booooooooored

är så uttråkad................
Har inte gjort ett piss idag, har bara handlat massa mat. 
Men tur som jag har så kommer Jennifer hit snart. Vill dra med henne till Vällingby en snabbis. Måste köpa nya bh:ar, alla är för små nu! Såg att jag har fått min matersättning på 829kr från praktiken så passar ju perfekt nu, speciellt nu när jag är heeeeeelt pank!

men ska kanske internet shoppa lite, iallafall kolla :))

hey

Tumblr_loh4wcdk291qm9trbo1_500_large

H
ejsan!
Igår var jag ju hos min Farmor och Farfar. Min faster Nettan var där med sin man och min lillkusin Moa. Vi spelade lite boule och sen lagade vi middag. Drog därifrån vid halv 8, men mamma och pappa stannade kvar. Skulle egentligen till Rissne men det sket sig, så jag och jennifer chillade bara galet hemma hos mig.

Idag ligger hela familjen döda, iallafall mamma och pappa. Blev lite för mycket hos farmor och farfar tror jag haha. Men om någon timme ska jag iväg till coop för att fylla upp mitt kylskåp medans alla är borta. Min bror åker ju till Kreta ikväll och mina föräldrar åker tidigt imorgon och kommer hem på Fredag.

Men nu ska jag nog ta en dusch.


Lördag



H
ejsan!! :))
Idag ska jag hem till min Farmor och Farfar på lunch, ska åka vilket sekund som helst. 
Den här morgonen har jag styrt upp mitt rum och fixat mig. Ska ju snart få vara ensam hemma i en hel vecka så vore skönt och ha ett nice rum då. Speciellt nu när folk kommer vara här. Kommer ju inte vilja sitta hemma helt själv hela dagarna!! 

Men jag skriver lite senare när jag kommit hem från farmor och farfar.
Peace out!

Fyra bilder från Ekerö


Mormor


Jag och min lillebror


H
ejsan, gick upp vi halv 1 och sen dess har jag hunnit koka ägg och kollat på tv. Nu kommer snart min bror hem med moppen och då ska vi åka till min mormor i hässelby gård. Min lillebror fyllde år för någon vecka sen så hon ville att han skulle dit och äta tårta och sen ville hon ge honom sin present ( Han var i italien på fotbollscup när han fyllde år) Så min bror bad mig följa med. Så självklart ställer jag upp, har inget bättre för mig ändå.

Men han borde komma vilken sekund som helst, så ska börja göra mig redo ;)

Clean

Tog ett riktigt långt bad. Känner mig som en ny människa, skrubbade mig riktigt noga så nu är jag alldeles babylen!!

Gick ut med Helena en stund ikväll också. Satt och snackade lite skit bara men sen började det regna så då gick vi hem. 
Imorgon har jag inga planer alls. Blir väll till och chilla och antagligen träffa Helena och Jennifer. Brukar oftast bli så. Nästa vecka kommer mina föräldrar dra iväg och campa och min bror till Kreta med sin flickvän så kommer huset för mig själv i 5 dagar. Ska bli riktigt skönt!

landet

Hejsan! Kom hem från Helenas landställe för ungefär 2 timmar sedan. Vi åkte dit i tisdag så vi var där 3 dagar. Där spelade vi kort i mängder, badade och fiskade. Var jätte mysigt där, lilla bryggan vi badade på har en ruschkanna. Vilket vi tyckte var skit roligt, vi smörjde in oss i tvål och åkte gång på gång. Haha jag failade totalt och åkte ner på mage vilket resulterade till ett magplask. haha det roliga är att vi fick det på film! ;)

Men nu ska jag ta en långt bad, ska skrubba hela kroppen och smörja in mig. Färgen från rhodos har nästan försvunnit helt och jag är alldeles fläckig. Så får helt enkelt börja om med min bränna ;)

måndag



H
ejsan! Var jätte länge sen jag skrev nu!
Men har ändå inte gjort något speciellt. Har mest chillat med tjejerna, hade en liten middag här i onsdags också och efter det blev det fest hemma hos mig med lite sköna dudes! Igår spelade jag jossan sara jennifer och erika kubb. Kan ju säga att Sara och Erika klassade ut oss totalt. Erika har hunnit fylla 18 också så henne firade vi i Fredags.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men imorgon ska jag till Helenas landställe med Jennifer och Helena! Ska bli jätte mysigt, händer ju inget här hemma....



RSS 2.0