say hello

Tumblr_lcoz3o1eq01qc51vbo1_500_large

H
ejsan!
Kom precis hem nu, drog ju till stan med sara anton och oliver. Vi kollade runt lite och sen käka vi på kungshallen. Köpte en ny navelpiercing på punktshop också. Kände för lite nytt, var länge sen jag köpte en ny piercing. Men nu sitter jag i soffan med Jennifer, vi har bett mamma köpa lite chips som vi kan äta medans vi kollar på Big Brother!

Peace out

kungshallen

shoooooo
Nu har jag och Anton planerad våran dag, vi pratade om biljard, laser dome eller käk på kungshallen. Men vi valde och dra till kungshallen och käka med våra vänner Oliver och Sara. Så nu har jag precis fixat mig klart och väntar nu bara på att resten är redo för att dra. 

Seya later
Anton och jag, enda bild jag hittade. bilden är dock typ 2 år gammal! ;)

måndag

Hej, vaknade redan vid 11 idag för att min bror är hjärndöd! Vaknar av att han spelar musik på högsta volym. Kunde inte somna om efter det så gick upp. Har käkat frukost och kollat på tv. Ska snart hoppa in i duschen och försöka ta tag i den här dagen. Ska slänga iväg ett sms till anton också och se vad han har tänkt sig idag! ;)

Hörs

tröttish

Luckyoptimist.com-friends_large

H
ejsan,
efter middagen drog jag hem till Helena. Vi försökte styra upp våran kväll men det gick dock inge bra, så vi tänkte dra på bio. Men då gick det inga nattbios så det sket sig också. Så det slutade med att vi hamnade hemma hos jossan där Sara också var. Vi började med och kolla på någon jävla zombie film och sen kolla vi på oscarsgalan. Vilket jag tyckte söög haha. 

Imorgon ska jag träffa Anton har vi sagt, får se vad vi hittar på. Brukar oftast bli att vi käkar ute och pratar om typ allt. Men vi får se. Nu ska jag kolla på One tree hill på tv play och sen ska jag sova! :)

Godnatt


shop to you drop

Hejsan, kom precis hem från Vällingby nu. Fick med mig en tröja från hm och en brun utan sol. Nu ska jag chilla ett tag och sen ska jag fixa mina naglar och smörja in mig med brun utan sol så jag blir lite fresch ;) Ikväll har vi bestämt att jag och helena iallafall ska träffas. Vi vill hitta på något och inte bara sitta hemma, så får se hur det blir. Om vi verkligen inte hittar något har vi bestämt att vi kanske hyr film eller något! :)


149;- från hm

vällingby nästa

5480423916_eb6c8288cd_z_large

H
ejsan!
Sitter och väntar på Helena, vi ska upp till vällingby. Hon ska köpa en vårjacka och lite annat. Tänkte faktiskt inviga min vårjacka idag, är ju lite varmare idag. Men jag har verkligen inget vettigt och säga och nu smsa Helena att vi ska mötas utanför mig om 5. 

Ciao

prutt

Shoo!
Kom precis hem, var galet otagg idag så drog hem ganska tidigt. Har varit hos Jossan med alla tjejer, vi har försökt och tagga till med musik men jag satt mest och kolla på filmen som gick på 5an haha! Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och kollar på  någon riktigt keff film som pappa tittar på. 



Lördag

hejsan! Igår var vi som sagt i hallonbergen, var kul till en början men sen blev det massa bråk mellan mig och några tjejer. Men drog till Chrisitan sen, men kan ju säga att jag tog en rejäl omväg och hamna i rissne och christian fick möta mig så jag kunde hitta haha. Var riktigt vilse asså!! Kom hem runt 3 idag då jag somna i soffan. Kände mig inte ett dugg trött men så fort jag la mig i soffan decka jag diiirekt. 

Men nu hade jag tänkt och ta en dusch och fräscha till mig, ikväll kommer kvällen börja hos jossan med tjejerna.

Tjugotredje bilden

23e bilden: En bild från i somras.



Det här ioförsig en bild från sommaren i 7an (eller 8an??).
Men gillar bilden så mycket! :)

Dance the night away

Tumblr_lgxeeigmun1qbw99bo1_500_large

H
ellu, har börjat fixa mig lite smått med att duscha och plattat håret. Har party listan på från spotify på högsta volym, ikväll ska vi enligt Sara fukka ur och då måste man ju tagga till lite ;) Verkar bara bli jag och Helena som joinar till Hallonbergen nu men det var länge sen det bara var hon och jag så det kommer ju inte suga. Men hade varit kul om tjejerna hade velat följa med. Men snart är det middag och efter det ska jag fixa mig klart, bussen går från halv 9 från vällingby till hallonbergen senare så ska vara klar tills dess.

Skriver innan jag drar !! :)

Sportlov

Nu äre lov! Galet nice!
Kom precis hem från skolan nu, ska kolla på oc sen ska jag hoppa in i duschen. Ikväll ska jag till Hallonbergen med Helena och Sara N. Jennifer och Sara J kanske också följer med, men det beror på hur Sara J vill göra. 

Hörs sen!

Tjugoandra bilden

22e bilden: En bild på en tid du saknar.



Tiderna i Bp-1, innan vi slog ihop med 95orna och jag sluta.

Tullisar

Tumblr_lgfu31uwos1qey710o1_500_large


H
ej
! Kom hem vid 10 och då satte jag mig framför Big Brother. 
Kan ju bara säga att dom här rundorna gick riktigt kefft. Tjänade ungefär 300 kr... Inte värt och gå runt i kylan i ca 5 timmar och tjäna det där. Men det är ju så med att sälja tulpaner, man vet aldrig hur mycket man kommer få. Men till våren tror jag det här kommer gå mycket bättre. Valde ju också en riktigt keff dag - dagen innan löning...

Men imorgon är det fredag och det gillar vi stark, verkar bli hallonbergen den här helgen också.
Men nu ska jag lägga mig, ska upp kl 6 imorgon.. weeeeeei

sälja

Nu ska jag upp och klä på mig varma kläder och sen bär det av till jakobsberg där jag och helena kommer bli upphämtade. Det är nämligen dags för att sälja tulpaner.... weeeeei!

Ligger hellre i min varma säng men om man ska fixa casch måste man ju kriga -.-

Tjugoförsta bilden

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.




Ännu en gång blir det Jennifer på bild. Men hon är min allra bästa vän.

torsdag



SHO!
Hann inte skriva imorse, försov mig tok för mycket. Min buss gick 07.48 och jag vakna 07.40!! Men eftersom att jag är så grym så hann jag med bussen ändå! Gick hem nu efter lunch för var så trött och jag ska sälja tulpaner ikväll och jag slutar halv 4 och då hinner jag inte. 

Men seeya

tomorrow is a new day




Ska sova nu, godnatt!

HUX




H
ejsan.
Kom precis hem från HUX, där flummade vi lite och kollade på tusen gånger starkare. Har hört om filmen förr men trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Åkte hem sen med hela gänget och lillebror. Nu sitter jag och kollar på big brother med pappa och mamma. 

Men imorgon är det skola halv 9 med naturkunskap, kuuuul

helllooo

Tumblr_lh2u7vc8ij1qe07xeo1_500_large
Tumblr_lgygdg7j3l1qd4xnio1_500_large


H
ejsan
, kom precis hem från skolan. Var en buss och en bil som hade krokat i närheten av min skola så bussen stog still i ca 40 min innan vi kunde åka igen. Var riktigt seeegt! Så istället för att resan skulle ta 20 min tog den en timme... Men ikväll är det hux, funderar på och dra dit. Var ett tag sen jag var där sist.

Men nu är det tv dags, har både Oc och Desperate housewifes inspelat :)

Onsdag




G
odmorgon
, sitter just nu och äter mina ost mackor och lyssnar på "känn dig fri". Är på fett bra humör idag, brukar aldrig kunna käka frukost i lugn och ro. Brukar bli att man käkar mackan påväg till bussen haha. 
Men idag har jag ju redovisningen på turismen, får ta en snack med Karin för har ju gjort allt fel tydligen. Jobbigt läge!! Men något jag kommer vägra är att göra om, har jobbat på den här redovisningen i ca 4 veckor!!

Oh, fuck it

Tumblr_l2dgubjmfu1qbd3azo1_500_large


kuuuul..... Niklas berätta precis att jag har gjort min uppgift helt fel. Detta känns ju bra.
Tummen upp för dig Emelie! Braaa att jag förstår....... -.-

ISKALLT!!!

Var precis ut med Helena och lite grabbs. Asså denna kyla....!!! Mina ben är is och ansiktet är har frysit fast asså. Vill bara ha vår nu. Vill ju börja använda min vårjacka jag köpte för några veckor sen.... 

Men nu är det dags för plugg, har skjutit upp på det hela dagen och det måste vara klart imorgon -.-

Take me to the candy shop

Tumblr_lgxztdzeyn1qbyk3yo1_500_large
Tumblr_lftjqdr22e1qd5l3xo1_500_large


Gick ner med Helena tidigare och köpte lösgodis, asså jag insåg när jag stog där att jag har inte köpt lösgodis på typ 2 år!! Det som är så jävla gott haha, var typ halva priset på knallen nu så har ätit så mycket godis att det svider i munnen. Ska alltid äta dom där sura godisarna.

Tog en liten powernap tidigare idag, riktigt skönt. Nu ska jag bara rycka upp mig själv och börja plugga. Har ju faktiskt inte alls mycket och göra på min redovisning. Måste bara hitta pappret med alla punkter -.-

Nittonde bilden

19e bilden: En person som är snygg
Tumblr_ldgdrecvmp1qaxm50o1_500_large
Finns många, men Adam Brody har jag gillat enda sen jag var liten.
Hade affischer på honom i mitt rum överallt! ;)

Panetoz - Känn dig fri




Den här låten gör mig galet glad, den är fett skön! 
Nya favvolåten ;)

Älvsjö




T
jo
! Kom precis hem från mässan nu, var ett rent helvette där. Alla drog i en, gav en broschyer och försökte få en gå till deras monter. Hade typ 100 olika broscyher när jag gick därifrån -.- Men efter mässan drog Jag Jennifer Sara och Robyn till sumpan och käka på donken. Vi satt där i någon timme och sen åkte vi alla hem. 

Nu har jag satt på desperate housewife och sen blire dags för plugg. Har redovisning i turism imorgon och har inte gjort klart den!!

Arttonde bilden

18e bilden: En bild på din fritid



Jennifer är jag med hela tiden, om inte så pratar vi i telefon. 
Så man kan väll säga att hon är min fritid!

UF-MÄSSA

-3-love-17708471-361-460_large


G
odmorgon
, nu har jag precis gjort mig iordning och väntar på att mina mackor ska rostas klart. Idag är det älvjsö som gäller. Vi ska till UF-mässan, där kommer alla 3:or och 2:or ställa ut sina låtsas företag. Priserna är helt sjuka, när jag ska göra mitt företag ska jag lätt satsa på att vinna ! :)
Hörs senare

sleep tight

Godnatt! ♥

Tumblr_lgzc7p3yrg1qgfly7o1_500_large




get naked

08158525365228_large

Ligger just nu nydushad och ren i min säng, härligt.
Var ute med Helena i någon timme tidigare och snacka lite skit, vi lekte även lite på backlura skolans skolgård. Dom har fått en ny lekställning där, vissa grejer var riktigt roliga haha. Dom höll oss varma iallafall. Men imorgon ska jag upp tidigt. Min klass ska på UF-mässan i älvsjö, tar ju mig en timme och åka dit så måste åka redan vid 8. Men det fixar vi. Imorgon tänkte jag och Helena dra och sälja tulpaner också. Vi både känner att det är dags, börjar eka i plånboken! Och jag måste även börja spara lite!


Sjuttonde bilden

17e bilden: En ovanlig bild



Haha jag och Sara. Med henne har man aldrig tråkigt!

Sextonde bilden

"16e bilden: En bild på dig själv"

pengar kris

I maj ska jag betala min rhodos resa och just nu ligger jag på 0 kr. Jag måste verkligen börja jobba igen och tjäna ihop mina pengar. Det enda jag kan göra är att sälja tulpaner men man blir oftast upphämtad 4 och jag slutar typ 4 varje dag -.- Så om jag ska hinna måste jag skolka och det funkar inte alltid, haha. 

Innan maj måste jag ha tjänat 5500, och till juni ca 4000. Meen jaaaja det här kommer juuu gååå!
PANIK

TJO


Missade solsidan igår så ska checka in det nu! 
Någon annan än jag som är riktigt jävla less på den här kylan och vill ha vår? Kan tänka mig att alla känner som jag!

Femtonde bilden

"15e bilden: En person som du vill vara med"




Personer jag inte kan klara mig utan!

Måndag



G
odmorgon godmorgon
, ligger just nu i sängen med datan i knät. Kollade precis klart på one tree hill som jag somna vid igår. Verkar som att man inte är själv hemma idag, har hört brorsans springa runt där nere och hosta osv. JAg som älskar och vara hemma själv ;) Men nu ska jag virra in mig i min rosa morgonrock och gå ner och göra lite frukost.

BB

Tumblr_lg8rtyucou1qdcr3qo1_500_large

Hejhej! :) 
Var ju och käka med Erika i åkis, vi fick även sällskap av Jennifer Sara och Jossan också. Vi alla har festat på olika stället i helgen så alla hade mycket och berätta. Men jag kom hem runt 9 lagom till Big Brother, måste ju bara säga att deltagarna är riktigt jävla keffa. Vad fan gör en trebarnsmamma där inne lixom?! Riktigt tragiskt.

Men imorgon är jag ju ledig, så har inga planer på och lägga mig än. Ska nog ner och ta lite nattkäk. 
CIAO

utan internet

Vårat internet la ner Fredag kväll så har inte kunnat blogga något i helgen.
Men i Fredags var jag och Jennifer på äventyr i Hallonbergen, vi var först i Bergshöjden med Sara i vår klass. Men runt 12 drog jag och Jennifer vidare till Hallonbergs centrum till Christian. Där sov vi, som nästan alla andra också. Min lördags bestod av slagg hela dagen. Var riktigt sliten, drog ut vid 8 men kom hem igen vid 11. Var inte tagg någonstans så blev en hemma kväll.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 6 så jag kan ta min buss till åkermyntan. Ska äta med Erika på pizzerian. Vi har mycket och ta igen känner jag!!

Puss

F ♥

Tumblr_lgte52l5q91qhojwpo1_500_large
Tumblr_lgsg1onpcp1qgencwo1_500_large
Tumblr_lgq0pg3v951qbhl6lo1_500_large

jamen visst




Slapp idrotten,
våran Idrottslärare Mats sa att det var okej att vi fick gå hem så kom hem för en halvtimme sen ungefär. Ligger just nu och kollar på Ghost wisperer (stavning?) sen tänkte jag ta och städa mitt rum.

Men har inte så mycket mer och skriva! Puss

Fredag

Tumblr_lgsr8q16py1qcy3seo1_500_large


Godmorgon,
vakna precis. Igår försov jag mig så gick upp onödigt tidigt idag för att inte komma sent. Men nu kanske jag hinner plugga lite matte innan jag drar. Men idag så är min svenska inställd vilket innebär att efter matten har jag 2 timmar och 20 minuters rast innan idrotten börjar. Vilket jag ej är sugen på så kanske blir att man drar hem efter matten. Men nu är det vakna med the vocie på tv, höres!! :)



jaja

Halloj, tog en riktigt lång dusch efter mitt matte pluggandet. Var riktigt skönt, så nu är jag len och ren! Ligger just nu in virrad i min rosa söta morgonrock i min brors säng och spelar cod. Har blivit lite beroende av det här på senaste tid. Men vafan det är kul och ett bra tidsfördriv!


Men nu börjar min match här puss

Torsdag



Hejsan!
Idag i skolan var det fotbollsturnering. Var där och kolla med Ahmed och Jennifer. Blev sugen på och spela igen när jag såg på alla matcher. Fotboll är riktigt jävla kul! 

Ikväll kommer min kväll spenderas med matteboken. Har ju matteprov imorgon halv 9, vi håller på med ekvationer och jag fattar verkligen ingenting. Men fick lite hjälp av Hussein idag så fick lite hum om det. Sen är fredagen redan planerad också, det gillar vi! Ska till Hallonbergen med Jennifer, Helena och Sara i min klass. Galet!

Puss

I dont need you.... or maybe i do

Blev inget plugg, satte mig ner men förstod ingenting och jag har inget tålamod så jag gav upp. Får be min mattelärare gå igenom allt med mig imorgon. Bara provet inte är imorgon, men jag har för mig att det är på fredag. 


Jag går runt och har ont i magen hela tiden och tankar flyger runt i mitt huvud. Jag blir inte av med känslan, hur mycket jag än försöker. Jag ser mig inte som en stark person, jag faller ganska snabbt. Jag vill bara bort från den här hålan. Bort från alla bekymmer och drama. Jag önskar att man var som nyfödd när man vakna, att man sovit bort allt och sen vaknar "ren" igen. Man glömmer bort gårdagens problem och lever för dagen. Det hade varit något!....

Godnatt..♥

Tumblr_l7phb5gqhz1qdtzv3o1_500_large

Your song


Onsdag

Hejsan, igår var en riktigt pina. Var svinkallt och det gick åt helvete. Tjänade endast en trehundring typ.

Men skola idag då, hade självklart ett prov i naturkunskap som jag inte hade pluggat på, trodde det skulle vara imorgon. Så där kommer jag få ett stor jävla IG. Men på fredag har jag prov igen så ska sätta mig och plugga lite matte nu. Brukar inte ha så svårt med matte, men nu i gymnasiet går det åt helvete. Har gjort omprov på nästan alla prov så måste ta tag i det här och få G på det här provet...




Fjortonde bilden

" 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider."


Här levde livet, bästa klassen, sköna kompisar och mycket skratt.
Nu går alla i olika klasser och skolor, lite tråkigt faktiskt..

trettonde bilden

"13e bilden: Du och någon klasskompis"




Jag och fina Sara

tulpaner

Hejsan, gick upp vid 12 och nu ligger jag och kollar på desperate housewife. 
Idag ska jag sälja tulpaner med Matilda, kommer typ frysa ihjäl. Men ska ta en dusch snart och sen ska jag hitta alla mina varma kläder haha! Tänker inte gå runt och frysa ikväll! 

Men ska ta något och äta först, har inte ätit frukost än! :) 
Puss

CALL OF DUTY



Medans alla kärleks par har rajjtan så ligger jag själv i min säng och är riktigt uttråkad. Har spelat cod i Addes rum i 1 timme och har tagit en liten pause nu. Jag gillar faktiskt cod, var Jakob som fick mig och börja spela och sen köpte lillebror spelet. Är faktiskt helt okej, är ju inte sämst men är inte värsta bra heller. Men brukar iallafall få mellan 10-20 kills :) Är nog inte många tjejer som sitter hemma och spelar xbox. Men nog om det, är ju ledig imorgon som vanligt. Så har inga planer på att lägga mig än. Är dock lite hungrig så ska gå ner och äta något innan jag forsätter och spela!

Peace out

Alla hjärtans dag

Hejsan, är ju egentligen ledig på måndagar men idag höll min klass lite alla hjärtans dag aktiviteter på torget i skolan. Vi började halv 9 några tjejer och bakade cupcakes på hotel och restaurand avdelningen, sen kunde man fotografera sig på röda maten, få ansikts målning och så bjöd vi på hallonsoda, cupcakes och geléhjärtan. Jag och Ahmed gick runt och delade ut rosor till alla också :) Var en helt okej dag, våra cupcakes blev jätte fina. Men det blev dock väldigt många över. Vi gjorde ca 300 st!


Våra fina cupcakes!
Sara och Vanessa! :)
Och söta Vanessa med alla rosor. :)

Tolfte bilden

"12e bilden: En bild på din vardag"



Hts-gymnasiet

Elfte bilden

" 11e bilden: En person du kan berätta allt för."




Jennifer litar jag på till 110%, har känt henne i 11 år. Hon får veta allt!



LÖrdag



Sho! Kvällen igår blev ganska händelserik om jag säger så,
blev inte riktigt som jag tänkt mig haha! Sov hos en kompis i hallonbergen, tog sällsis med Oscar från Hallonbergen till Fridhemsplan imorse, var hemma vid halv 1 typ. Missade bussen så fick ta tunnelbanan och det är så jävla jobbigt. Måste hålla på och byta och grejer och det tar mycket längre tid. Menmen, fick ju trotsallt sällskap en liten bit iallafall. Mobilen tog inatt också så ingen musik på resan blev det, hehe. 

Men ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men tjejerna ska jag träffa iallafall :)

tionde bilden

"10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll."


Matilda Engdahl
, den här bruden är världens snällaste! Snällare finns ju inte.
Hon ska med på resan till Rhodos också, vi kommer få det grymt!

Älskar dig sötis!

FREDAG!!!!

Tumblr_l640qmoalp1qasexzo1_500_large
Hejsan, har precis fixat mig klart och ätit. Nu väntar jag på att Jennifer ska komma och att Helena ska bli klar. Ikväll kanske vi kommer dra några bruds till Rissne, men är inte helt säkert än. Jag känner iallafall inte för att sitta hemma ikväll. Om det inte blir något där så måste vi hitta något annat ;)  Men det lyckas vi ofta med, h3h3. Men nu ska jag nörda mig på facebook lite till och sen vill jag fan dra!

Ha en bra kväll!

Fixart

Hemma igen, tog skit långt tid och komma in till stan pga vädret. Men nu är iallafall resan fixat, måste bara pejja 225 kr extra nu men det är ju fan ingenting! Nu är mina planer att ta en bad och sen ska jag möta upp Jennifer Helena och Erika :) 

Skriver senare, puss

Nionde bilden

" 9e bilden: Någon i din släkt. "




Min söta kusin Hanna, Hon är så jävla underbar. Är alltid gullig och tänker alltid på allas bästa!
Saknar dig gumman!

stan

Eftersom bussarna inte går så är snart matilda här med sin pappa. Han ska skjutsa oss till Vällingby så vi kan ta tunnelbanan därifrån. Nu får vi bara hoppas att allt löser sig och att våran nya resa inte blir allt för dyr!!


PUSS

fuck snön

Godmorgon, Gick upp lite tidigare för jag ska in till stan idag med Matilda. Vi ska kolla på nya resor och se om mitt rum finns kvar så jag kan boka in mig där med Erika. Men Fredag idag då, fan vad härligt. Har dock bara varit i skolan 1 dag den här veckan. Fett skönt! Men nu ska jag ner och äta frulle.


Undra om vi ens kommer in till stan. Alla bussar är ju typ inställda pga detta piss väder!!!
usch, snö är verkligen det värsta som finns -.-

Någon som kommer orka läsa hela? haha




Fan vad jag saknar fotbollen, kommer inte riktigt ihåg när jag började men har för mig att det var 2002. Jag började i Helenas lag. Då var det 5manna och man sjöng alltid massa töntiga ramsor när man stog på sidan. Sen blev vi äldre och fotbollen började bli mer seriös. Våra tränare kom inte överräns (ena ville göra ett utvecklingslag och den andra inte) Jag blev "utvald" eller vad man ska säga och fortsatte och spela i utvecklingslaget. Men många lämnade mitt lag då plus en tränare. Även Helena, men hennes pappa var hjälp tränare och han skulle också byta lag. Men jag fortsatte spela och jag tyckte det var riktigt kul, var verkligen på alla träningar, skippade allt som stod i vägen. Vi åkte till Gothia 2 gånger, båda gångerna kom vi 5a (gissa om vi var lacka andra året). Efter några år börja jag tröttna, det började bli allt för seriöst och folk från statslaget kom och kolla på våra matcher. Jag var borta från fotbollen i 2 veckor för att ta min egna pause, när jag kommer tillbaka fick jag höra att jag blivit uttagen till statslaget. Alltså till deras prövningar. Jag gick vidare på 3 prövningar, kom även vidare till den fjärde men bestämde mig föratt inte gå dit. Efter det slutade jag helt med fotbollen. Men sen blev jag inlånad till en match från Helenas lag, jag spelade två matcher med dom och sen blev det bara att jag börja där. Hennes tränare tyckte inte att jag skulle ställa "skorna på hyllan än". Där hade jag riktigt kul, jag fick spela vänster mitt och vänster forward. Det var det bästa jag visste. I mitt andra lag spelade jag vänster back och jag hatade det! Men efter något år tröttnade jag även här och slutade och nu är mitt gamla lag ner lagt och Bp1 "utvecklingslaget" har gått ihop med 95or.


Förut levde jag för fotbollen , vill fan börja igen!

Avbokat

Nu är min resa borta totalt, blev massa knas med min kompis som skulle bo i samma rum som mig. Fan allt som var så jävla bra där, pool, frukost ingick och stranden var bara någora meter bort. Plus att vi hade hamnat på ett hotel med typ bara ungdommar och det hade ju varit nice. Menmen, allt det där är borta nu. Ska till resebyrån imorgon med Matilda och vi ska boka en ny resa, vi kommer dock inte kunna hamna på samma hotell. För nu är vi bara 3 och dom har endast 2rummare där....

Fan asså, var så jävla glad..

fuck

Resan blir kanske inte av nu, någon som är sugen på och dra till Rhodos mellan 12-19 juni?!
Fan asså var så jävla taggad och glad...

im so sick

Sho, nu ska jag snart möta Helena. Vi ska gå ner till knallen, tänkte unna mig något gott. Är ju faktiskt sjuk och då får man tjocka sig lite tycker jag! Ska bara upp och hämta strumpor sen ska jag börja rulla.

Puss

another day

Är hemma idag, är ju trotsallt sjuk. Sov till 12 och sen har jag bara suttit vid tvn. Men måste ta tag i en uppgift snart, hade läxa till idag så ska göra den och mejla den till min lärare. Sen tänkte jag städa mitt rum också, mitt rum kan jag aldrig hålla städat. Om jag städar så är mitt rum städat i max 2 dagar sen ser det ut som en bombnedslag igen. Tänkte fixa lite hemma också, får ju cash för det! ;)
puss

Åttonde bilden

" 8e bilden: En person som du saknar. "


J

Sjunde bilden


"7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp"


Hej jag heter Emelie och jag är cpe!

onsdag

Hej.. Idag har jag verkligen mått sämst. Har nästan sätt pårökt ut idag, har varit röd och svullen i ögonen och det har bara runnit tårar. Nyser gör jag också 24/7, nös nys 5 på raken. Kan man lyckas med det? Kul att det snart är helg och jag ligger in gosad i min mysiga morgonrock och mår piss.. Men ut ska jag, om jag nu får 40 graders feber så ska det inte stoppa mig! Men idag efter skolan kom Bebban till våran skola och jag hon och Jennifer drog till Jakobsbergcentrum för att handla min vårjacka. Efter det langa vi käk på burger king och sen vidare till hux. Stannade bara där i någon timme, mådde så jävla piss. Var hemma kvart över 8 och sen dess har jag bara legat framför tvn och tyckt synd om mig själv!

im a sick person

Jag har blivit jätte sjuk... kul.
Det rinner från mina ögon och jag är jätte snorrig... Men har tagit te till frukosten och ska ta en alvdeon innan jag går. Kan inte stanna hemma för då missar jag för mycket i skolan. Men min buss går 5 över, och den ska Jennifer hoppa på sen. 

Har verkligen inget vettigt och säga känner jag, men GODMORGON

solarium



Kom hem för en halvtimme sen från Hässelby Gård där jag varit och solat med Sara. Börjar bli lite färg på kroppen nu efter 3 gånger, det är galet nice! Imorgon är det skola för mig igen, känns så konstigt och börja på onsdagar men skönt är det! Börjar kvart i 10 så lite sovmorgon blir det. Imorgon efter skolan ska jag till Jakobsbergs centrum och köpa en vårjacka jag har kollat in. Kostar ju bara 300 kr så det är ju spik på att den blir min!!

Peace out ♥

sjätte bilden

"6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge."



Lisa var en person som jag umgicks med 24/7 en tid, vi berätta allt för varandra och vi kunde lita på varandra. Då var hon min bästa vän, vet inte vad som hände med oss. Det gick långsamt och tillslut slutade vi bara prata.  Vi mognade på olika sätt antar jag. Men jag saknar den där bruden. Vi hade fan riktigt kul den tiden när det bara var hon och jag ♥

Jävligt tråkigt faktiskt att detta hände...



Happy

Hejsan, kom precis hem. Köpte både väskan och chinosen, är jätte nöjd med byxorna faktiskt. Kommer se as bra ut i vår och sommar :) Men vi möte upp Bebban och Matilda också och tog en liten fika ute i solen och snackade om helgen. Tjejerna har ju varit i trysil och Jennifer i kanariöarna så vi hade mycket och ta igen ;) 

Men nu ska jag kolla på OC och senare ikväll ska jag iväg och sola med Sara, hon och jag umgås inte så mycket längre så ska bli kul och träffa henne. :)





Vällingby

Hejsan, vakna av att Jennifer smsade och tyckte att jag skulle vakna så gick upp och tog en dusch och börja fixa mig. Nu sitter jag och käkar frulle och sen ska jag möta min älskade och saknade Jennifer. Vi ska upp till Vällingby och shoppa lite och sen får vi se. Hade tänkt och sälja tulpaner, men har börjat bli sjuk. Mina öron är lite speciella haha, får lätt öroninflammtion. Men när jag börjar bli sjuk får jag ont i mina öron och det kliar i min gom och det kände jag häromdagen och igår blev jag snorrig och fick ont i huvudet. Men förvånar mig inte om jag har blivit sjuk, har ju gått ute i kylan nu 3 gånger och sålt tulpaner så ah.

Men nu ska jag äta upp mina flingor och sen ska jag dra! :)
puss

tattoo

Jag vill verkligen ha en tatuering, tycker det är riktigt snyggt! Men kommer göra det när jag är 18 sen vill jag verkligen tänka mycket på den. Den ska ju ända betyda något för mig. Har surfat runt massa idag och kollat på olika tatueringar, just nu är jag inne på att göra en mellan skulderbladen. Men tycker det är fett snyggt vid revbenen också. Något jag kan tänka mig är bilden nedan, fast det är ju långt kvar så kan ju ha hittat något mycket bättre.

Och jag är ju inte den bästa på att fixa bilder, men ville bara se hur det såg ut och man skulle skriva så! ;)




"For every dark night, there's a brighter day"

SAKNAR DIG




Bebbo kom hem nu, har ju ingen och ringa när jag bara vill prata! Miss you....

Burlesque

Nu har jag precis käkat middag, ska ta en sväng med min hund snart också. Går ut med honom nästan varje dag nu och fixar hemma. För om jag gör det får jag extra pengar och dom pengarna kommer gå till min resa. 

Det går en ny film på bio som jag vill se, funderar på och dra i veckan med någon, har ju en biobiljett kvar från julafton. Och den här filmen är lätt värd och se verkar det som. Christina Aguilera är fan huvudpersonen i filmen och det är ju lite kul! 

Så nå? Någon som vill se den med mig? thihi ! (a)



Femte bilden

"5e bilden: En gammal bild på dig själv"
Haha min fjortis period, bilden är från 2007.

Shop to you drop


Har blivit kär i den här väskan och dom blåa chinosen har jag sätt i butiken och är skit snygga (tycker inte bilden ger dom rättvisa) Funderar på och åka upp till vällingby imorgon och köpa dom.
Måste bara be mamma lägga in mitt studiebidrag först. 
Väskan är iallafall spikad, den är min! ♥

boooooooooooooooooooooooored

1. Vad gjorde du för ett år sedan? - Gick i 9an, hade pojkvän och spelade fotboll.
2. Fem dåliga vanor? - åh gud, har svårt och ta tag i saker, röker, slösar pengar, alltid stöckigt rum och blir lätt stressig.
3. Är du kär i någon nu? - Ja men allt är komplicerat.
4. Saknar du någon? - Ja varje dag.
5. När kräktes du senast? - Minns jag inte, var väldigt länge sen.
6. Hur blir du när du är full? - Pratar snabbt och är allmänt kärleksfull.
7. Vart vill du bo när du blir stor? - I Sverige iallafall.
8. När tycker du att du är som mest attraktiv? - Vet inte, när jag har en bra hårdag kanske haha
9. Berätta om en sak som du älskar. - Pengar!
10. Två låtar du kan hela texten på. - you found me - the fray  Grenade - bruno mars
11. Dina fem favoritsnacks; - Sourcream and onion chips, sura bananer, röda båtar, djungelvrål och popcorn
12. Var du nöjd med dina betyg du gick ut med i högstadiet? - Haha nej verkligen inte
13. Tycker du att det är killen eller tjejen som ska ta intiativet till första kyssen? - Killen förfan! ;)
14. Har du någon tatuering eller percing? - Percing i öronen och naveln.
15. Vad föredrar du, festa eller hemmakväll? - Hemmakväll om man har mysigt sällskap, annars fest!! ;)
16. Förra gången du var sjuk, vad var du för sjuk då? - Förkyld typ
17. Vill du ha ett förhållande eller vara singel? - Både och, men mest förhållande.
18. Vad köpte du senast? - Örhängen från Cubus.
19. Äter du några tabletter dagligen? - Nej.
20. Senast du grät? - Måndags
21. Berätta om en sak som ingen vet om dig. - ingen aning
22. Vad har du för musiksmak? - Väldigt blandat.
23. Var är din nästa resa planerad? - Rhodos !!!! :D
24. vad ogillar du? - När folk inte visar respekt!

and i like yes, its all about them yes

Hallå hallå!
Vaknade halv 12, morsan väckte mig när hon släppte in shaggy i mitt rum och sen kunde jag inte somna om. Har tittat på the listener och nu tänkte jag fixa frulle.

någon som vill komma över? Är trotsallt inte så kul och vara ledig när alla är i skolan! Haha
Och jag har ångest, jag vet inte vilken dag Jempan kommer hem.. Idag har hon ju varit borta en vecka. Om jag har tur kommer hon hem imorgon! :)

home sweet home



(Några bilder från idag, här käkar vi våran middag haha)

Hejsan, kom hem för 2 timmar sen. Gick helt okej idag och sälja, sålde 48 buketter så blev 860 kr. Ska göra det här nu flera gånger så har jag pengar till Rhodos sen, as nice ju! Jag och Helena hamna i värsta rikemans området idag. Var helt sjukt hur husen såg ut!! :O Dom var hur stora som helst, med stora uppfarter och grindar. Helt sick, tänk om man kunde bo sådär asså. I det där området sålde jag 11 stycken på ungefär en timme och 11 st brukar jag kunna sälja på 3 timmar i vanliga fall :P
Men imorgon är det måndag och jag är ju fortfarande ledig, så tänkte sätta mig och kolla på one tree hill nu på kanal5 play. Sen blir det slagg, ska ge mig själv en fett sovmorgon imorgon! Nice!


Fjärde bilden

"4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv."
Jag tog bara en bild som är ny, för just nu är det en konstig period i mitt liv.
Vet inte hur jag ska förklara, men jag börjar "förändras" jag är inte mig själv längre. Jag gör saker som jag aldrig hade gjort förr och det händer saker också som får mig och vilja försvinna. Är bara väldigt förvirrad för tillfället.

Söndag

Flower,flowers,nature,photo,photography-7190ab00d80fc0490419a53fecd61ae7_h_large

Godmorgon,
igår så var jag med Erika och Sara. Vi började kvällen hemma hos Erika, jag satt och kolla på tv och dom två fixade sig för kvällen. Runt 10 tiden drog vi till Maxis stuga och chillade galet, sen kom det lite mer folk vid 12 tiden. Jag och Sara var ganska sega så vi tog sällskap hem vid halv 1. 

Idag ska jag sälja tulpaner från 13-21, kommer dö.. Ska snart till Knallen med Helena och där ska vi köpa baugetter som vi ska ha med oss och äta under dagen.

CIAO

Tredje bilden

"3e bilden: En bild på någon i din familj."



Min fina lillebror, älskar denna bild!
Älskar dig lillebror

Lördag

Tumblr_lg58fzzlhh1qekfoxo1_500_large

H
ej
Igår så var vi först 4 brudar hemma hos Ankan, runt 10-11 drog jag och Helena till sumpan och där möte några killkompisar upp oss och sen åkte vi till duvbo till en tjej. Jag och Helena var där till 2 sen tog vi en taxi hem. Taxichauförren var as skön! Och vi behövde knappt betala något. Vi gav honom 350 kr, och vi åkte från duvbo till backlura. Det är en bit, vi skulle nog egentligen fått ge 500-600 kr!

Men nu ska jag ner och ta lite käk, har inte tagit mig ur sängen än,  hihi!



FUCKING FRIDAY



Nu kom jag precis hem från åkermyntan där jag fyllde på mitt busskort med pappa. Tänkte börja fixa mig nu och sen käka lite. Vad jag vet av kvällen nu är att jag och några tjejer ska börja kvällen hos Ankan, vad som händer sen märker vi. Jag vill iallafall att vi hittar något roligt och dra till. Helena är med ikväll också, är inte ofta. Har blivit mer nu och det är grymt. Gillar och vara med min lilla pingla! :)

Sitter och lyssnar på hög musik i mitt rum, blir alltid lika taggad! NU KÖR VI!

FREDAG

Hejsan! :) 
Skola idag, började med matte halv 9. Klassen var ju lagom taggade. Men dagen gick snabbt och efter skolan drog jag till Vällingby med Sara N. Hon köpte ringar och en blus och jag köpte en ring och ett par örhängen. 

Men ikväll är det fredag, hälften av tjejerna är ju borta och Erika,Sara och Klara ska till odenplan ikväll. Så blir typ bara jag och helena ikväll, om inte Ankan ville joina också. Men får se hur det blir ikväll ! :) 

puss

Andra bilden

"2a bilden: En bild på dig själv."



Godmorgon

.. Jag vakna för en kvart sen och är redan klar, ska bara slänga i mig två mackor sen ska jag ta bussen som går 5 över. Jag behöver fan inte så mycket tid på mig på morgonen. Förstår inte hur tjejer kan sitta framför spegeln och sminka sig i typ 20 min. Det går ju inte ... hahaha :P


Hörs när jag kommer hem! Puss

sleepi time

tänkte logga ut från datan nu så passar på och skriva innan. 
Imorgon är det Fredag, börjar 8.40 med naturkunskap. (yeeeey) Slutar sen efter idrotten vid 2. I helgen så är vi bara typ 4 tjejer, resten av tjejerna är i trysil och åker skidor med deras skola och jennifer är i kanariöarna med sin på familj. Jennifer är jag inte alls avundsjuk på......................... fast jo -.-
GODNATT

Första bilden

"1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med."



Jennifer är en person jag träffar varje dag, om vi inte träffas så hörs vi alltid på telefon. 
Hon är min allra bästa vän, och jag älskar henne över allt annat

ahmen tja

Hejsan! :) 
Idag var det skola till halv 4. Började egentligen halv 9 men kom inte upp imorse så kom till andra lektionen istället. Efter skolan drog jag hem direkt, kollade lite på oc och las vegas sen har jag inte gjort så mycket mer. 
Nu kom jag precis ut ur duschen och ska sätta mig vid facebook tänkte jag.
Tänkte även börja med den här bildgrejjen, faller för grupptrycket helt enkelt haha. Men den verkar lite rolig!! :)


faller för grupptrycket

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden
: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

soolish

Tjoo! Kom precis hem drog iväg efter middagen med Helena till Hässelby gård och sola igen. Stekte verkligen sönder, svider som fan i mitt ansikte för tillfället haha. Känns så konstigt och börja skolan på en onsdag, jag har verkligen inte haft någon koll idag. Blev helt chockad när jag insåg att det var torsdag imorgon. För mig känns det som måndag.

Haha jaja , helgen är nära och det är nice! Nu ska jag kolla facebook lite och sen läsa ut min bok från svenskan
.


cash


Bjussar på en bild från helgen, vi går över vattnet till lambarö. Lite läskigt faktiskt!


Sho!
Hann inte skriva innan jag åkte, blev så himla stressigt. Men idag tjänade jag ca 450 kr, vi åkte runt i skälby så man kände sig lite mer hemma den här gången, haha. När jag kom hem blev det käk på direkten, var så gryymt jävla hungrig, tror jag aldrig har haft så ont i magen pga hunger! Men imorgon är det skola för mig igen, har ju varit ledig i 5 dagar totalt nu (var ju hemma i fredags). Jag lever ju verkligen i lyx nu, 4 dagars ledigt och 3 dagar i skolan.. grrrrryymt

Men nu är det slagg på g, börjar kvart i 10 imorgon och jag är galet trött!

Sovgott

yes



Hejsan, kom hem runt 12. Jag och Bebban drog till orion och dela på en pizza innan vi drog hem. Nu har jag bara suttit och lagt in alla bilder från igår och kollat på tv. Senare äre dags och sälja tulpaner med Helena. Måste börja med det här nu och det ska bli någon rhodos resa!! 

Men skriver innan jag åker!

RSS 2.0