at mattis place

tjo, drog och möte Anton i Vällingby vid 4 och vi langa käk på vällingehus. Efter det drog jag och möte Belin Matti och Bebban i åkermyntan, där handla dom käk och sen drog vi till henne. Nu ligger vi i hennes soffa, men senare kommer några killar hit. Blir slagg här ikväll också, är ju ledigg imorgon och dom har studiedag så dom är också lediga..

´
BYEBYE

morning



Godmorgon!
Gick upp för en timme sen ungefär, älskar och vara ledig nu. Skola 3 dagar och ledig 4, kan ju inte bli bättre! Men idag ska jag möta upp Anton och äta ute. Tror det kommer bli Vällingehus. 
Men nu ska jag fixa lite frulle och så ska jag sätta på en film. Ska upp och spela lite cod också, får ju passa på när brorsan är i skolan! tihih.

Ciao

brun



Hejsan,
drog iväg till Hässelby gård med Helena och solade solarium idag. Behövdes verkligen, men nu är jag bruun eller lite iallafall! ;) Efter det drog jag hem och käka och hon drog till Rasmus. Resten av kvällen har bestått av  tv. Vårat internet krånglar jätte mycket nu, är uuuber segt. Så orkar inte sitta vid den. 
Imorgon är jag ju som sagt ledig. Men ska faktiskt gå och lägga mig redan nu, är jätte trött!!

Sovgott

ohlalala


Bild från igår

Hejsan, sov så jävla skönt idag så kom upp vid halv 3. Men gick ju och la mig jävligt sent också, men nu sitter jag och kollar på sverige-spanien med pappa. Efter matchen vet jag inte vad jag ska göra, har lust och göra något idag. Men alla tjejer jobbar ju typ, och sara svarar inte -.- Men idag slipper jag den ständiga söndagsångesten! Är ju ledig imorgon och på tisdag. Så jävla skönt! 


Men nu ska jag kolla vidare
, KOM IGEN NU SVERIGE!

mmhm

hej, vi var hos jossan ikväll, kom hem halv 3 ungefär. Hon är min granne så tar 30sek och gå hem. När jag kom tog jag lite käk och nu ligger jag och kollar på tv. Lovade mamma och gå ut med Shaggy så ska ta honom snart.



Lördag

Hellu!
Sitter här hemma och lyssnar på musik. Ska snart ut och möta Anton och lämna olivers tröja han glömde här för ett tag sen! Men ikväll då, ska iallafall vara med Erika Bebban och Belin. Har inte hört mera men jag antar att alla tjejer ska med ikväll. 

Nu är blogg.se jätte jobbig också, så blir inge bilder för den vill inte!!!! -.-

ah men du rå

God morgon!
följde precis Jennifer till bussen, hon sov här inatt. Vi var på lambarö igår, var faktiskt kul. Fick ju åka fyrhjuling över isen. haha var skit kul, jossan lätt typ såhär "jag är såååå rädd, jag är sååå rädd" . Men vi tog bussen vid 2 så var hemma ungefär halv 3. Då blev det nattkäk och sen oc! 


Men nu är det facebook på g, har inget liv!

Bebbish!

Nu ska jag möta Bebban och sen ska vi gå mot Jossan.
Vi har fortfarande inga planer för kvällen , men det kommer. Det gör det alltid!

HA EN TREVLIG KVÄLL!! :D

himla nice

Ogaaab9leicz4n7zgirsdijduy9-qb1bbivhuwe_o-8v7hgrisjs_jicdul5ddac_vkb-hy8qzi2lh4ivwhvsgzdj3yam1t1udw_h0xka0zh2wmkzae2amnukxrz_large

Hej!

Har precis käkat nu och ska börja fixa mig lite smått nu. Som det ser ut nu så ska jag Jennifer och Helena hem till Jossan senare och sen får vi se vart kvällen leder oss. Är jävligt taggad, har suttit och lyssnat på min party lista med högsta volym hela dagen. Just nu spelas pappa betalar, gaah galet taggad!


Men nu ska jag smeta på smink och sen är jag klar för kvällen!


Silk epil Braun

Nu har jag plågat mig med denna på mina ben! Asså fyfan vad det gör ont, riktigt plåga! Fick den i julklapp förra året och har endast använt den 2 gånger. Första gången fick jennifer göra på mig och då log jag i min säng med kudden för ansiktet och skrek. Haha, mina ben var helt röd flammiga efter..

uuuuusch!

taggggggg

Jag är uttråkad och har väldigt tråkigt. Fick värsta suget till Rhodos, vill bara dit nu. I onsdags betalade vi in 1200 och skickade in underskrifterna från våra föräldrar. Så nu är det lixom klart, vi ska åka! och det kommer bli så jävla grymt! thihihi Glad cheeeeeeeey!









Tror ni vi kommer trivas? SVAR JA!

Give me a bag

Väska från hm 199 kr. GE MIG

Friday



Hejsan!
Igår kom jag hem vid 10 och då blev det käk och sen slagg, så skrev aldrig. 
Men igår var vi borta i bålsta och bro och sålde, gick helt okej. Men det var så jävla kallt! Mitt misstag var ju att sätta på mig mina converse.. Var en isbit när jag kom hem. Men tjänade ihop ungefär 450 kr iallafall, men när man gjort det här några gånger kommer det nog gå bättre! Har sålt strumpor och ljus förut men det var ju rena rama helvettet. Det här var mycket roligare och lättare. Så ska köra på det här nu ett tag! 

Hööörs

Lets go

Nuu drar jag , wish me luck!
Ciao

get some cash!



Hellu!
Fick dra tidigare ifrån skolan idag för ska iväg och jobba ihop cash! Jag och Matilda ska dra och sälja tulpaner. Vi ska till hässelby strand vid 4 och där blir vi upphämtade. Jag hoppas det här går bra, behöver verkligen pengar. Men nu sitter jag iallafall och äter en knäckemacka och fil, min buss går 15.36 och den ska matilda hoppa på.
Men skriver när jag kommer hem, kommer nog bli väldigt sent!
Puss

god night sleep

Bed,goodnight,quote,sleep,good,night,dream-eb29906673372e05885e8f6bc87fb471_h_large
Ser verkligen fram emot och dra till skolan halv 9 för naturkunskap! 
Kul och vara i min skor.. ah fast nä!

All you need is love

Poze_notite_21289_large
Tumblr_leojatru2m1qa3ow7o1_500_large
Tumblr_lfhwnavvdk1qe6alno1_500_large


resursdag

Hejsan! 
Idag var det resursdag i skolan, så var i skolan först på morgonen och plugga och sen blev det omprov i matte vid 2. Efter det var det raka vägen hem och vila upp sig och sen vidare till kyrkan vid 5. Var något obligatoriskt möte som vi alla ledare skulle på. Men nu kom jag precis hem, fick precis reda på att det inte blir något jobb för mig på knallen så blir inga cash därifrån. Vettefan hur jag ska kunna spara ihop ungefär 8 000 på 4 månader.... kuuuul..
Nu ska jag se på den nya serisen "stylisterna" som går på kanal 5! 
Puss

shooo

Tumblr_lfldztdfut1qzmy30o1_500_large


Har spelat cod hela kvällen, passar på när Adde inte är hemma! ;) 
Har inget roligt och berätta, fick bara lust och blogga. Juste köpte ett par leggins idag på min rast, köpte lite roligare med kejdor vid höften. Kände föratt köpa något roligare och inte bara ett par vanliga svarta. Köpte dom på cubus för 200 kr, använde mitt presentkort jag fick när jag fyllde år! ;) 

Okej nu ska jag bjuda på något, typ som ett litet ticks jag har. När jag koncentrerar mig, alltså pillar med saker eller ritar väldigt seriöst så biter jag på tungan. Har gjort den enda sen jag var liten och är inget jag tänker på. Kan komma på mig själv ibland haha! Märkte att jag gjorde det idag när jag larmade kläder, är ju så pilligt och få in larmen i varandra haha!

and i'm like yes



Hejsan
, praktik idag då. Gjorde samma som igår, fick även gå tidigare. Dom ska ju renovera deras lokal och stänga ner i 1 månad. Så fick välja om jag ville vara ledig och jobba lite på lov eller jobba inne i stan under den tiden. Så valde att vara ledig, så kommer vara ledig på måndagar och tisdagar 5 veckor framåt. SKÖNT! Men kommer leta jobb som jag kan jobba under dom dagarna så jag får ihop pengar till min resa.

Men nu kollar jag på Las vegas, så ska fortsätta!
Puuss

Jack and jones



Hejsan, första dagen gick jätte bra.
Dom ska ju flytta till en annan lokal i kista så idag hade dom utförsäjling på hela butiken på 50 % ( så killar passa på!! ) Så stog mest och larmade och hängde kläder på galgar. Fick sluta tidigare också, skulle slutat 4 men fick gå halv 3. Var riktigt skönt för man får sjuukt ont i fötterna. Men min handledare sa att man vänjer sig. Alla som jobbar där är riktigt sköna, dom dansar runt och sjunger och är riktigt trevliga. Tror jag kommer trivas riktigt jävla bra där! 

Men nu så håller jag på och kokar ägg och vid 6 ska jag träna med Erika i vällingby. Blir step up i 1 timme, det behöver jag!!


Nästa -

- Praktik
Hörs runt 5-6 igen.

Rhodos 12-19 juni


Hotellet
Jag är gaaalet glad just nu! Resan är bokad, åker till Rhodos 12 juni och kommer hem 19. Kommer bli så jävla grymt!!! Gaaaah shit är galet tagg just nu, hotellet har pool, vi har gångavstånd till stranden och frukost ingår! Ska börja jobba på knallen igen så jag får ihop cashen. Ska betala in 1200kr 2 februari och resten 1 maj! Shit, kommer åka med grymma tjejer också. Veckan kommer bli lyckad!

Men slut pratat om rhodos då, imorgon är det första dagen på praktiken. Ska ju somsagt praktisera på Jack and jones varje måndag och tisdag till sommarn. Ser ifram emot det faktiskt!! :D

Matti

Jaa jag lever. Var bara jävligt sliten igår. Log endast och sov typ, Jennifer kom hit senare på kvällen men då kollade vi bara på film. Nu är min rhodos resa bokad, men jag har ingen aning om hur det där kommer bli nu. Har 0kr och nu börjar min mamma jävlas och säga att hon ska med! Jag vill ta livet av mig!! 
Varför säga att jag får åka och sen säga att hon ska med när jag har bokat?!?! DAMPDAMPDAMP!

Nu ska jag möta upp Matilda!
Puss

girls

Tumblr_lf1v2xm4km1qcx28zo1_500_large_large

Hemma från skolan nu. Är så hemskt och gå upp så tidigt, förr var det jag som fick låsa dörren när jag gick hemifrån. Men nu får jag låsa upp dörren när jag ska gå....
Men ikväll är planerna på att fira Fanny med en tjejmiddag hemma hos henne. Blir mycket tjejmiddagar för vårat gäng för vi är så sjukt mycket tjejer. Men det är bara kul, tjejmiddagarna blir alltid lyckade. Så måste börja tagga till lite, tänkte faktiskt slänga mig in i duschen redan nu så jag har det gjort!

KNAS


Hejsan, kom precis hem från Rasmus. Var där med Helena och co. Var himla mysigt och jävligt flummigt. Vi hjälpte även Rasmus och få ordning i huset. Han kan ju verkligen inte hålla koll på ett hus i några dagar utan att det blir kaos i köket! Hemma hos honom fick jag iallafall reda på att jag inte är stenbock längre! WTF!!! Nu är jag en skytt, fucking såårad!

Här nedan ser ni! Annars kan ni läsa om det här.







Men nu ska jag sova, tidig morgon igen. Börjar 20 i 9. HATAR MITT NYA SCHEMA. DÖÖÖ!!



see you soon

nu ska jag till rasmus med Helena, hörs senare ikväll!
Peace out!

tröött

Hejsan, igår blev det ingen blogg. Var i skolan till 4 då jag sluta, sen drog jag hem och åt och sen vidare till hux och därifrån kom jag hem vid 10. Men idag var det skola igen, som vanligt. Började halv 9. Asså mitt nya schema är rena rama tortyren. Första termin bestod av endast sovmorgonar och nu börjar jag runt 8-9 varje dag och slutar 4 -.- Den här terminen kommer jag inte leva....

Men är så jävla trött efter den långa dagen så ska lägga mig i soffan nu och vila...

puss

PEACE

NU ÄRE SLAGG!
Börjar kvart i 10 så lite sovmorgon blir det allt!!!

gaalet

Kom precis hem från Matilda och vi har planerat lite till rhodos resan. Har snackat med både mamma och pappa nu och det verkar som att dom går med på. Jag ska iallafall åka. Om pappa ger mig 300 kr extra i månaden (och då ska jag hjälpa till här hemma) plus att jag lägger undan 300 från mitt studiebidrag. Då har jag 3000 till juni, sen ska jag självklart hitta ett jobb och få ihop mera. Ska även sälja tulpaner och lägga undan dom pengarna också. Jag hoppas verkligen att detta blir av, för det kommer bli så jävla galet! Skit är helt hypper nu, kommer ju aldrig kunna somna!!!!


Någon som har lust och skänka lite pengar till gulliga mig? thihihi

summer

68081_1565974301747_1007095703_31630596_30021_n_large
07878597180a13_large


Nu känner jag mig riktigt taggad på sommaren,
har fixat ihop pengar till peace and love biljetten och den ska jag boka i slutet av månaden. Och nu har jag pratat med pappa och han kan betala förskottet (möjligtvis inte helt säkert) på min rhodos resa, men då får jag vänta med min tv som jag skulle fått i födelsedags present + att jag måste skaffa ett jobb så jag kan betala tillbaka dom senare. 
Jag och Jennifer ska dra till lekpalatsen och söka jobb där, sen kan jag (om jag har tur) få extra jobb på min praktik! Nu är det bara och hålla tummarna, för det här vill jag verkligen göra. Fatta vilken grym sommar jag kommer få då! 
GALET!

vårjackor , allt från hm




Vill köpa en vårjacka, frågan är bara vilken?!


all fresh

Tumblr_lez6u3lble1qbyk3yo1_500_large

Sho!
Har precis tagit en långt bad. Efter smörjde jag in mig och sen har jag fixat naglarna, så nu är jag all fresh! Nice! Har inte tagit tag i min rester än i skolan, men jag tar dom senare för just nu sitter jag och kollar på Las Vegas. Alltid lika bra varje gång! Och Danny är galet snygg, grrr..

Sen har jag fett ångest över sommaren, om min sommar ska bli lyckat så måste jag fixa ett jobb!! Utan jobb kommer jag inte kunna dra till peace and love och rhodos -.- Någon som har ett jobb sådär i bakfickan. LET ME KNOW!!

sovmorgon




hejhej
, är ledig idag så sitter just nu och kollar på film.
här hemma har vi börjat på en diet, alltså inga kolhydrater. Så till frukost gjorde jag äggröra! Naaas. Igår käkade vi hamburgare utan bröd. Ingen hit!!!


Men nu ska jag kolla vidare på filmen!

can't find my self

Jag känner mig väldigt vilsen, något saknas och det är J.
Jag vill bara att han kommer hem så allt blir som förr, jag är inte mig själv längre. Jag har inte gjort dåliga beslut men jag vill ta tag i mitt liv och leva det som förr. Jag har spårat ur. Men det är ju det jag gör nu, hela tiden. Jag vill bara krypa ner och mysa med J en lördag kväll och bara ha ögon på honom och inte tänka på något annat....


Tumblr_lf599vgikg1qzxkdpo1_500_large

Galet

Sitter just nu och leker med min nya mobil! Är fett nöjd! :)

xperia x 10 mini pro



SNART ÄR PAPPA HEMMA MED MIN NYA TELEFON!!!!
GLAD CHEEY

School

Hejsan, kom precis hem från skolan. Fick 2 svenska uppgifter gjorda, har egentligen 2 till saker och göra men jag stanna hemma imorgon och göra dom hemma istället. Nu ska jag göra lite käk till mig, har inte ätit något idag så är galet hungrig. 


peace out

pank

Hej!
Idag har jag varit hos Erika och hämta mina grejer som jag glömde där igår och sen så har jag varit hos Rasmus med Helena, han och rirre. Vi kollade på en film och spelade lite cod! Egentligen har jag ingen skola nu imorgon och på tisdag (pga att nya schemat börjar i morgon men min praktik börjar nästa vecka så då har vi inga lektioner nu). Men jag har rester att göra så min mentor vill att jag kommer dit och fixar dom.

Sen en grej jag verkligen måste ta tag i det är - JOBB!
Hur fan ska jag ha råd med peace and love och rhodos ?!?!?

GODNATT

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Det ända jag kommer på är mitt hejdå till Jakob men det har jag redan skrivit om, ni kan läsa om det här!!




trött på skiten

Jag har verkligen tänkt nu , är trött på och dra på fester bara för att. Det är aldrig kul längre, jag vill dra längre bort men tjejerna vill ju hålla sig här. Jag vill verkligen bort från hässelby, det händer samma grej hela tiden. Jag orkar verkligen inte med hässelby längre. Jag vill HELT SERIÖST FLYTTA. Det skulle inte göra mig någonting, för jag känner verkligen att allting går ut på samma sak. Vet inte vad jag ska skriva känner bara att jag verkligen är trött på det här, allting har blivit till en vana.


Kan jag få komma härifrån, hässelby är skit!

ahmen sho

sho drog till erika ikväll , skulle sovit där men vette fan vad hon gjorde för hon svarade inte sen, visste inte vart jag skulle ta vägen och kunde inte dra till någon annan ( för dom ville inte eller så kunde jag inte ) så fick dra hem. Pappa blev fundersam men vad ska man göra, finns ju idioter i denna värld! Nu skiter jag i alla , verkligen! Jag orkar inte med hässelby längre! SKIT STÄLLE



Dag29-Vem skulle jag byta utseende med för en dag?

Jessica Alba

Så jävla snygg brud!

Tumblr_leg2m2rekn1qb72iwo1_500_large
Tumblr_lek89qrus91qaw1c9o1_500_large
Tumblr_lekfxljglm1qbezbuo1_500_large
Tumblr_l35un8fimg1qan6z2o1_400_large

when the dark falls down

Hej på er! Min kväll har spenderats hemma hos Erika med Jossan och Jennifer. Vi kollade på lets dance och käka chips. Planerade lite av sommaren också, var ett väldigt snack om peace and love där ett tag men nu verkar det som att vi har bestämt oss för att hyra stuga istället för att tälta. Jag orkar inte bry mig längre, jag sover där dom andra sover. Känner nämligen att tältningen är lite av grejen och åka dit. menmen ...

Nu ska jag sova, har tagit det lugnt hela dagen blir så trött av det. Men imorgon då ska jag köra! :)

Girls



Hejsan.
Har precis duschat och fixat mig klart. Sitter i sängen med Jennifer nu och myser och snart ska vi ta bussen och möta upp Erika. Tror vi alla tjejer ska ta det lugnt hos henne ikväll. Men det är bra, för jag är helt slut idag. Har kollat på tv verkligen heeeela dagen!. 

Men peace out!!!

sho

Igår efter middagen drog jag hem till Erika. Kom folk dit och jag hade faktiskt kul. Sov kvar där med några till,  kan ju säga att Erika hade huset fullt! haha, tog bussen därifrån vid 11 så har varit hemma ett tag. Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad vi tjejer ska göra ikväll. Men det kommer väll senare ikväll!


Puss

say hello to my beautiful world


Hemma nu, drog till Kista efter skolan med Jennifer. 
Är fett ledsen för hittade ingenting på cubus.. buhu.. Dom brukar iallafall ha lite snygga grejer -.- Men vi hitta iallafall en present till Fanny. Fast fick nyss reda på att hennes tjejmiddag inte blir av imorgon utan nästa helg istället. Så nu är planerna för helgen lite ändrade. Men det gör mig inget! 

Juste var på min praktik plats idag också och kolla när jag skulle komma 24 januari. Min handledare verkar riktigt jävla skön!! Ser i framemot det här, dock ser jag inte i framemot att åka till stan i några veckor. dom ska nämligen byta lokal i kista så under en kort period kommer jag vara i stan -.-

Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar sommaren. Då man drog till klipporna på kvällen med massa mysigt folk med en tänd brasa. När man kunde gå med shorts och med snygga tunna skor utan att frysa, att bara vakna upp och packa ihop väskan och ligga på stranden en hel dag med alla vänner och bara sola och bada! Vill ha den känslan igen, allt är så jävla mycket bättre på sommaren. Man uppskattar det inte lika mycket när det väll är sommar, men fan vad jag ska ta vara på sommaren 2011! Den ska bli den bästa, kommer antagligen bli peace and love och ännu fler dagar på stranden och fler kvällar på klipporna. Cant wait....


Hello

Tumblr_lexjmynl0f1qbsw0oo1_500_large


CIAO!

try to sleep with a broken heart

Tumblr_l4uuvhsss31qb3j8to1_500_large

Dags för mig och susa, skola imorgon 20 över 10 med Engelska har även svenska och matte imorgon. Bara basic ämnen. Sämsta dagen på hela veckan.... Efter skolan är det kista eller vällingby med Jennifer. Jag ska hitta något på mitt presentkort och även en present till Fanny. Får se hur det går!! ;)


MEN GODNATT

X10 Mini Pro Black

Den här filuren kommer antagligen bli min nästa månad! Gal1
Ahmed i min klass har en sån mobil så har lekt lite med den på rasten och den är fan riktigt nice!
GE MIG NU MAMMA!

close your eyes

Hejsan.
Idag var det en lång skoldag. Slutade halv 4. Börjar känna lite små ångest, måste verkligen ta tag i plugget. Just nu har jag 1 läxa i datorkunskap (som skulle varit inlämnad för 1 månad sen), 3 uppgifter i svenska, 1 i handel och omprov i både engelska och matte. Dags och vakna upp kanske och börja plugga! Men det är ju sååå tråkigt!!!!



Dag 27 – Min favoritplats


Min favoritplats är fan min säng!!

Godmorgon..

Tumblr_lesqwgzd3d1qeqnxvo1_500_large

.. vaknade för ungefär en timme sen.
Har ätit och gjort mig i ordning, väntar nu bara på att tiden ska gå så jag kan börja gå mot bussen som går 21. Idag har jag bara 2 lektioner men har handel i 3 timmar. Men jag får hoppas att vi får sluta tidigare, det brukar vi få göra.


What´s up with the snow!!!!?!?! fuck!

Nu...

.. promenad med Erika. Ska möta henne om 5! :)
Hade föresten jätte trevligt med farmor,farfar och mormor. Fick trosor, parfymer och bestick som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Fast det är ett braa tag kvar tills dess! Kan ju bara säga att jag hatar min bror just nu!!!!!

Girls just wanna have fun

Tumblr_lenhd99aol1qapij1o1_500_large
Drink,girl-93b7ca7c48d456da2c1bcb509badd6cf_h_large
Tumblr_lenw2ukmgb1qd6g2no1_500_large
Tumblr_lee36ry9mw1qcgw8ho1_500_large


Schysst

Vilken schysst bror man har, store syrran fyller år och han kommer inte hem från sin flickvän. Alla är här förutom han! blä på dig
TACK OCH HEJ

its all about me

HEJ! :)
Fick sluta tidigare idag, riktigt skönt.
Min dag har varit toppen, har fått massa gratulationer hittills! :) Dom sjöng även för mig på svenskan, kanske inte världens bästa sång men tanken räknas haha! Vid 5 slutar både mamma och pappa och då kommer mormor över. Senare vid 7 kommer farmor och farfar också. 

Men nu ska jag ta något och äta och kolla på tv.
Hörs

Dag 26 – Mina rädslor

Det jag är rädd för är att vara ensam, att inte få ha dom personer som betyder mycket för mig nära mig. Är också rädd för att bli stucken i ryggen av någon nära vän, har varit med om det förr och jag tappa bort mig själv totalt då. Dit vill jag inte igen. Att sova ensam är något jag inte tycker om, det är kanske ingen rädsla. Tyder nog bara på att jag är sällskapssjuk.

Om man inte pratar om känslor så är jag rädd för blod, jag kan inte kolla på sånt. Inte ens om det bara är ett litet skrubbsår. Ormar och sånt är ingen hit det heller. Haha men dom gillar väll ingen!


Worry-about-450x340_large

Birthday

Ogaaaccg9zs6bse8iojzlj9w7xgvxv5i_7h31mldu5aponrbzsgrxuzs3cl00apbpnq-de7puihrqootswqovannjlqam1t1umshyrn6snzlyxk8rdnkuxduhx4a_large
4681718712_6477c05288_z_large

Godmorgon, blev nyss väckt med sång och paket.
Fick strumpor, ett linne ( som jag redan har men mamma har ju inte koll på mina kläder :P ), presentkort på cubus på 300 kr och sen har jag fått presentkort på expert. Där ska jag få välja antingen en tv, mobil eller ipod. Och grejen är att jag verkligen behöver en ny mobil för tappa min i en vattenkana (har skrivit det förr) och har nu en skitmobil. Men jag vill verkligen ha en tv i mitt rum. Så jag förhandlade lite med mamma höhö. Jag ska köpa en tv nu på lördag för presentkortet sen nästa löning får jag en ny mobil ;) Ipoden skiter jag i, kan lyssna på mobilen!

Men ha en fortsatt trevlig dag!!! ♥



peace and love VS utomlandsresa?

Sho, sitter och grubblar. Fan vad ska man göra i sommar, ska man spara ihop pengar till en utomlandsresa eller dra till peace and love? Nu verkar alla tjejer vilja dra till peace and love istället för utomlands. Besluts ångest! Har ju inte råd med båda iallafall, men skulle vara så galet nice och åka utomlands. Var 2 år sedan nu..... Men peace and love sitter inte heller fel. Måste ta ett seriöst snack med tjejerna och se hur alla dom ska göra. Grubbel grubbel.
Men nu är det 15min kvar tills jag blir 17. Jag hoppas på en härlig dag imorgon och bra presenter såklart mohahaha!


Puss och godnatt.
ps glöm ej och gratta! (hihihi (a))



Dag 25 – En första


En första, ganska svårt. Har mycket som är den första i mitt liv. Men min första riktiga vän var och är Helena.



things that made me happy

Tumblr_leqjhl3a9l1qar5a9o1_500_large
Jag vet inte vad det är med mig idag men går runt och ler för mig själv hela tiden. Känner bara att mitt liv funkar så jävla bra nu. Har underbara vänner och skolan har börjat igen (som jag trivs så jävla bra i ) så man kommer in i rutinerna igen, vilket är skönt. Kanske beror på att jag fyller år i morgon också, känner på mig att tvn och ipoden kommer bli min. Gal1! Halva tiden har gått nu också, så är inte lika långt kvar tills den speciella personen kommer hem igen!
Finns bara positiva saker som händer fram över!


Im a free women!

Dag 24 – Det här får mig att gråta


Gråter nästan aldrig, men något som skulle få mig och gråta är svek, saknad och att mista någon som betyder väldigt mycket.


Begirada,haurra,ikusi,makusi,kuku,kuku,,lasaitasuna-6f7e036adff4331d9ea376aca151b2d3_h_large

10 sanningar om mig



  • Jag kan grubbla på saker onödigt länge.

  • Har haft 1 seriöst förhållande.

  • Jag älskar potatis.

  • Jag gillar och sporta.

  • Jag var en pojkflicka när jag var liten.

  • Jag avskyr vintern.

  • Min bror är min bästa vän.

  • Jag har svårt och ta tag i saker.

  • Jag kan inte hålla i mina pengar.

  • Jag är väldigt kräsen när det gäller mat.

Tomorrow is my day


VEM FYLLER ÅR IMORGON? JO JAG SÅ KLART!



Dag 23 – Det här får mig att må bättre



Vad skulle livet vara utan er? 
Ni är orsaken till leendet på mina läppar! ♥

GLAD

Hejsan!
Är på skit bra humör, har sån jävla skön klass.
Gick faktiskt bra och gå upp kl 7 idag, var dock inte lika lätt och somna. Somna vid 1-2 men jag la mig i sängen halv 12. Fick reda på att jag fick MVG på provet jag gjorde innan lovet. Vilken lycka!!! Får aldrig MVG det är omöjligt för mig, får bara VG eller VG+.

Pusss på er alla!!!!!

promenad

Hejsan.

Idag käkade jag middag på pizzerian precis vid mig med mamma och pappa. Min bror beslog tog huset idag för att laga middag tills sin flickvän som fyllde år igår. Så mamma och pappa är hos grannen just nu och jag var ute och träffade Helena och Erika ute ett tag men kom precis in nu. 

Nu sitter jag och kollar på One tree hill och ska fortsätta.

PUSS

BFFs

Den här fick jag av mina två fina vänner Helena och Jennifer
" Världens bästa kompis ligger här "



Älskar er mina fina tjejer, ni är mitt allt! ♥

hipp hipp hurra

hejsan.
Igår hade jag jätte mysigt hemma hos mig med tjejerna. Fick jätte fina grejer av dom också. 
Dock så strula det väldigt mycket när vi skulle dra vidare, jag och typ 3 till ville till duvbo och resten till spånga så åkte dit och när vi kommer dit ville alla dra igen. Men kvällen blev okej ändå, dom sjöng för mig både hemma hos mig och i spånga ;) Blev efterfest hos Maxi i hans stuga till 4 och då tog jag och jennifer bussen hem.

Men tack tjejer för att ni var med och fira mig! ♥

Massa trosor och nagellack.

Korsett liknande bh.



Bh:ar.


2 par armband och rosettörhängen.



Tröja.

nesecär / väska


Fick lite mer saker, men dom kan jag inte visa här! ;)

ahmen sho

Nu är rummet klart, nu ska jag bara få tummen ur röven och orka fixa där nere. Men sitter fast här framför datan -.- Men snart kommer pappa hem och då ska vi börja röja upp här!! :)

morgon

Godmorgon, kom upp vid 12 idag. Var tvungen och ställa klockan.
Idag måste jag städa mitt rum, fixa bord där nere och laga all mat och även hinna duscha innan 7. Men det fixar jag. Ska bli härligt och ha alla tjejer här och fira mig, hoppas kvällen blir lyckad!


Bilder på mina tidigare middagar :

15 år



16 år









ZzzzZzzZz

Hejsan, kvällen igår bestod av vänner hemma hos Maxi. Var helt okej där. Sov borta och självklart ska jag sova bort den här dagen också. Gick  upp 4 och då tog jag bussen till vällingby och möte upp pappa. Vi åkte till coop och köpte mat och sånt tills imorgon. Ska nämligen ha tjejmiddag. Fyller år på tisdag men har nu imorgon istället.

Har inte så mycket och säga, vi tjejer ska tydligen till ankan ikväll! Gal1!

förlänge

Okej , idag sov jag alldeles för länge, vi alla gick upp halv 5. Inte okej.
Tog en dusch när Sara och killarna drog och nu sitter jag fräsch och ren och väntar på Jennifer. Hon är påväg hit nu. Vågar inte hoppas på att det händer något ikväll, för har varit så taggad dom senaste dagarna men har aldrig hänt något. Så ikväll tar jag bara kvällen som den kommer!


Men nu ska jag torka mitt hår och sen vänta på att Jennifer smsar och dra ut och möta henne.
Peace out!

SHO

Shoooolän!
Sitter med Sara på mitt rum nu. Vi sitter och väntar på lite grabbz.
Kvällen har bestått av sällskap av Jennifer, Bebban och Sara. Vi var först ute och for runt men hamna hos mig sen. Vi har gjort egna vitlöksbageter och kollat på maaassa gamla bilder från min data och facebook. 
Men snart går pappa upp lägger sig och då ska vi ner och kolla på tv.

ONSDAg

Sho!
Sitter just nu och plattar håret och väntar på att Sara ska komma!
När hon kommit hit ska jag bara fixa klart mig sen ska Jennifer också komma. Sen ska vi ut! Hoppas fan att det blir något utav den här kvällen. Både jag och Sara vill det iallafall!!!!!!!!

års grej

Bättre än förra året? 2010 har nog varit liiite bättre
Har du träffat några nya vänner? Jadå
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Frankrike, konfalägret och alla mysiga kvällar med tjejerna
Har du flyttat under år 2010? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? absolut
Har du druckit alkohol? ja
Har du rökt? ja
Har du kysst en främling? ja

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? Underbar i början men sämre i slutet.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja till J.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? nej

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? åh herregud, nej!
Har någon i din släkt avlidit? nej tur det.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Inte med knytnäven
Har du varit i slagsmål? jaa lite smått.


PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Ja det är klart, finns allt ifrån att inte pluggat ordentligt till ett prov till att inte köpt tröjan man ville ha!
Har du skämt ut dig? Det är standard
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja, mys
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du i? HTS gymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej
Hatar du någon i din skola? Haha nejnej
Har du gjort något framsteg? Håller väll mig på samma nivå
Har du haft alla rätt på ett prov? Nej

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja!
Har du förlorat en vän? Ja det har jag tyvärr, men man växer ifrån varandra.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Inte riktigt, lite kanske
Har du haft en relation med en vän? Jakob var ju min vän innan så ja :P
Har du många killkompisar? Ja man har ju några st, kanske inte många som man är jätte tajta med.

hatar rubriker

Hejsan.
Jag får ångest, jag sover bort dagarna. Har sovit till 3-4 hela lovet. Ställde klockan på 12 idag för att komma upp. Men la mig vid 5 så var inte så pigg vid det laget! 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara med sara iallafall. Men nu ska jag ta en dusch och sen ryka upp i rummet! Skriver senare ikväll.
Puss

Dag 22 – Det här upprör mig

Det som upprör mig är när folk inte ger mig en chans och dömer mig direkt.
Även när folk behandlar mig helt utan respekt, då kan jag bli riktigt arg och upprörd. Hatar när folk inte visar någon respekt. Det är väldigt viktigt för mig! Blir upprörd när folk ljuger och går bakom ryggen på än. Men så är det väll för alla. Jag är sån som brussar upp himla fort om folk är kaxiga och elaka, tar inte sån skit så ger ofta tillbaka. 

Det är saker som upprör mig!

Gal1


Hejsan
Har varit hemma nu i någon halvtimme.
Var ju somsagt på bio med Jennifer i Kista. Vi såg due date och jag tyckte den var galet rolig. Värd och se iallafall. Hade hoppats på och hitta på något efter men dom flesta ligger bara hemma. Men imorgon är det en ny dag och då ska jag fan inte bara sitta hemma. Vill hitta på något med tjejerna!


Men nu ska jag ner och göra nattkäk, himla nice!
Sho

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Haha kanske lite konstigt, men är ett ögonblick jag alltid kommer minnas.
Första dagen i skolan, alltså när jag skulle börja 6års såg jag Jennifer. Helgen efter så var jag ute och skulle gå ner från en liten backe utanför mig när jag ser Jennifer och en granne till henne springa förbi i bara linne och trosor! Jennifer såg inte mig men jag kände igen henne. Nu har vi lixom varit vänner i 11 år. Nu efter fick jag reda på att dom hade badat i en pool när hennes grannes syster hade sprungit iväg och dom skulle ner till knallen och hämta henne! ;)

Due date

Ikväll blire bio med Jempi i Kista ! Galet ♥



DEPRIMERAD

Hejsan.
Har precis kommit ut ur duschen och sitter här med min rosa (uuuuber sköna) morgonrock. Ska snart ner och käka och sen möta upp Helena och Erika. Börjar bli deprimerad, händer ju ingenting ikväll. 
Om någon vet något HÖR AV ER! Vi är många taggade brudar!
PÖSS

k

Hejsan.
Igår började kvällen hos Jennie med alla tjejer, vi hade riktigt mysigt och kul. 
Sen drog vi till källvesta, men där fick vi inte vara så länge.. Så min nyår hade kunnat bli bättre. Var hemma vid 3 någongång men somna vid halv 6. Nu har jag precis ätit kebab, mamma och pappa är fett sletna och ligger fortfarande och sover.
sho

RSS 2.0