoldagen efter helgen. Skolan gick väldigt snabbt idag, det enda jag gjorde idag var att klippa ut namnlappar ( till ung handelns dag ) och lekte med lera. En helt okej skoldag alltså ;) 


TÄVLING

Är med och tävlar om en goodiebag med hårprdukter och en babyliss ipro 230 icurl som headzone har ordnat. Älskar sånna här tävlingar så tvekar inte en sekund på att vara med.

Vill ni också vara med och tävla så kan ni gå in här ---->. Här är också deras hemsida.

artonår

Är riktigt glad för tillfället. Har precis suttit och planerat min 18 års fest med mamma och pappa. Dom vill helst inte att jag har en fest här hemma så vi har bestämt att vi ska hyra en lokal. Med en lokal så kan jag verkligen bjuda alla. Hade inte gått så bra om jag skulle ha bjudit hem alla till mig, vi hade verkligen inte fått plats. Så lokal är bäästa! Ska bjuda på käk till alla och sen blire fekke all night long!



helgen



H
ej

I Fredags så var vi massa hemma hos mig. Hade lite panik till en början med det gick bra sen. Jag hade iallafall kul med mina kompisar. Igår så log jag hemma till en början, men slutade hemma hos Helena sen. Vi åt godis, chips och drack läsk. Kom hem vid halv 2 och då gick jag och la mig dirr. Var helt slut.

Men nu ska jag se på robinson som är på tv.
Peace out

Friday

Nu sitter jag klar här hemma, väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussen. Den går 11.06 så ska snart rulla. Har Handel och svenska idag och sen slutar jag vid halv 4 . Idag är planerna på att vara hos Sofia med tjejerna, alltid lika kul där! 

Men har inget mer vettigt och säga. Men ha en bra dag !

Criminal Minds

Har precis kollat klart på Criminal Minds. Lite fuckat första avsnitt men det blir väll bättre sen. Har som sagt sovmorgon imorgon till kl 12 så kommer behöva åka hem ifrån runt 11. Innan lektionen imorgon så ska vi ta kort med handels 3 orna. Min klass håller nämligen i något som heter Ungs handelns dag som kommer var 15 november i våra skola och dom ska hjälpa oss. Så vi tillsammans ska ta ett kort med våra tröjor ( Det står ung handelns dag på dom ) och skicka in till Svensk Handel som håller i det här. Något som förstod vad jag mena haha!

Jaja, nu ska jag slagga! 
Peace out people!

FACEBOOK

Hej alla 1000 läsare, sitter inne på Fb för tillfället och snackar med Anton, Sara och Erika. Erika vill att jag ska till henne och titta på en rulle. Hon bjuder tillomed på chips och dipp. Men bror min har ju ockuperat min moppe och jag har inget plus kort så kan inte åka dit....MEN en bra grej som händer är att jag har sovmorgon imorgon till kl 12.00. Våra mentorer Anette och Lena var skyldiga oss en sovmorgon så jag påminde Anette om det idag så vi bestämde att vi skulle få den imorgon! As bra!

Men nu har jag typ spelat sims i 3 timmar så ska ner och kolla på criminal minds. Är ju premiär idag!

Tumblr_ltcw0gylxw1qko7v8o1_500_large

yaa man

Hej!
Idag är det Torsdag! As nice för då är det ju nära till fredag. Tycker dom senaste veckorna har gått så sjukt fort. Man hinner inte reagera innan det är fredag igen lixom. Men skolan idag gick bra, hade ganska sköna lektioner. Slutade vid 20 i 3 så var hemma vid 3 tiden. Har hunnit äta två ägg mackor och kollat på criminal mins och greys anatomy som jag spelade in igår. 

Ikväll ska jag inte göra något speciellt, får se vart kvällen leder mig.

HUX

Hejsan!
Idag var min långa dag.. Slutade vid 4. Sen la min mobil av i skolan också så ingen musik blev det på bussen hem. Det värsta jag vet haha. Men ikväll blire hux som vanligt. Ska ta bussen dit om ca en halvtimme. Får sällsis av Bebban som vanligt.

Men ska rycka upp mig lite nu och fixa mig lite. Man kan ju inte komma dit hur som helst lixom haha ;)

storm

Tumblr_lt8cpjjiwn1r2vmyro1_500_large

H
ej,
skolan idag var väll okej. Gick snabbt iallafal, något som inte var lika okej var vädret när man skulle hem. Fyfan vad det blåser och regnar!!
Eftersom jag inte vill vara på nedervåningen nu så ska jag kurra ner mig i sängen och försöka hitta någon film och kolla på. Kanske kan hitta något kul på kanal play eller nåt :)

Ciao

autumn

Tumblr_lqmqp5ajn11qindjyo1_500_large 317562_2297410488263_1639148702_2233180_150669469_n_large

G
odmorgon!

Har precis gjort mig i ordning. Ska bara äta frukost och sen är jag redo för skolan. Ska ta bussen om 40 min så har bra tid på mig att ta det lugnt nu. Idag har jag en ganska kort dag, har idrott på morgonen vid 11. Efter det har jag lunch och sen handel. Denna dag brukar vara riktigt nice!

Men nu ska jag spela lite sims här snabbt och sen blire frukost.
Ha en trevlig dag!

dreams


Filmen var riktigt bra! Den handlade om både kärlek, humor och action. Me like. Den enda svåra nu är att berätta den här filmen på engelska för min engelska lärare. Filmen var lite komplicerad och det kommer bli svårt och formulera rätt haha! 
Efter filmen gick jag ut och träffade Helena och Rasmus, var var ute i ca 1 timme och sen gick jag hem för att kolla på two an half men. 

Men nu börjar jag bli pömsig så ska lägga mig, sov gudomligt skönt i natt. Älskar när lakan osv är ny tvättade. Jag sover faktiskt mycket bättre då!

Men god natt! ♥

Måndag



Ligger för tillfället i min säng med datan i knät och pappa skrek precis här att maten är klar så får bli ett snabbt inlägg. Kvällens planer är att kolla på filmen ovan. Det är en läxa jag har fått av min engelska lärare, måste självklart kolla på den med engelsk text osv. Ska kanske också träffa Helena lite senare, våran dagliga promenad lixom ;) eller promenad och promenad, vi sätter oss oftast på dagiset vid oss.

Men nu var det middag som sagt!
Skriver sen..

Vill ha..............


bed

Nu ligger jag ner bäddad i sängen, byte lakan osv idag så sängen är ur mysig!! :)
Kollade precis på Jersey och tänkte faktiskt sova nu. Har sov morgon till 9 40 imorgon, riktigt skönt!

Kvällen har spenderats med 3 filurer, Helena Rasmus och Richard. Vi satt mest och snackade på ett dagis i närheten av mig. Men nu blire lite FB för mig och sen ska jag sova! ;)
GODNATT

Plugg

Har suttit och pluggat köp rätt i ungefär 2 timmar nu. Är ett hemprov som ska lämnas in 28 onde. Har ingen lust och sitta och rå skriva det här dagen innan, vilket som är standard för mig egentligen. Så känns bra att jag tog tag i det och började nu. 

Lite senare ikväll ska jag kanske gå ut med Helena. Hon är barnvakt med Rasmus till Rasmus lillesyster, så hon skulle höra av sig efter. Men nu ska jag äta lunch som pappa gjorde för någon timme sedan! :)

söndag

Godmorgon!

I Fredags hade vi tjejer tänkt att föra hemma hos Sofia, men bllev istället att vi stannade där hela kvällen. Kom lite boys från våran skola till henne lite senare också. jag sov kvar där med Sofia Amanda och 2 killar från Sofias klass. Mådde faktiskt ovanligt bra på morgonen, men tog det ganska lungt med drickan. Lite senare kom min pappa och hämta mig, vilket var otroligt skönt. Tar sånt tid och åka hem från Solna.

Men igår så var hela hässelby dött, alla satt hemma vilket jag var tvungen till också.
Somande redan vid 1 tiden...

Vad ska man ha för vinterjacka?

Nu börjar ju kylan komma, är riktigt kallt vissa kvällar och jag har ingen vinterjacka. Vet inte heller vilken jag vill ha... Är inne på en Bommerang, men hittade en Peack performance jacka som jag gillade. Så får se vilken av dom det blir!
Någon som har några tips på vinterjackor? Har fått minnesförlust.. haha.

Torsdag



P
rovet imorse gick väldigt bra tror jag, satsade verkligen och var en av dom sista kvar i klassrummet. Kändes riktigt bra efteråt. Efter provet hade vi lunch och sen engelska. Skulle egentligen haft näthandel också men den var inställd så fick sluta redan vid 20 över 1 idag!
Vi hade även höstmys idag på lunchen. Tjejerna som går i frisör hade fixat till torget med mysig inredning och bjöd på bål och god saker. Man kunde också få sitt hår fixat m.m. Var väldigt sugen på och göra något men dom andra tjejerna ville inte så ville inte gå upp dit själv ! :P

Simple

Tumblr_lsytxcxir71qansuvo1_500_large
Hux idag var inte alls så roande, var lite halv segt sådär. Men var skönare och sitta där med lite vänner än att bara sitta hemma. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Greys anatomy, har spelat in det. Imorgon däremot så är det Torsdag och det är den jobbigaste dagen på hela veckan. Dagen är egentligen inte så lång och vi har inte så många lektioner men dagen går så sjuukt segt på Torsdagar. Börjar ju också jävligt tidigt, och imorgon börjar morgonen med prov...
Men nu ska jag se klart här och sen sova. Ska upp halv 7 imorgon... Sov gott!

Hässelby Strands Kyrka



Nu ska jag dra iväg till hux, har precis pluggat lite. Har ett prov inom Budget imorgon, men det bästa med att ha prov med Lena som lärare är att man får ha med sig anteckningar och boken med sig. Vilket underlättar väldigt mycket. Så har mest bara läst igenom boken lite.
Men nu ska jag somsagt till hux, har sällsis med Bebban! ♥

Sleeping



Asså en grej som jag har tänkt på och tycker är skit irreterande det är varje gång man ska lägga sig på kvällen så ligger man och vrider sig ett tag innan man somnar. Man måste lixom hitta ett skönt sätt och sova på. Men sen på morgonen när klockan ringer vid 7 tiden så ligger man helt plötsligt jätte skönt. Så man trycker på snooze och somnar om. Nästa gång den ringer ligger man ännu skönare så man inte kan ta sig upp.

Tänk vad allt skulle vara lättare om det var tvärtom. Man skulle somna direkt på kvällen, och gå upp direkt på morgonen när klockan ringer. Då skulle man ju komma i tid och slippa stressa på morgonen!

Varför kan det inte bara vara så lixom.....

Criminal Minds

Fick min sovmorgon idag iallafall, hade blandat ihop dagarna igår. Tänkte att det skulle vara Torsdag idag. Men där hade jag ju fel så började kl 10 idag. Idag var det min långa dag, slutade 5 i 4.
Har precis hunnit äta två mackor och ligger nu i soffan och kollar på Criminal Minds.
Men jag skriver lite senare. Börjar bli spännande här på tvn ;)

Tisdag

Hejsan!
Idag hade jag sovmorgon till kvart över ett. Vilket var riktigt skönt. Åkte till skolan för att ha Handel och där gjorde jag och Jennifer klart våran uppgift. Känns som att vi kommer få ett högt betyg på den, känns riktigt bra. Efter skolan åkte jag hem och dog lite och sen har jag bara hängt med Erika hela kvällen. Vi pratade om allt mellan himme och jord.

Märkte även att min Sl kort inte fungerar längre ikväll. Det är sommarlovskortet som jag åker på efter 7. Den ska gå ut 18 oktober men tydligen så vill den gå ut nu. Skit seegt, så nu blire buss remsa i helgen!
Men nu ska jag titta på Desperate Housewifes som jag har spelat in och sen blir sängen. Börjar 20 över 8 imorgon...

Måndag

Hejsan...
Helgen var helt ok, var i Rissne i Fredags och Lördag-Söndag log jag bara hemma. 
Men skolan idag gick väldigt fort och det vad ganska chill. Jag och Louise blev klar med ett arbete vi redovisade och sen har bara jag och Jennifer jobbat med vårat arbete hela dagen. Vi har nämligen bara haft 2 handels lektioner och Estetsik verksamhet. Och det var på esteiska vi gjorde redovisningen.

Men nu ska jag ta tummen ut röven och plugga lite, är på lite dåligt humör så har inge lust och blogga..

Färgat håret

Idag började dagen i kista för att göra uppgiften, blev även lite shopping. 2 ear cuffs och 2 hårfärger.
Så nu när jag kom hem så kom Helena hem och hjälpte mig färga. Blev helt okej, färgade håret lite mörkare. Tanken var att det skulle vara lite mer åt det röda hållet men blev inte så mycket rött. Man ser lite röda skiftningar i ljus, man annars ser det bara mörk brunt ut. Men jag är nöjd ändå! 

Ikväll blire fest! Ska börja kvällen med Helena och Jennifer iallafall.
Men ska faktiskt börja fixa mig lite men först ska jag lägga in bilder på mitt hår så ni får se ;)


Nu är inte min kamera super bra på min mobil och ljuset är olika, men ni ser ju på ett ungefär iallafall :)


6/10

shoo!

Har inget vettigt och säga, fick bara lust och skriva så fick iden och visa min sims och mitt hem! Haha, är som sagt tok besatt. Har precis suttit framför sims i kanske 2 timmar nu, har faktiskt även sökt lite jobb i mellan åt.

Men vad tycker ni då? Jag tycker mitt hus är jätte fint, folk tycker jag är sjuk i huvudet som spelar som mycket med jag gillart!!



Torsdag

Har precis ätit middag och nu väntar jag på att Helena ska sms så ska vi gå ut. Lite komiskt att vi träffas idag nu när jag skrev på bloggen att vi inte träffas lika ofta. Eller så var hon bara lite sniki och läste min blogg! Who knows!! ;) 

Imorgon så är 3 av 4 lektioner inställda. Eller på en av lektionerna så har vi en fältstudie. Så imorgon så ska jag träffa tjejerna, niklas och Ahmed i kista kl 10 och göra fältstudien och sen vid 2 tiden ska vi till skolan för att ha svenska till halv 4 -.- 

Menmen, adios!

livet leker....

5314266494_b1a7c70d93_z_large
Tumblr_lrwljojnho1qd0pkno1_500_large
Tumblr_lrsp9xcc9a1qcxieko1_500_large
Wehearit

Hade lite jobbigt med bilder så får bli tre bilder från weheartit idag.
Slutade 3 idag och efter det åkte jag hem. Tog en bulle och satte mig framför tvn direkt. Nu ligger jag och kollar på Buffy, kommer ihåg att jag alltid kollade på det när jag var mindre och då tyckte jag att det var skit bra. Haha bilder är urkeff och serien suger... -.-

Känner att vardagarna är så otroligt sega nuförtiden, eller har väll alltid varit det. Förut träffade jag ändå Helena på kvällen och inte log och dog här hemma. Kändes som att jag ändå gjorde något då. Men nu så är det inte så längre, och hon är jävligt svår och få tag på i vissa tillfällen ochskå :P
Måste fan hitta ett jobb så jag gör något utav mina vardagar. Men snart börjar min praktik på 4 veckor så ska försöka söka jobb där sen. 

Men nu ska jag kolla vidare.

Godnatt



Nu har jag precis tittat klart på greys så nu ska jag lägga mig.
Är sjukt trött, men ska bli skönt och kunna sova ut. Men god natt då och sov gott allihopa! ;)

Nybakta bullar!


H
allå!


Blev hux iallafall, kom hem därifrån för kanske 20 min sen.
Var lite små segt där idag faktiskt, väldigt lite folk och inget att göra. Men jag Belin Ankan och Bebban lyckades underhålla oss ändå. Imorgon har jag fått en sovmorgon till 10.00 istället för 8.30, det gillar vi sten hårt.

Men nu ska jag sätta mig och kolla på Greys anatomy som jag har spelat in och äta pappas ny bakta bullar. MUMS!

Onsdag

Tumblr_lg1l7cdhup1qacgazo1_500_large_large_large

H
ejsan!


Ligger för tillfället i soffan med datan i knät, har blivit tok besatt av sims på facebook. Spelar 24/7 och det är det jag har gjort sen jag kom hem, hehe. Var min sena dag idag, slutar klockan 4, jätte segt men har skapande verksamhet sista lekionen i 3 timmar och den går ganska snabbt eftersom man typ bara målar och så.

Ikväll är det HUX, vet inte om jag ska dit ikväll eller om jag ska stanna hemma..... Får helt enkelt se, ska ändå inte dit förräns 2 timmar ungefär

Premiär



Nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på sista säsongen av desperate housewives!
Det får ni ju bara inte missa!

artonår


Om 99 dagar fyller jag 18 år!
Haha jarrå bara och vänta!

weheartit

Tumblr_lsb7uxxnoc1r192hjo1_500_large
Tumblr_lsjscj8upl1r36j8go1_500_large

Tisdag.



Hej!

Blir inte så mycket bloggning, är verkligen sämst. Men sitter oftast vid mammas data och gillar inte och blogga på den för på den finns det inga bilder och så. Och min egna dator är så jobbig, den stänger av sig själv hela tiden.

Men helgen har varit ok.
I Fredags började kvällen hemma hos Helena med henne och Jennifer. Vi satt och förade på hennes framsida och bara mös. Vi skulle vidare till Rissne men det sket sig så vi drog hem till Linus. Kom hem runt 3 tiden. 
På lördagen började kvällen på Erikas baksida ( hehe ) men tjejerna, kvällen slutade där på ett chillkrök i Hässelby Strand. Blev inte så lugnt för min del och det fick jag lida för på Söndagen.

Det var min helg, skriver lite senare ikväll antagligen för nu sitter jag vid min egna dator!

RSS 2.0