Sjutton år

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVE UTI HUNDRADE ÅR.....

GRATTIS ÄLSKLING!



14 ÅR HAR VI HÅLLIT IHOP NU.
ÄLSKAR DIG♥

morning

Godmorgon. 
Är sjukt trött för tillfället, ovanligt trött!
Har lite problem med vad jag ska ha på mig. smartast är att ha något tunt. Kan bli riktigt varmt i butiken och speciellt nu när vi har världens rea. 

Idag har jag zero planer. Har praktik som vanligt till halv 5 men efter det vet jag inte. 

<3

sleep tight



Lite snabbt om dagen.  ----> Praktik - Gym - Solarium - BB

Haha Praktiserade idag som vanligt till halv 5, efter det blev det gym i lite mer än en timme med Jennifer. När vi hade gymmat klart drog vi vidare och solade solarium. Var riktigt nice och ligga där när man var så trött. Somnade nästan ;)

Men nu ska jag lägga mig, är helt slut och imorgon är det min näst sista praktik dag! Härligt!

Praktik

Godmorgon.. Har sovit riktigt kefft inatt, kunde inte somna. 
Men idag är det praktik som vanligt. Ska snart röra mig mot bussen som går 51. Har bara 3 gånger till kvar på praktiken sen är den slut. 

Men jag har  verkligen inget vettigt och berätta, men ville bara visa att jag fortfarande lever ;)

Big Brother nörd

Nominerade deltagare vecka 21. Foto: TV11


Vilka tror ni åker ut ikväll?
Jag tror Sara och Peter, men skuille hellre vilja se Sara stanna.



Rhodos 12-19 juni

Om exakt två veckor kommer jag vara här!


Taggggaa!

Morsdag

Nu kom jag precis hem från Farmor och Farfar. Blev bara jag och pappa som åkte dit för mamma fick jobba över till 6 och min lillebror hade en fotbollsmatch.

Farfar (Wide) var så söt idag, både jag och andreas har ju alltid kallat honom farfar. Men egentligen är han inte våran riktiga farfar. Han gifte sig med min farmor när pappa var liten. Min riktiga farfar (Urban) dog för 2-3 år sedan. Men min riktiga farfar var aldrig med under jul eller kom på våra födelsedagar men det har Wide och så länge jag kan minnas så har jag och andreas kallat honom farfar. För för oss är han våran farfar. Så idag var han helt rörd och började gråta. Så guuuullig :) ♥




Farfar Wide

Nu.....

.. ska jag åka till Farmor och fira morsdag! 

Ha en trevlig dag! ♥

söndag



g
odmorgon.
Igår log jag bara hemma, var faktiskt jätte skönt och ha huset för mig själv.

Idag är det morsdag så ska iväg till Farmor när mamma har slutat sitt jobb. När jag kommer hem ifrån farmor så har jag tänkt om jag kanske ska dra iväg och sola. Åker ju faktiskt till Rhodos snart så måste börja jobba på brännan lite ;) Måste dock dra tummen ur röven och börja sälja tulpaner så jag får några fickpengar där nere. Har tänkt och sälja onsdag, torsdag och fredag nästa vecka. Ska försöka tvinga med min bror så jag slipper sälja själv.



weekend

Hejsan!
Igår drog vi tjejer till den där festen i spånga. Jag och Jennifer stannade egentligen så länge för vi drog vidare till hallonbergen vid 12. Hade riktigt kul där faktiskt, det är inte ofta man har tråkigt med dom där killarna ;) Men jag, Jennifer och Oscar sov kvar hos Christian. Vi kom väll hem till honom vid 5. Jag och Jennifer åkte hem därifrån vid 1 tiden idag. Har varit riktigt sliten idag så har mest sovit och suttit vid datan och tvn.

Nu är jag hemma med min bror med hans flickvän Johanna och hans kompis viktor. Mamma och pappa är borta på middag så här är det föräldrar fritt. Älskar och vara hemma själv. Ska försöka få mamma och sticka någonstans i sommar när min bror och min pappa drar till Italien. Tycker det är så jävla härligt och bara vara hemma själv! ;)



fiesta

Hejsan! Sitter hemma med Jennifer för tillfället. Vi är färdig fixade och ikväll ska vi till Spånga med Sara,Carro, Helena och Sofia. Kanske blir någon efterfest också, det hoppas vi på iallafall.

Men nu ska vi snart ut och möta Helena och Sofia, så ska packa väskan så man har med allt. 
Ha en trevlig kväll!!

Fredag

Tumblr_lev5ubpu2l1qg9efro1_500_large

G
odmorgon!
Vaknade precis, är hemma idag. Både min idrott och matte är inställd.
Men idag har jag och Jennifer tänkt och dra iväg och gymma. Så ska snart ta tag i mig själv och äta frukost och byta om. ska bli riktigt skönt och gymma, tror också att det inte är så mycket folk där nu. Sist vi gymmade var det skit mycket folk. Så var svårt och få plats.

Men idag är det ju fredag, vilket innebär fiesta! Än så länge vet jag att jag ska vara med Jennifer och Sofia.
Men frukost vare! :) <3

Viktigt och trivas med sin kropp

Tumblr_llk07mvr2t1qhmbueo1_500_large
Tumblr_llcolkkp6d1qfoqp6o1_500_large
weheartit
Jag tycker det är viktigt och acceptera sin kropp. Jag har väll accepterat vissa saker på min kropp, men mina ben och lår har varit en stort problem för mig enda sen jag var liten. Under sommaren är det jobbigast, jag har badat med badshort så länge jag kan minnas, köpte alltid lite för stora shorts så dom hamna längre ner och när jag spelade fotboll så drog jag ner mina shorts och satte benskydden högt upp för att dölja allt. Förra sommaren började jag skita i vad folk tyckte och började gå med kortare shorts och badade med bikini trosor. Men i år... jag har verkligen ångest över att ligga på stranden i år. Jag har blivit större, tror det berodde mycket på att jag mådde dåligt förut. Nu försöker jag verkligen träna och äta mindre men ingenting händer med min kropp. Funderar starkt på och käka några bantingspiller eller något. Vill bara att jag en sommar kan trivas med min kropp och inte dölja något.

Nu är det här säkert jätte ointressant för er, men det skiter jag i haha! ;)



New



Dom 3 sista bilder blev rå keffa menmen, köpte en svart skjorta också. Men kameran gav den ingen rättvisa så det skiter jag i.

Hey

Hejsan. Blev inge tulpansäljning ikväll.
Men matten var inställd idag så fick åka hem vid 2. Sen dess har jag kollat på Oc och käkat lite. Skulle sätta mig och göra min sista uppgift i näthandel också, men hade inte rätt material till det.

Men har precis fotat allt jag köpte igår så hade tänkt och fixa det nu. Så på nästa inlägg får ni se vad jag köpte! ;)

Handel

Hejsan! sitter i datasalen för tillfället, har handel. Har redan hunnit göra klart 3 stora uppgifter, känns skit skönt. Har 1 uppgift kvar sen är jag fri från allt plugg.

Igår stor shoppade jag med mamma, köpte 3 tröjor. 2 par shorts, 2 par örhängen och 4 bandeua bhar. Kan ta kort på allt senare och visa. Slutar den här lektionen om en kvart och då är det lunch.

Idag ska jag sälja tulpaner så kommer inte skriva något mer ikväll.
Peace out

Shop

Godmorgon. Idag är jag ledig så jag och mamma ska iväg till vällingby och shoppa lite stuff till Rhodos. Idag måste jag också göra klart min turism uppgift. Den ska vara inlämnad imorgon. Men nu har mamma blivit klar här så vi ska åka nu.

Puss

till the sun goes down


S
ho!
Här är man skit keff på att uppdatera ser jag! 
Helgen har varit helt okej,  fredagen började hos Jossan med lite bruds och slutade i Källvesta på fest. Bussen slutade gå vid 2, men Emil var en ängel och hämtade mig, helena och Johan där.
Lördagen spenderades hos Helena. Jag Jennifer Sofia och Helena åt där och lite senare kom lite fler. Kom hem därifrån kl 5, vilket gjorde att jag var riktigt sliten på söndagen.

idag har jag haft praktik, hade möte med min handledare och min mentor och pratade betyg. Har mellan vg/mvg på praktiken och det känns super!

Skolan börjar dra sig mot sitt slut nu iallafall. Så jävla härligt, måste bara ta tag i det sista nu och sen är jag fri. 3 veckor kvar till Rhodos också!! :D

at sofias place

shu!
Sitter för tillfället i Sofias cribe (stavning?) haha. Helena var mupp och följde inte med. Men Sofia och jag har ätit lite och kollat på Oc. Nu vill vi hitta på något så vi kanske ska ut en stund.
Imorgon är det fredag, veckorna går så jävla snabbt nu. Går ju ännu snabbare för mig som bara har 3 skoldagar. Dom bara ruschar förbi!
Men nu ska jag fortsätta och mysa med Sofias katt. Hon gillar mig thihi!!! ;)

torsdag


Helena, sofia och jag på nyår!

Godmorgon.
Igår hade jag nationella i matte och det gick skit dåligt ... -.- Nu ångrar jag som fan att jag inte gick på lektionerna och pluggade. Men nu på tisdag är det del 2 så får hoppas på att det går bättre där så jag får ihop 20 poäng.
Men efter skolan igår åkte jag och gymmade med Jennifer, var jätte skönt. Vi gymmade i ungefär 1 h och en kvart. 

Men idag då, börjar 20 över 11 med handel. Efter skolan ska jag till upplands väsby med Helena och Sofia. Sofia bor där så vi ska ha en liten sleep over. Vi alla börjar samtidigt imorgon så det är perfekt.

Men nu ska jag ner och göra frulle. Peace out

shu

1276824619_5_vpvj_large

h
ejhej hemskt så mycket hej. 
Har precis kollat på BB och nu ska jag sova. Hade en riktigt helvettes dag på praktiken idag. Jag var slav nummer 1.

Men imorgon är det nationella i matte A. Känner mig inte alls säker, har haft riktgit svårt med matten det här året. Det går lixom inte in. Jag hoppas iallafall att jag klarar mig till G, annars så har jag failat totalt. Ig i matte vill man inte ha! 

Måndag



H
ejsan hejsan! 
Idag var vi alla i klassen tvugna och vara i skolan 8.30 och plugga till Nationella i matte som vi har på onsdag. Efter den lektionen fick vi alla dra till våra praktikplatser. Efter min praktik kom min lillebror med hans flickvän Johanna. Balen börjar närma sig för honom och på min praktik har dom ett paket pris där man får kavaj, kavajbyxor och skjorta för bara 1500. Han köpte det och även ett par shorts där.

När jag kom hem blev det och kolla på Jersey shore och Oc och sen drog jag ut och träffade Helena och Rasmus. Vilket jag alltid gör på kvällarna nu förtiden. 

Men imorgon är det samma visa, ska till skolan 8.30 och plugga nationella och sen blire praktik. Ska även gymma med Jemp imorgon. Ska bli riktigt skönt! Men nu ska jag sova. Ska upp 6 imorgon!
GOD NATT

Helgen



Hejsan, bilderna är från i Fredags när vi var på Vaxholm. Hade jätte mysigt faktiskt, var en himla lång hemresa sen men det gick! På kvällen sen hade jag sofia helena och jennifer en ur mysig middag hemma hos Helena. Vi fick lite mera sällskap runt kvällen och vi hade grymt kul. Har lite små ångestattacker från den kvällen men vafan. Jag är skön! 

Men igår så var jag lite hos helena och lite hos mig, runt kvällskvisten drog jag hem till Erika, dit även några bruds kom sen. Jag Helena Sofia och Jennifer drog hem när dom andra skulle vidare. Fick sällskap av Sofia under natten, haha nä men hon sov över. 

Men nu ska jag försöka få tag på Helena, hon ville gå på en promenix!

VAXHOLM



Hejsan hejsan.

Har precis kollat på Bb och nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon, ska till Vaxholm med klassen och grilla och båten går från kungsträdgården kl 9.00 imorgon bitti så måste ta en buss härifrån 07.51 -.- 

Så sov gott allihopa, för det ska jag göra. PUSS

bad



H
ejsan, börjar bli dålig på det här med och blogga! 

Men under veckan har ju bla sålt tulpaner, praktiserat, suttit i riddersvik med tjejerna och gått i skolan. Idag hade vi orientering i någon skog nära skolan. Vi började halv 10 och det tog oss ungefär en och en halvtimme och gå. 
Nu sitter jag och kollar på Oc och efter det tänkte jag gå ut och sola. Måste bättra på brännan, har så jävla svårt med och bli brun! 

På tal om att bli brun, om ca 30 dagar åker jag till Rhodos, läängtar!

hello

Godmorgon! 

Idag ska jag sälja tulpaner från 1 till 9. Kommer bli skit jobbigt haha men måste få pengar till rhodos. 

Men i helgen då, i fredags käkade jag sofia helena och jennifer på frandis. Efter det drog vi till äppelviken, men där stannade vi bara i en halvtimme för vi drog vidare till Rissne. Där hade vi ganska kul och jag och jennifer kom hem halv 7. Igår så var jag ganska sliten så log hemma till 6. Sen drog jag över till Helena, där hon och sofia satt ute och käkade. Satt med dom ute till 10 och då gick jag hem.

Min helg har helt enkelt varit ganska lyckat. Men nu ska jag äta en riktigt stor frukost så jag slipper gå runt och vara hungirg idag!

Puss

to long




H
ejsan, var länge sedan nu. Men jag sitter inte  vid datan lika mycket längre. 
Men har ändå inte gjort något speciellt. 

Men valborg var mysig från en början, vi tjejer grillade och körde lite drick lekar. Senare på kvällen drog vi vidare, hände en grej som fick mitt humör att gå från skit taggad till rädd och upprörd. Men vi fortsatte ändå. Kvällen slutade hos mig med Jennifer, Sara och Erika. Så hade minst sagt fullt rum.

Men idag har jag äntligen köpt mitt gymkort, så har precis varit och tränat med Jennifer. Vi körde ett core pass och en spinn pass. Var riktigt skönt, det var för länge sen och det är så skönt och träna! 

Men nu har jag precis ätit och nu ska jag ta en vällbehövlig dusch.
Peace out

RSS 2.0