VALBORG



VALBORG IDAG!

Jag kommer äta middag idag med några av tjejerna hemma hos Fanny, kommer bli skit mysigt. Jag hoppas att denna kväll leder till något bra. Själv ska jag ha hur roligt som helst, är svårt och ha tråkigt med tjejerna så tror jag kommer lyckas ganska bra med det! 

Men igår då, det var en ren helvetes kväll -.-
Den började skit bra, jag och helena satt själva och myste med filtar och drack lite öl. Lite senare kom massa 95or från trollboda och invaderade vårat ställe. Men vi fick gratis musik iallafall för min mobil la av. Lite senare kom rasmus och hans kompisar också. Men sen runt 12 - halv 1 skulle vi åka hem. Jag och Helena hade tagit moppen till klipporna så vi gick ner. Och rasmus skulle envisas med att han skulle test köra men jag hade inte så mycket bensin. Men han trodde mig inte så jag satte igång moppen för att visa.. vilket var en dålig ide för då åkte lås fittan in i hjulet...... så där satt vi i ca 1 timme och skulle försöka få bort låset. Tillslut fick pappa komma och han fick bort låset. Kom hem runt 2 tiden -.- När jag kom hem var jag helt svart i ansiktet och händerna. Inte mysigt... Haha

Riddersvik

Hejsan alla! Min dag har varit super härlig! Drog till Helena där vi shteckte på hennes balkong, efter någon timme tog vi moppen till Riddersvik. Var hur härligt som helst, nu har jag varit hemma och ätit osv och nu ska vi dra tillbaka till riddersvik. Har saknat den här bruden sååååååååååååååååhär mycket!

Men ska möta henne utanför mig nu så hinner inte skriva mer! 
Puss
Bild på mig och dom två älsklingarna ♥

<3



Idag
var skolan fett ovärd. Försov mig och vakna halv 9, drog till skolan och hann ha matte i 10 min efter det hade jag svenska. Men idag har vi alla halvdag för 3orna i skolan ska ha möss på tagning och min svenska lärare höll i det där så vi hade svenska i ca 5 min och under den tiden fick vi bara några papper. Så alltså hade jag bara kunnat vara hemma idag -.- 

Men nu ska jag chilla galet och sen ska jag träffa Helena. Imorgon är det ju valborg så planerna för ikväll är att mysa och ladda upp ;)

Schooool

Tumblr_lkbehbphod1qazstso1_500_large


Hola! Sitter i skolan för tillfället. Har svenska just nu , var klar med mina två svenska texter så fick jobba med turismen som jag ligger efter i. Efter det här har jag matte, men funderar starkt på och åka hem. Helena har ju kommit hem så vill umgås med henne. Fast hon kanske är med rasmus just nu.

Men nu ska jag avsluta, peace out!

Ps. Ahmed hälsar


..

Tumblr_lkbmp6hsbq1qgbjnjo1_500_large

Allt det här äter upp mig inifrån. Hur mycket längre kommer jag orka?...

2 cool 4 school

Efter förra inlägget var jag duktig och gick ut och sprang i en halvtimme och sen satte jag mig på verandan och körde övningar i en halvtimme. Kände mig riktigt hörtig. Tog en dusch efter det och gjorde mig sen lite middag. Runt 8 tiden drog jag och träffa Erika, haha vi åkte moppe till Maltesholmsbadet och sen åkte vi till statiol och köpte popcorn och cola och satte oss framför BB. Var fan kul och köra moppe, var sjukt länge sedan och nu har ju brorsan fått min moppe. Känns lite EB och åka runt med moppen när man går i gymnasiet ;) 

Men imorgon är det skola. Vet inte när jag börjar men tänkte kolla upp det nu, måste iallafall kirra en recention på nätet innan jag går och lägger mig. Skulle nämligen ha läst ut en bok tills imorgon..... snaap

stan


Bild lånad från Louise

Hejhej, idag har jag varit i stan med klassen. Vi har guidad varandra i stan, var en uppgift i turismen. Efter det tog vi tjejer en fika på Sandys och sen åkte vi hem.

Tänkte gå ut och powerwalka/springa lite senare. Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte nöjd med hur jag ser ut just nu, äter alldeles för mycket skräp. Nu får det bli skärpning, kommer inte vilja ligga på stranden i sommar om jag ser ut såhär.. Ska uppdatera här på bloggen, för den här gången menar jag allvar!! ;)

dark night

Tumblr_lju289q9ue1qgz1jso1_1280_large5589604270_820cac39f1_z_largeTumblr_lk4y0o7wk61qfwwb7o1_500_largeTumblr_ljrnvuzhi91qc80s0o1_500_largeTumblr_lk2u4omymp1qhhanfo1_500_large

Hets hets hets


Tumblr_ljjk9taeh41qg7h98o1_500_large
Tumblr_ljcwu7whpv1qg5071o1_500_large
Tumblr_lih0aydtrp1qc0ckqo1_500_large

H
ejsan! Den här bloggen blir bara tråkigare och tråkigare känner jag. Har tappat lusten helt och hållet. 

Men idag då, jag har praktiserat, åkt dödsbussen, ätit och kollat på oc. Busschauförren som körde bussen påväg hem från praktiken var den stressigaste människa jag någonsin sätt. Jag var helt seriöst rädd när jag satt där, och grejen var att han var inte försenad eller liknande, snarare för tidig. Han gasade i 100 i kurvor, raksträckor och sen tvärnita han framför bilar och rödljus. Tillomed när folk gick på var han hetsig. Dom hann knappt komma in i bussen innan han stängde dörrarna och börja åka! Men nog snackat om han, nu är det Csi på tv och reklamen är schluuut!'

PEACE OUT

Söndag

Hej, har inte skrivit så mycket sen torsdags.

Men i torsdags så var i iallafall i Rissne, hade riktigt kul faktiskt. Kände typ bara 3 st där, men alla var riktigt sociala och sköna. Sov kvar hos Christian och kom hem vid 2-3.

I Fredags så började kvällen hos Jossan med tjejerna. Vi satt ute på henne framsida med filtar och ljus och vid 10 drog vi vidare till Tobbe. Kvällen slutade hos grannen dit jag och Belin drog. 

Igår så kom mina kusiner, farmor och farfar och min kusins nya kille hit. Vi åt lite påskmiddag och satt ute och snacka. Min farfar drack lite för mycket och decka vid 9. Då drog dom hem och min pappa drog ut på krogen med min kusin och hennes nya kille. Jag log hemma hela kvällen och kolla på tv istället haha. 

Men idag då, vaknade i tid och det är skit bra väder, vill ut och göra något. Här kan man ju inte sitta!! :)


Torsdag

Tumblr_la08jcp3aw1qd57x8o1_500_large


H
ejsan, blev inge americo igår. Drog istället till Nockeby med Jennifer Erika Jossan och Klara. Tog taxi därifrån vid 3 ungefär med Erika och Jennifer. 

Idag sov jag bort hela dagen, fattar inte hur jag kan göra det. Vaknade iallafall halv 5 och sen dess har jag duschat, kollat på tv och fixat mig. Ikväll ska jag till Rissne med Sara och Carro. När man festar med dom 2 har man alltid roligt! ;)

onsdag



H
ejsan, idag fick jag jobba läänge. Fick gå från praktiken halv 5 så var hemma runt halv 6. Ikväll ska jag iväg och äta med tjejerna och sen blire till och kanske dra till Americo. Var en tag sen man var där, Sara vill iallafall att vi följer med och det bangar inte jag på! :) 

Men nu ska jag fixa mig och så och sen röra mig mot åkis :)

jobb

Godmorgon, kvällen ledde ingentsans igår så blev till och åka hem vid 10 ungefär. Idag är min sista jobbdag den här veckan. ska bli så jävla skönt och få sova ut och inte gå upp 8 varje morgon.
Men jag hinner inte skriva mer, bussen går om en kvart och jag måste äta och platta håret!

Buuuulletproff

Tumblr_ljwu6cimvs1qj3mdgo1_500_large

hallå hallå!
Igår så var jag Erika och Jennifer hemma hos Erika hela kvällen och chilla galet. Blev tidig hemgång runt 11. Idag har jag än en gång praktiserat, men fick dock gå hem tidigare idag vilket var riktigt skönt. Nu är jag iallafall med Jempa, vi ska snart röra oss mot Erika och där ser vi vart denna kväll leder oss. För min del blire inge röj, har praktik imorgon. Men det är min sista dag på lovet, så imorgon då ÄR det RÖJ

HELGEN

Hejsan, min helg har varit riktigt grym! Därför har det blivit noll bloggning. Men ska kortfatta min helg.

fredag började kvällen hos Louise, vi hade riktigt roligt och runt 10 tiden drog hon och hennes 18åriga kompisar till krogen så jag och jennifer åkte hem till Matilda. Jag åkte hem kl 2 och sov.
I Lördags praktiserade jag från halv 10 till halv 3, vilken var en riktigt pina, hade inte sovit mkt och jag mådde piss. Men kvällen slutade iallafall bra, hade en riktigt lyckad fest här hemma. Var lite spontant sådär hade inte tänkt ha något från början egentligen. Men dom sista gick från mig vid 8 och då blev det slagg. Söndagen bestod av endast slapp och lite mys hemma hos Jennifer med BB och film. 

Idag har jag praktiserat igen och planerna för kvällen är att träffa tjejerna. Men nu ska jag se Jersey shore, ska försöka blogga lite mer idag. PUSS

Svenska

Sho, sitter och har svenska för tillfället. Slutar 20 över och då ska jag Jennifer och Sara rulla hemåt mot Sara. Där ska vi fixa oss tillsammans och sen ska vi dra oss mot Louise. Tror den här kvällen kommer bli jätte lyckad, känns bra iallafall. Har dock inga kläder och ha på mig. Men Jennifer och Sara ska hjälpa mig, (hoppas jag!)

Men nu slutade vi tidigare tydligen!
AHMED HÄLSAR! :D

Kommer inte bli något mer bloggning idag så ni vet. Ha en grym Fredag!

Påskägg

6035495_vb9t2pcc_c_large

Vem vann en tipsrunda idag och vann ett påskägg... Jo jag! Så jävla grym haha. Detta gjorde min dag, har aldrig någonsin vunnit något sånt här. 

Men för tillfället sitter jag hemma med Jennifer, vi ska iväg till Vällingby lite senare och sen blire för mig och duscha och göra mig mega fräsch till Louise middag imorgon. Kommer bli galet. Jag Jennifer och Sara ska hem till Sara i vällingby efter skolan imorgon och fixa oss tillsammans och vi 6 ska vi vara hemma hos Louise i Stäcket. Lääängtar!

Men nu är det CSI på tv. SHO

lll

Godmorgon, har lite tid över så tänkte slänga in ett inlägg. Börjar skolan idag med Engelska -.- Skulle göra allt för att byta lärare, den här gumman har en så äcklig röst och sätt och prata så man får riktigt tuppjuck i skolan. 

Men idag var planerna att sälja tulpaner men nu blir det inte så, har annat och fixa så har inte tid. 
Men nu ska jag sluta här, peace out

Susssa

Hejsan, vid halv 8 drog jag till Erika där vi drack cola, käka popcorn och kolla BB. Var galet nice, nu är det dags för sängen. Börjar 10 imorgon istället för halv 9. Dom tog ju bort våran naturkunskap på morgonen för att inga gick dit så nu får vi våran sovmorgon ändå! 

Sov goooott

Dont keep me waiting

Tumblr_lizxbccpgs1qdby1mo1_500_largeTumblr_lj35jucmjk1qezwmho1_500_large
Tumblr_ljipptvrvv1qcivruo1_500_large
Tumblr_ljkit7abjt1qabct4o1_500_largeTumblr_ljk408knze1qcn20ko1_500_large

Före - Efter

Här är resultatet på min klippning och färgning, trivs inte så jätte bra i håret nu. Men det är för att det känns så nyklippt. När det har växt lite mer kommer det se naturligare ut och då kommer det se snyggt ut hoppas jag! 

På andra bilden ser mitt face helt fukkt up ut, men var på precis på morgonen så är sådär morgon svullen i ansiktet. Haha, men ni får stå ut med mitt svullna ansikte! ;)





Bowling



Shoo!
Kom hem halv 6 idag eftersom vi bowlade idag. Gick ganska bra för mig, kom tvåa. Men Niklas slog 4 strikes på raken och det är jävligt svårt och slå!! Skadade mig också, Ahmed var dum så skulle slå honom men slog lite fel så vrikade typ min tumme haha, så jävla misslyckad. Menmen, den är lite svullen men det där kommer försvinna snabbt. 

Och nu har jag jätte tråkigt och jag har ingen och dra ut med, för min jävel till kompis Helena (och granne) är påväg till Thailand för tillfället och ska stanna där i 2 veckor. Sofia den jävlen är också med, tycker lite synd om mig själv som kommer vara utan dom... Men får kanske en present när dom kommer hem, dom har lovat mig en ny navelpiercing tihih.

Lite senare kommer också resultatet på mitt hår, har äntligen tagit tummen ur röven och tagit kort :)

skolan

Hejsan, sitter i skolan förtillfället. Har handel och har haft det nu sen 9.55. Efter skolan idag är det bowling med min klass, ser fan ifram emot det. Kommer äga alla! Speciellt Niklas och Sara

Men nu har jag iallafall fixat så jag är ledig torsdag och fredag. Så nu jobbar jag endast måndag, tisdag och onsdag. Känns mycket bättre, är ju trots allt lov! :)

Louise fyller 18 idag också, GRATTIS! :)

Tisdag

GODMORGON! :)
Vaknade lite tidigt idag så har fixat mig en bra tag nu. Men idag äre praktik som vanligt, ska jobba på min praktik på lördag och mån-fre på påsklovet pga att jag var ledig en månad när dom renoverade. Men ska kolla med min handledare om det ok om jag är ledig torsdag och fredag och jobbar någon helg istället. Vill ha liiiite lov iallafall!!

Men nu är det frulle, peace out



BB

BB precis slut, vet inte vad jag tycker om att Basshunter ska in. Vem fan han lixom, botten anna?!?! 
Menmen, har tillbringat typ hela dagen med Helena. Mötte ju henne efter senaste inlägget, kom hem en snabbis och åt vid halv 8 och gick ut med henne igen sen. Den jävlen åker ju till Thailand på Onsdag och är där i 2 veckor så måste ju vara med henne lite nu innan hon åker.

MEn imorgon är det praktik, så ska lägga mig nu så jag orkar dit.
Så god natt alla!

R e s u r s d a g


H
ejsan! Ahmed fick gästblogga i bloggen idag som ni märkte haha.

Men provet idag gick jätte bra, kändes bra iallafall. Tror jag kan räkna med ett G i Naturkunskap nu, vilket känns jävligt skönt. Är onödigt och slänga på sig ett IG bara för att man är för lat för att plugga till proven.
Har 2 uppgifter i Näthandel sen är jag helt fri från prov och rester! 

Men nu ska jag snart dra ut i det fina vädret men Helena!

gästblogg sötnosar<3

heeej alla fina vänner, schmeeedo häär

idag började jag vid nio tiden.
tog bussen 20 över från knäckepilsgränd.
alla som vill träffa mig kan ta samma buss som ja tog ida så kanske den får en puuuuuss med min vitlöksandräkt.
jag har kondom så bruddddar inget att oroa sig över med mig är ni väl bevarade.
puzzzz alla loveeers<3<3<3<3<3


Söndagen

Hejsan! Igår så drog jag Jennifer och Sofia till en gammal klasskompis till mig i Hässelby, vid 12 rullade vi vidare med några till Kajsa. Där dansade vi tjejer runt som galningar, hade riktigt kul. Vid 3 så blev det lite bråk så alla blev utkastade. Dock skulle ingen åt mitt håll så fick vänta på bussen själv i en halvtimme -.- Träffade två filurer vid 5 och kom hem vid 6. Vilket ledde till att jag sov till 4 idag, alltså har jag knappt hunnit göra något idag. Men har iallafall gjort sofia sällskap på pizzerian och nu kom jag hem lagom till big Brother..

Imorgon är det resursdag på skolan, ska dit halv 9 och plugga matte och no och halv 2 kommer jag göra proven! 
peace out

Klippt

Tumblr_likfalesgv1qaoueko1_1280_large
Weheartit

Hejsan! Skrev inte så mycket igår, men jag började kvällen hos Jossan med tjejerna och den slutade hemma hos Viktor. Sofia sov hos mig och vi var hemma vid 4 då vi åt lite nattkäk, standard.
Men idag har jag faktiskt klippt mig. Hade tid hos frisören kl 12. Är väll nöjd, mitt långa hår är borta men det är ju inte jätte kort. Klippte lite kortare i lugen också, innan var ju min lugg oändlig!
Men snart ska jag möta Sofia och Helena och sen ska vi hem till mig, dom ska nämligen färga mitt hår. Visar före och efter bilder sen :)

www.felsms.se



HHAHAHAHAHAHAHAH..!! 
Jag dör, stackars den här tjejen!

saxobeat

Fredag idag, härligt!
Slutade tidigare idag, skulle egentligen slutat 10 i 2 men fick sluta halv 1.
Idag har skolan typ varit rolig haha. Ahmed gör ju våra dagar, han var något knäppare och galnare idag. 

Men planerna idag var att dra till Riddersvik med några tjejer, men nu regnar det ju så vettefan hur det blir med det. Men för min del får det gärna regna så sista snön försvinner!!

Men nu är det Csi Miami på g. puss på rumpan!

make me this

Hej alla 1000 läsare! Har precis kollat på BB och nu ska jag lägga mig. 
Har pluggat lite på no:n och sen har jag även varit ute på en sväng med Helena och Rasmus. Skönt par det där haha, gullpluttar! Men imorgon börjar jag halv 9 med matte så måste få min sömn annars är det stor risk att man somnar brevid matteboken imorgon. Så god natt everybody!! :)

Black and yellow

Bjussar på denna! haha


Ligger här och undrar hur jag ska inleda mitt inlägg, blir alltid "hej", "hejsan", "sho" osv. Lika enformigt varje gång, jobbigt det här med blogg! h3h3. Jaja slutade skolan idag halv 4, fick sällsis av Ahmed på bussen som vanligt. Har hunnit kolla på oc och ätit lite. Nu har jag tänkt och styra upp mitt rum, känner att det börjar bli dags. Har även bestämt mig för att vara duktig och faktiskt plugga ikväll, och nu menar jag att jag ska det! Pluggar seriöst aldrig, säger att jag ska men blir inte av. Väljer antingen facebook, tv eller att dra ut. Men ikväll ska jag sätta min ner med näsan i boken, på måndag har vi resursdag och då måste jag göra mitt no prov. Har egentligen 2 prov och göra i no men min no lärare sa att det räckte med ett, vilket känns skit skönt! 

Men rummet vare va?
Shooooo

Torsdag

Sitteer just nu framför datan och nördar, gick upp för ca 10 min sen. Ska snart dra mig upp från sängen och börja fixa mig. Idag har jag nada bestämt. Skulle sålt tulpaner men det ska typ bli storm ikväll så då pallar man ju inte! Men nu ska jag välja kläder, som alltid är ett problem på morgonen och sen blire frulle.


Ha en bra dag!

TÄVLING

Är en tävling i Lovisas blogg,
själv är jag redan med! Var med du också, tryck på bilden för att komma till tävlingen.


do it like a dude

206605_199062133467758_100000919198003_521152_3263737_n_large

Hej people!
Har haft en as nice kväll, drog iväg med Sofia och Helena till Allmäna där vi snacka om allt mellan himmel och jord och flumma sönder. Var skit nice och sitta på bryggan, var inte ens kallt ute. Blev dock kallt runt 8-9 men då hade ju solen gått ner. Innan vi drog hem mötte vi Rasmus och Basti en snabbis och sen tog vi bussen. Har kollat på Csi Mami och Big Brother sen jag kom hem och nu har jag tänkt och lägga mig. Blev alldeles seg av att ligga i soffan så har blivit fett tlööött

H a p p y f a c e s

Tumblr_lj71hgxllm1qd7aqmo1_500_large

H
ejsan! Är på skit bra humör idag, känner att det beror lite på vädret. Är så jävla härligt ute nu, snön är borta och solen lyser, Kan inte bli bättre. Intervjun gick bra imorse också och skolan gick bra den med. Blev klar md 2 arbeten vilket kändes jätte skönt. Ikväll är det plugg på listan, har ett prov i no som jag inte gjort som jag ska skriva om på måndag för att få G i Naturkunskap. 
Men nu har jag inget vettigt mer och säga.

Seya

BREAKFAST

Tumblr_lj6lvgt7hi1qgnbzeo1_500_large

G
omdmorgon, idag är det skola. Har precis duschat och fixat mig, har på mig mina nya jeans idag. Asså det var fan helt serisöt ett halv år sen jag hade jeans på mig!! Helt sjukt, men gillar mina jeans som fan :)

Men idag har vi ett arbete och göra, jag jobbar tillsammans med Rebecka i min klass. Vi ska till min praktik och ställa lite frågor om deras sortiment. Vi ska mötas i Kista kl 10, sen äter vi lunch där och kvart över 12 börjar nästa lektion och då måste vi vara i Jakobsberg.

Men nu ska jag ner och äta frukost, bussen jag ska ta går om en timme så har mycket tid på mig ! :)

Tu y yu

Hejsan! 
Idag så har jag krigat på praktiken, har vickt om HELA lagret. Höll på från 10 tiden till kl 4, vid halv 5 fick jag gå. Missade precis bussen så fick sitta i kista i en kvart och vänta. Har hunnit äta middag och kolla på Oc sen jag kom hem, ska snart iväg och möta Linus en snabbis.

Men skulle bara visa att jag lever, peace out

G N A G E T



Oavgjort
i matchen mellan Aik-Djurgården, bättre än att förlora iallafall. Ångrar som fan att jag inte köpte en biljett. Nästa hemma match ska jag vara där har jag bestämt mig för nu! Är ju så jävla härligt, börjar starkt funderar på och börja spela fotboll igen också. Får se hur det blir med det....

Men nu ska jag sova, har praktik imorgon och om man inte är utvilad är det en pina och vara där!
Godnatt

ijustwannamakeyousweat

5496057234_2699727a45_b_large

S
ho! Utvecklingssamtalen idag gick helt okej. Jag var lite för pratig och okoncenterad på lektionerna och så hade jag IG varning i Naturkunskap. Men det förstog jag, klarade inte första provet och det andra gick jag inte på. Men efter samtalet blev det lunch på Mcdonalds och sen praktik. Fick gå från praktiken vid 4 och då gick jag och Jennifer och shoppa lite. Köpte 2 par jeans, ett par från HM och ett par från Gina Tricot. ( Kan visa bild senare)

Nu är det criminal minds på tv så ska sätta mig framför det och sen är det Aik-Djurgården på tv.
Kom igen nu Gnaget! ♥

måndag

Godmorgon! Igår så skrev jag ingenting. Log mest i soffan och dog lite och senare på kvällen kom farmor, farfar och mormor. Mamma  fyllde nämligen 42 igår ♥
Men i lördags var jag hemma hos Viktor Myrefors, han bor precis vid mig så var inte jobbigt och ta sig hem. Var hemma vid halv 3. Men idag har jag praktik, men innan praktiken har jag utvecklingssamtal. Så kommer komma till praktiken senare idag, kommer antagligen sluta senare också -.- 

Men nu ska jag ta något och äta och sen åka. Puss

L Ö R D A G

Tumblr_lj18vxvu5k1qaoroko1_500_large

H
ejsan!
Kvällen igår var helt jävla oplanerad. Men efter att ha tröttnat på att vänta på Helena och Sofia så gick jag ut och träffa Jennifer och vi drog vidare till Ankan där några tjejer var. Vid tolv var alla trötta och ville hem, men inte jag. Så möte upp Helena och Sofia vid bussen och vi åkte hem till Emma där lite people var. Halv 4 så tröttna vi där och drog till Erik, Rasmus kompis. 9 över 5 gick min buss hem därifrån och då somna jag direkt.

Idag har jag bara varit hemma, skulle mött Denise och ta ut mina pengar som jag betalade för vårat rum i Rhodos (Vi avbokade det rummet så ska få tillbaka pengarna) Men hon har inte svarat på sms eller något sen 4 så får ta det imorgon istället. 
Men nu har jag precis kommit ut ur duschen så ska föna håret och börja fixa mig för kvällen!

PEACE OUT

jaarå

Hejsan! Sitter hemma för tillfället, har varit och sålt ikväll och fick 400 kr med mig hem. Nu sitter jag och väntar på Helena och Sofia och när dom är klara så ska vi kolla vidare för ingen av oss har hittat något som är kul ikväll! än

Men pusspåer!

RSS 2.0