Tisdag

Hejsan!

Sitter för tillfället i soffan. Min buss går om en timme och är redan klar.
Har bara idrott och handel idag och sen slutar jag. Igår så åkte jag och Louise till sumpan, vi hade en uppgift i estetisk verksamhet. Uppgiften gick ut på att vi skulle kolla på en tunnelbane station och beskriva vad vi fick för känslor m.m när vi gick in där. Skit löjligt men det gick snabbt. Vi hann med en lunch på Mcdonalds också.

Peace out

veckan


He
jsan!!

Jag lever jag lovar haha.
Den här veckan har jag hunnit med orientering i spöregn, köpt nya skor, varit i skolan och tränat med Erika och Sara. Har varit en bra vecka faktiskt. Skorna köpte jag i Fredags, är inte riktigt nöjd än haha. Älskar skorna dom är skit snygga, men är osäker på om dom passar min stil lixom. Kan visa bild senare.

Igår var jag i solna hos Sofia med Jennifer Sofia Sara och Helena, vi förade där till halv 12 och sen skulle vi vidare på fest i björnboda men det blev inte så tillslut. Så var hemma vid 2 tiden tillsammans med Jennifer. Idag var jag Jennifer och Sara i Vällingby. Ville träffa Danny men han kom ju aldrig!!

Ikväll ska jag vara med tjejerna , mer vet jag inte! :)

Tisdag

Hejsan
Sitter just nu och kollar på Private Practice.
Helgen var jätte lyckad, var jävligt skönt och komma bort med lite skönt folk. Igår och i söndags var jag helt slut körd därför har det inte blivit någon bloggning.. Lägret tog ut sina spår, har mest sovit eller varit helt borta. Men idag är jag pigg igen. Fick även hem min skinnjacka igår jag beställde för ca 2 veckor sedan, så den blev invigd idag ;)

Men nu ska jag forsätta kolla, skriver säkert lite senare!

Höstläger 2011



Hejsan, idag drar jag iväg på läger över helgen. Ska bli riktigt mysigt! 
Har precis packat klart och ska snart ta bussen till Hässelby Strand. Bussen går därifrån kl 17.00. Men ska vara där runt halv, kvart i . 

Ovan är få bilder från höstlägret förra året

Träna

Nu ska jag snart iväg och träna med Jennifer , Sara och Erika. Blir core, och sen får vi se om det blir spinn eller boxning efter! Skriver när jag kommit hem.



Godnatt

Tumblr_lrgps1r5sh1r04h2no1_500_large


H
ejsan!
Idag har jag varit i skolan till kl 4, är min senaste dag.

Skulle egentligen dragit hem till Erika efter skolan föratt fixa jobb på donken men hon hade inte tid så åkte hem istället. När jag kom hem tog jag en snabb dusch och sen träffade jag Bebban. Vi satt och snacka ett tag och sen drog vi till Hux. I helgen ska jag faktiskt på läger med kyrkan. Är faktiskt riktigt roligt och åka på sånadär läger. Vi är flera av tjejerna som ska åka, ser iallafall fram emot det.

Imorgon är det däremot skola igen och jag börjar redan 8.20 -.- Så ingen sovmorgon imorgon iallafall.

Men ska stänga ner här nu och sova. GODNATT

Tisdag

Hejsan! Har precis kollat klart på Pravite Practie (stavning?...)
Idag har det varit skola som vanligt, en kort än. Hade idrott första lektionen och sen handel. Var inte med på idrotten för har inte blivit riktigt frisk än. 

Sen har jag kanske tagit mitt mod och söka jobb på mc Dondalds. Har alltid velat men är typ rädd för att börja jobba, skit töntigt men har aldrig haft ett riktigt jobb. Men pratade med Erika igår ( hon jobbar på mcdonalds) och hon sa åt mig att söka. Så hon ska hjälpa mig med det. Vore jävligt nice med lite extra cash varje månad och jag är i stort behov av ett jobb!

Men nu ska jag ut med min hund. peace out

måndag







H
ejsan!


Kom hem från skolan för bara en stund sen. Blev ingen bloggning i går för jag log avslagen här hemma. Blev lite för mycket i lördags haha. Kvällen började hemma hos mig med Jennifer Carro och Sara, efter det drog vi hem till Jeppe. Där drack vi lite och sen blev det vidare till Rissne. Hade väldigt roligt till en början iallafall. Man träffade många som va ett tag sen. Hade roligt senare också men minns dock inte så mycket haha. Men jag och Jennifer åkte hem vid 5, blev en jävla hem resa och vi var hemma igen halv 7 på morgonen. 

Vaknade kl 4 på söndagen och mådde sämst. Log i hörnet på soffan hela dagen.

party



Idag är det fest på listan, min kära vän Jesper har fyllt 20 så idag är vi tjejer bjudna hem till honom. Ska dit med Sara, Carro och Jennifer. Har redan fixat allt som ska fixas förutom mig själv. Har iallafall tagit en dusch och ska väll välja kläder snart. Men ska sitta och nörda mig här ett tag till.

Men ha verkligen inget vettigt och säga, så jag avslutar med TREVLIG KVÄLL!

kvällen



Hejsan!
Har inte gjort så mycket idag så har inget speciellt och skriva.
Men träffade Rasmus och Helena en snabbis som vanligt, blir oftast inte längre än en timme haha. Vi snackade mycket om gym. Helena och jag ska köpa ett halvårskort på vällingby nästa månad och vi har lovat oss själva att kötta då. Asså jag älskar och gymma, det är mycket skönare än att typ powerwalka. När jag väll har ett gymkort så gymmar jag mycket. Men köper alltid 10 gr kort på vällingby. Så blir ju mycket i en månad och sen tar det en månad tills jag köper ett nytt. Så nu ska jag tvinga pappa att köpa för ett halvår!!

Men imorgon är det fredag, ska inte göra något specielt hade tänkt och chilla och köra på Lördag istället. 
Men börjar 8.20 så blir en tidig uppgång!

torsdag




H
allå hallå! 
Kom precis hem från skolan för ca 15 min sen. Fick sluta tidigare för att jag hade gjort alla uppgifter i naturkunskap. Så fick sluta halv 2 istället för 3 :) Nu gör jag mig lite käk och ska kolla på private practice. 
Skulle egentligen tränat boxning idag med några av tjejerna, men känner att jag fortfarande är sjuk så vill bli frisk först och sen börja träna på riktigt.

seya soon.

godnight

Tjo!
Kom precis hem från hux, har hunnit käka middag också. Blev tacoköttfärs med ris, så jävla gott! ;) 
Det var riktigt mysigt på hux idag, fick träffa alla som man inte sätt på länge och sen bjöds det på kladdkaka. Inte ofta man får sånt där haha :) 

Nu ska jag kolla på Idol som vi spelat in och sen blir sängen. Ska till skolan imorgon och börjar 8 20.



clean

Hejsan!
Har precis kommit ut efter en välbehövlig dusch, har ju legat hemma i två dagar nu och degat så var ju lagom fräsch.. Haha. Men idag ska jag till hux, dom öppnar nu igen och kan vara kul och träffa alla igen. Slutade ju gå dit i våras. Tröttnade och hade mycket plugg. 

Nu sitter jag och spelar wordfeud mot min lillebror, är förfan beroendeframkallande -.- Leder över honom iallafall! ;)

hemma dag 2


Tumblr_lr4oumgh4r1qgx115o1_500_large

Godmorgon! Är hemma idag också. Får lite ångest för nu kommer jag missa massa, men jag har ändå ingen lust att sittta och snora, hosta och nysa varannan sekund i klassrummet.
Men imorgon ska jag till skolan iallafall, har elevråd och Sara vägrar gå dit själv. Men nu ska jag fixa frukost till mig själv och sen ska jag se på coldcase! ;) 

peace out

Bara föratt....

Namn: Emelie
Piercingar: 5 i öronen och en i naveln
Tatueringar: Nej, men vill så gärna ha en.
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Ljusbrunt typ.
Fräknar: Nja, får lite på sommaren.
Motto: Har inget speciellt motto
Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland kanske, men vill bo i Sverige iallafall.
Röker du? Ja.
Vilket schampo använder du? Elvital.
Vilken parfym använder du? För tillfället ingen.. Den är slut :/
Vad är du rädd för? svek
Gillar du att tvätta? Nja, men tvätta gör jag.
Gillar du berg- och dalbanor? Det är bäästa.

Senaste...

Filmen du hyrde? Oj... Är länge sedan. Måste varit med Jakob. Kommer inte ihåg vilken dock.
Filmen du köpte? Haha det gör jag aldrig.
Låten du hörde: Vet ej, någon på radion.
Låten du laddade ner? kommer inte ihåg
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Erika 
TV-program du såg? Gränsbevakarna 
Favorit...

Låt: Kan inte välja någon 
Sak att göra: umgås med tjejerna
Sport: fotboll
Dryck: Cola
Kläder: snygga
Film: är så keff på filmer.
Bil: ingen aning
Serie: Jersey shore, och cold case.
Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Yes.
Gråtit över en flicka? Yes.
Ljugit för någon? Ja det har jag.
Varit i slagsmål? hänt
Senaste...

Boken du läste? Någon i skolan.
Personen du fick e-mail av? Facebook
Personen du fick brev av? Tandläkaren.
Personen du fick sms av? Sara Nossborn.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I lördags.
Saken du köpte? Ear cuff.


Ge mig


bläää


G
odmorgon!
Gick aldrig på någon powerwalk igår. Mådde bara sämre och sämre så idag är jag hemma. Har huvudvärk och världens jobbigaste hosta, känns som att jag hostar upp mina organ och när jag hostar känns det som knivar i halsen. Är helt öm i magen haha. 

Men mamma är hemma idag så hon får ta hand om mig, nu är hon iväg och köper glass till mig. muums

3. Min första kärlek



Har skrivit om detta också... Kanske ska skippa det här haha.

Får ta dom jag inte har skrivit om helt enkelt, men om ni vill läsa om min första kärlek så kan ni göra det här ;)

Powerwalking

Blogg2_160910835_large

Har precis lagat middag till familjen, blev pasta carbonara. Failade lite med carbonaran, den blev lite väll tjock menmen. Kl 8 har jag en bestämd dejt med Helena, vi ska ut och powerwalka. Känner mig faktiskt en aning sjuk, huvudvärk och halsont. Men ska gå ändå, behöver träna!

2. Min familj


Fina lillebror ♥


Jag har redan skrivit om det här så länkar dit istället. 
Här kan du läsa om mamma och pappa och här om min lillebror!

Liposinol



Jag äter Lipsinol för tillfället, den hjälper mig att gå ner ett extra kilo. Dom här köper jag på apoteket. Det är 60 tabletter i en förpackning och dom kostar 279 kr st. Efter varje måltid tar jag två tabletter och 3 om det är en fettrik måltid, tabletterna binder 20 % (tror jag det va) av fettet så alltså får jag inte i mig allt fett. Sen dämpar den även min aptit och mitt sötsug. Jag går ner av att bara äta dom men jag vill även träna och äta bra också. Då går jag ner mer och då kommer jag inte gå upp dom kilona direkt när jag slutar. 

Det enda negativa är att en sånhär förpackning räcker ungefär 1 ½ vecka. Så det blir jävligt dyrt i längden. Åt dom förra månaden i 2 veckor och då gick jag ner 2 kg. Men då tränade jag inget osv. Vilket jag ska göra nu! :) 


Helgen




(snodda från Sara.)

H
ejsan!

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Har precis gjort mig lite nudlar jag ska äta.

Ihelgen så var jag i Rissne på Fredagen med alla tjejer, hade faktiskt ganska kul.
Hem färden var dock inte lika rolig. Åkte hem ensam, fick förr mig att jag ville sova hemma medans alla andra tjejer skulle sova hos Sofia i Solna.
På lördag var det kräftskiva hos grannen. Var med och käkade och på deras trekamp sen gick jag hem till Helena. Vi log och degade framför tvn hela kvällen.

Snart kommer inlägget och mina piller jag äter ;)

I plugget

Hejsan!
Sitter just nu i skolan och har estetisk verksamhet, efter det här har jag handel och sen slutar jag 14.40. Blev inte så mycket bloggning i helgen. Men berättar mer om den när jag kommer hem.

Efter skolan tänkte jag powerwalka, ska komma igång med träningen nu. Käkar ju piller föratt gå ner i vikt snabbare.
Kan berätta om dom sen också! ;)


Peace out

RSS 2.0