1. Om mig


Då ska jag berätta om mig själv då.
Jag heter Emelie Therese Moberg och är 17 år.
Jag går andra året i Hts gymnasiet i jakobsberg och går i Handel och Administration vilket jag trivs med väldigt bra med faktiskt. 
Jag bor hemma i Backlura med mamma, pappa och lillebror. Har spelat fotboll i flera år, spelade i ett utvecklingslag (BP-1) och blev uttagen till statslaget. tröttnade sen på att spela så seriöst ville mer spela för att det var kul och slutade och började i Bp-2 med min barndomsvän Helena men slutade även där efter ett år. Så nu håller jag mig i gång med gym när jag har tid, ska däremot ta tag i det där lite mer nu .

Mina postivia sidor är väll att jag är en glad person och kan bjuda på mig själv. Tycker själv att jag är en bra lyssnare när mina vänner har det svårt. Kanske inte alltid har bra svar på allt men finns alltid och lyssnar. Andra ser mig som liten och gullig pga av min längd. Mina negativa sidor är väll att jag oftast vill ha rätt och ger mig inte, har även ett hemskt morgonhumör som oftast går ut över mamma. Jag har även lätt för att grubbla mycket över saker och ting och då gillar jag att skriva av mig. Har haft lite ups and downs i mitt liv och har varit med om väldiga svek. Dom har jag dock glömt nu och jag tycker att dom bara har gjort mig starkare.

onsdag

Hej!
Igår mådde jag riktigt dåligt, var jätte trött, hade huvudvärk och halsont. Så åkte hem direkt efter skolan och sov någon timme. Mådde lite bättre när jag vakna men stannade ändå hemma idag. 
Här hemma funkar ingenting, alla kanaler på tvn funkar inte och mitt internet är jätte segt -.- Pappa måste ha glömt och betala räkningen eller något... Men eftersom jag aldrig har något vettigt och skriva så tänkte jag börja med den här listan. Har kört en sån förr, och en annan med bilder. (snodde denna av Sara N)


TISDAG

Godmorgon!!!!

Sitter just nu framför greys anatomy, fick ju sovmorgon idag så har haft mycket tid på mig den här morgonen. Idag så har jag bara två lektioner, efter det lovade jag jennifer att följa med henne till Jakobsberg C för att köpa hårfärg. Behöver också färga håret, funderar på att färga det mörkt igen. Hade ju det förra vintern! ;) 

Men nu ska jag äta frulle. Peace out

Old times

Hejsan!
Efter skolan idag så träffade jag Helena och det är med henne jag har spenderat hela kvällen också. Nu när jag kom hem har jag överfört gamla bilder från min gamla data. Haha gud vad man såg ut asså. Massa fjortis bilder på mig och mina vänner. Så tänkte att jag skulle lägga upp några här såhär på kvällskvisten!

ENJOY










morning

Godmorgon! 
Helgen har varit helt ok, på fredagen firade massa tjejer Sara. Vi spilltrades sen till kvällen och drog på 2 olika fester. Hade inte alls kul och kvällen failade totalt. Var hemma igen vid 2 tiden. Nu lördags så drog jag iväg till Upplands väsby för att dra på någon fest. Den var inte heller så jätte lyckad, men jag sofia jennifer och helena drog runt 3 och då blev det fylle käk på mc dondalds. Helgens höjdpunkt!


Men nu är det skola igen, börjar 9.40. Ska ta tag i mitt tränande den här veckan också ;)

its a day tomorrow

Nu blire bed time!
Sov gott ♥

KLAR

Det här skulle inte sitta fel nu, dock spenderade jag allt detta i rhodos + lite till..

S
ho!

Har precis gjort klart mina rester och skickat iväg dom till min lärares mejl, skönt!
Sket i dom allt för länge i 1an, inte så konstigt egentligen eftersom jag var så sjuukt skoltrött på slutet. Men det var väll alla då. Ska satsa på att inte ha en en rest till nästa resursdag så man kan vara ledig då. Skulle kännas riktigt nice. Ni som inte vet vad resursdagen är så är det en dag vi har 1-2 gånger per termin där man kommer till skolan och tar igen alla sina rester och vid 2 så gör man dom omprov som man har. Om man inte har något den dagen får man vara hemma eftersom att alla lektioner är inställda! 

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen blire sängen, imorgon börjar jag 09.25 istället för 08.20. Bara för att jag lämna in mina rester, lönar sig och plugga! ;)

HAPPY



Nu är jackan beställd!
Nu har jag införskaffat min allra första skinjacka. Känns riktigt bra, får hem den om 2 veckor dock. Inte lika roligt!

Shop to you drop

Halloj!!
Kom precis hem från Jakobsberg, åkte dit efter skolan med Helena och Sofia för att kolla på skinjackan ovan. Tydligen var den jätte populär och hade blivit utsåld på 2 dagar så hon rekomenderade av vi skulle beställa hem den istället. Så ska checka med morsan och se om jag kan få göra det idag. Vore aawsome!
Men nu ska jag ta igen lite uppgifter från Näthandel som jag missade i 1an. Om jag gör dom slipper jag gå till Näthandeln imorgonbitti, alltså får jag sovmorgon och det säger jag ju inte nej till!

Skriver senare! Puuss

Kvällen





Kom precis in från att ha varit med Helena,
vi satt ute och snackade massa skit bara. Nu sitter jag och kollar på true talent med mamma. Det är fan riktigt bra program, jag dissade det totalt när jag såg reklamen. Trodde det var någon wanna be idol program. Men det är det ju låångt ifrån! ;)

Men jag ska forsätta kolla nu, så ciiiiaao

Duuuuude

Hejsan! Kom hem för ungefär 15 min sen.
Hade ju skapande verksamhet idag för första gången. Tyckte faktiskt det var kul, som inledning fick vi rita av varandra.. Jag ritade av Sara i min klass och jag lyckades fan. Man såg iallafall att det var henne jag hade ritat av. Var riktigt jävla hungrig när vi slutat så får fan börja ta med mig pengar på onsdagarna så man kan köpa något i cafét ;)

Ikväll tänkte jag duscha och göra mig fräsch och sen ska jag träffa Helena en snabbis. Hon har lite av min lillebrors tröjor som han vill ha tillbaka! :)

skola

4466737572_0f6f8cff9c_o_large


Godmorgon! Idag är det skola, (som vanligt) Onsdagar är den dagen som vi kommer sluta senast på, alltså kl 4. -.- Riktigt segt, men det är bara och gå dit och kämpa. HAr ändå skapande verksamhet i 3 timmar sista lektionen och den lektionen är ju inte jobbig!

Men igår träffade jag Erika vid 7, vi gick runt i Villastad och snacka, var hemma igen vid 10.
Bussen till skolan går 21, så ska börja göra mig redo!
Ha en bra dag!!

Ge mig!


you and me

Tumblr_lqdw3hwjdi1qbj0beo1_500_large

Hej!

Sitter för tillfället i soffan, slutade redan vid 12 idag. Min mentor är ju sjuk så sista handels lektionen blev inställd. när jag kom hem lagade jag lite tortellini (så jävla gott) och sen kollade jag på teen mom 2. 

Letar jobb väldigt mycket, känner att jag behöver mer än studiebidraget. Vill kunna shoppa mer osv, får damp när jag sitter här utan framgång och så går man in på klädhemsidor och får ännu mer damp. Nä innan oktober ska jag ha ett jobb, är fan ett måste nu. Är ganska dags också, är ju ändå 18 snart.

Tisdag

Godmorgon!, Har en riktig ful-dag idag, inga av kläderna satt bra och mitt hår orkar jag inte ens platta. Men som tur e slutar jag ju ändå ganska tidigt.
Men idag då, funderar starkt på att dra iväg och gymma efter skolan, men får se hur det blir med det. Måste ju ha med mig någon också. 

Men hörs senare under dagen!
Peace out

under the blue blue sky

Bild från Thailand med brist på bilder.

shuu!

Träffade Helena tidigare, fick tillslut tag på henne. Hon hade varit på en arbetsinterjuv, hon söker jobb som barnvakt. Hon fick faktiskt jobbet också! Nu sitter hela familjen framför tvn och kollar på en film. En riktigt efterbliven film som går på tv11, haha. Men imorgon börjar jag kl tio, har svenska idrott och handel. Slutar efter handeln vid tre.

Men jag har inte så mycket mer och komma med just nu, ville mest underhålla mig under pausen! ;)

No one is perfect



Bild från Helgen


Hejsan. Första skoldagen idag med schema
. Hade handel och estetisk verksamhet, skulle egentligen ha handel igen efter estetisk men den var inställd.
Har varit riktigt trött idag, men det är pga att jag verkligen inte kunde somna igår. Somnade nog runt 3 och jag skulle upp halv 8. 

Hade hoppats på att träffa Helena ikväll men verkar inte bli så, alltid lika svårt och få svar från henne.
Börjar iallafall tröttna riktigt rejält på att ligga hemma, så det här får jag ta tag i..

söndag

Tumblr_lq08dy5wtn1r0oaaso1_500_large

Chillar galet just nu..
Har verkligen inte gjort ett piss idag. Har suttit med Sara och skickat massa justin bieber klipp i typ 3 timmar haha. Men skolan imorgon då, första dagen då vi ska följa schemat. Ska bli lite kul och se alla ettor också haha. Min bror ska ju börja i min skola också, samma linje tillomed ;)

Men nu ska jag kolla på Audrina show, är premiär idag.
se you all later

weekend

Tumblr_lcc7gydz3m1qa6e61o1_500_large

Shu!

I Fredags var jag med Jennifer Helena och Sofia. Vi började kvällen hos Sofia i solna och avslutade den i Rissne. Somnade halv 8 på morgonen, vilket resulterade till att jag log och sov hela dagen igår. Åkte från Sofia vid 7 på kvällen sen blev det tvn och sängen vid 12. 

Idag vettja fan inte vad jag ska göra. Kanske rycka upp rummet....


Kolla på videon


dear

God kväll!
Ska snart ut och träffa min kära vän Anton. Vet ej vad vi ska göra men vi har mycket och prata om, var ett tag sen vi sågs nu. Men imorgon är jag ledig och det är NAJS! Bara så ni vet lixom!

Men ska rulla nu!

thi

hemköp

Hallojj!
Fixade en praktik idag i Vällingby, blev på hemköp. Gick till scorrett och kicks innan med scorett tog inte emot praktikanter och på kicks var den ansvariga på semester. Men på hemköp gick det jätte bra. Där kanske jag kan söka jobb efter också. Efter det mötte vi Sara som också fixade praktik och sen drog jag och Jennifer vidare till Jakobsberg. Hon ångrade sig om kista och ville hellre köra i Jakobsberg, blev hemköp för henne också ;)

Nu ska jag snart möta Helena! Så ska avsluta här

Idag



I
dag känns det som att jag har fett mycket och göra.
Ska lämna in en check jag fick hem igår, tydligen har någon betalat skatt för mig ( från något jobb) vilket man inte behöver göra. Så blev 168 kr rikare igår haha. Sen ska jag möta Sara och lämna min locktång, hon ska låna den. Den där bruden ska på någon gala imorgon ;) Sen är det dags för att leta efter en praktik. Ska kolla lite i vällingby och sen ska jag åka till Kista med Jennifer så hon kan prata med sin praktik.

Men om jag ska hinna allt det här så måste jag göra mig iordning nu.
Peace out

Bara för att....

min telefonlista..
Har du kysst nummer 7 ? - nää ^^
Brukar du vara med nummer 19 ? -  nää inte längre, går i olika klasser , men hon ska komma till mej imorgon :)
Gillar du nummer 25?-  aah , han är jätte snääll :)
Är nummer 3 din bästis?- haha aaah :)
Är nummer 18 en sötnos? -   njaa , inte precis
Är 6 en person du hatar? -  neej! , han är fett sköön :)
Älskar du nummer 16 ? -  haha nääh , han är lite skum ibland assoe ;D
Är nummer 22 snäll? -  känner hnm inte så bra ,
Var du med nummer 23 idag? - nää, har aldrig varit med henne , elr kanske 2 gr ;D
Går nummer 5 i samma klass som dig? -  han går i smedhagskolan
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? -  vet inte har inte sett hans mobil ;)
Är sista numret sämst? -  nääh han är fett gullig , träffade hnm på gothia i sommras ^^
Har du haft samlag med nr 36? - haha , nääh ;D



MIN TELEFONLISTA..

Har du kysst nummer 7 ? - Yes i have! :)
Brukar du vara med nummer 30 ? -  Nä, vi konfirmerade oss tillsammans bara.
Gillar du nummer 65?- Helt ok människa !
Är nummer 102 din bästis?- Nej men han är snäll.
Är nummer 18 en sötnos? - Nej ;)
Är 88 en person du hatar? -  Nej, vet knappt vem hon är.
Älskar du nummer 94 ? - Ja det gör jag faktiskt :)
Är nummer 22 snäll? -  Kan jag inte påstå, är mest jobbig..
Var du med nummer 56 idag? - Nej
Går nummer 70 i samma klass som dig? - nope :)
Har nummer 110 en likadan mobil som dig? -  Tror jag ej.
Är sista numret sämst? - Inte alls, han brukar hjälpa mig på helgerna. Haha
Har du haft samlag med nr 140? - Gud nej.. ussch

Höst


Hösten börjar ju närma sig, så har kollat runt lite på höstkläder.
Precis såhär vill jag gå klädd i höst!! :) 

Längtar nästan lite till hösten så jag kan mysa ner mig i halsduken.




weheartit







skol start



H
ejsan!
Var exakt en månad sen jag skrev här nu. Har helt enkelt inte orkat nu på lovet. 
Har egentligen inte gjort något speciellt, har mest varit med tjejerna och vi har festat, badat och haft mys kvällar. 

Idag däremot så började jag skolan, andra året i gymnasiet. Två år till och sen slipper jag detta. Känns lite konstigt man har ju ändå gått i skolan hela sitt liv. Men det kändes bra, det var mindre kul att jag ska hitta en praktik plats till november. Och den praktikplatsen måste vara klar nu på måndag. Så måste helt enkelt gå på praktik hunt den här helgen. Men det betyder att jag är ledig imorgon och övermorgon så det blir ju lite skönt !

RSS 2.0