ÅHHJA

Sho
Kom precis hem, har varit och köpt massa mat till ikväll med några tjejer.
Nu är det bara och fixa sig och tagga till 1000!


Eftersom sidan fukkar ur och jag inte kan lägga in en låt så här LYSSNA OCH TAGGA

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har jag tränat, kämpat i skolan och festat med tjejerna. Har även varit ute och ätit med familjen inne i stan en helg vilket vi aldrig gör i våran familj typ. Vi har aldrig tid med sånt.  Jag har även följt Paradise hotel väldigt flitigt! Hejade så klart på Erik och Lin, Erik ser himla bra ut asså!!! 

Jag har faktiskt fått en ny nära vän också, Erika Malmsten.
Hon och jag har haft våra tider där vi inte ens har kunnat umgås pga av saker som hänt. Och nu träffas vi väldigt ofta och finns för varandra. Ett bevis på att man faktiskt kan bli vän med sin "fiende" hehe! ♥


Dag 19 – Min skoltid

Jag började i Backlura Skolan med Helena när vi var 6 år. Skolan ligger 3 min ifrån mitt hus. Där träffade vi Jennifer och sen dess var det vi 3. Men vi bråkade väldigt mycket, ni kan ju tänka er 3 tjejer i den åldern. För att hålla sams hade vi ord som vi skulle säga när vi märkte att vi skulle börja bråka och då skulle vi sluta. Jennifer och Helena bestämde en tid vilka dagar jag fick vara med dom. haha tycker det här är så roligt nu! Men i 4 började jag umgås mer med en tjej som hette Denise, kallade henne Dedde. Hon var tillsammans med Sebbe och jag med en kille som hette Simon så det var vi 4 som hängde hela tiden. Sen blev vi lite mognare så i 5an var alla vänner. I 6an skulle våra klasser splittras till 2 istället för 3. Där hamnade Denise i andra klassen och jag helena och Jennifer hamna i den första. Redan då gled jag och Denise isär. Sen skulle man ju börja i högstadiet. Och vi alla började i Hässelby Villastad, självklart hamna jag Jennifer och Helena i samma klass men Denise hade valt matte som inriktning och hamna då inte i vår klass. I våran klass gick Sara och vi blev bra vänner, Helena bytte skola i 7an till Vinsta Gård. Så då blev det jag Sara och Jennifer, vi höll ihop ända till 9an. Sen skulle vi välja gymnasium, Jag och Jennifer valde att gå i HTS i Handel och administration. Det var inget vi bestämde utan båda ville gå den linjeln och skolan log nära. Så vi hade bara tur! Sara började dock i Blackeberg. Men Helena däremot, hon började i HTS hon med (fast i pedagoik). Så nu är vi tillbaka i ruta ett lite. Fast nu håller vi sams och behöver inga kodord ;)

Backlura skola 0-6


Hässelby Villastad 7-9


Hts gymnasiet 1-3
(hitta ingen bild på skolan)

new year



godmorgon, vakna för en halvtimme sen.
Nu ska jag fixa mitt rum och måla mina naglar ett lager till. Sen ska jag möta upp Jennie och Bebban och köpa all mat tills ikväll. Vi är 10 brudar som ska äta hemma hos Jennie, till mat blir det toast med skagen röra till förätt, fläskfile (?) och klyftpotatis till varmträtt och glass med hallon till efterrätt! :) Gillar allt förutom skagenröra! Men jag kör på något annat.

Men ska börja rycka i mitt rum nu.
sho

GOTT NYTT FUCKING ÅR!!

5308528775_5cb013d982_large
5302091867_a4882875ce_z_large
Tumblr_le8un1dlhg1qfmoiho1_500_large
Tumblr_le8uo7ianp1qfmoiho1_500_large
Tumblr_le6lqnoyxj1qcg591o1_500_large

home sweet home

Äntligen hemma, jag och Erika satsade verkligen på och hitta något till mig. Iallafall Erika! haha Hon hade med sig ungefär 10 plagg till mig som jag skulle testa. Men fick iallafall med mig en outfit. Blev ett linne med spets, en grå kavaj och lackleggins. Det här ska bli fint vettni!


Nu väntar jag på att Jennifer ska komma och sen blir tjej mys ikväll! 
Det är bra att man har Jennie. ( Hon går stylist och kan fixa allt! )

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Har alltid haft lyckade födelsedagar, förra året när jag fyllde 16 var riktigt bra. Då hade jag en sweet sixteen. Jag och Sara hade fixat en "banderoll" som vi satte upp i vardagsrummet. Hade många underbara vänner hemma hos mig då också. Sen när jag fyllde 15 är en favorit också, den firade jag i thailand med familjen. 

Men fyller ju år om 2 veckor, vem vet. Den kanske slår båda dom där! Jag har på känn att det kommer bli riktigt lyckat! ;)




2010

Tumblr_ldc2vjvz4c1qc0acgo1_500_large

Godmorgon, kom precis upp.

Ska upp till Vällingby nu med Erika och köpa massa till nyår, bla lösögonfransar, strumpbyxor och det viktigaste KLÄNNING! Om jag inte hittar något kommer jag fan stanna hemma!! haha. Vi tjejer har planerat att ha en fixa kväll ikväll. Jennie ska noppa mina ögonbryn och så ska vi måla naglarna och ha ansiktsmask. mysigt!
Puss

E

Så har precis ätit middag nu och ska snart rulla mot bussen. Ska möta upp Erika och leka lite.
Och föresten alla borde tycka synd om mig, ramla i saras trappa så är världens blåmärke på rumpan och så har ja stuckat lillfingret! Tummen upp för det (y)


SHO

sho

hejsan
Sov jätte länge idag, men det var fan riktigt skönt. Kom hem tidigt imorse så kanske inte är så konstigt.
Ikväll ska jag träffa Erika, sen ska väll vi antagligen träffa alla andra. Tror dock vi kommer ta det lugnt ikväll. Imorgon måste jag upp till vällingby eller stan också och hitta något och ha på mig på nyår. Bra att man är ute i godtid -.-

puss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är när jag konfirmerade mig.
Var så jävla kul där. Vi fick göra 4 egna låtar som var grymma och hela lägret var helt underbart. Verkligen ett minne för livet.

'

Dag 16 – Min första kyss

Tumblr_lb2i54obef1qabjbso1_400_large

Haha min första kyss var med Joakim Örjelind.
Han var min pojkvän i 6an. Vi var fan riktigt söta tillsammans ;) haha. Vi hängde alltid tillsammans med Helena och Patrik som också var tillsammans då. Min och Jockes historia är ganska rolig faktiskt. Pga av honom fick jag "fiender" i hans nya skola. Dom gillade inte att han träffade mig, men nu så är dom där tjejerna mina vänner och jag träffar dom varje helg! ;)


Dag 15 – Mina drömmar

Tumblr_ld7lmavza71qcm8b6o1_500_large_large

Jag har väll inga stora drömmar. Just nu lever jag i nuet.

Men en dröm jag har haft länge är att få flytta ihop med Jennifer när vi blir äldre. Det har vi sagt i flera år och det skulle vara riktigt nice och bo med henne. Sen har jag väll "mini" drömmar som att gå ut skolan med bra betyg, få ett riktigt jobb och tjäna bra med pengar. Min dröm är också att få behålla alla mina kära tjejer. Helt otroligt att jag fått så fina vänner!

tisdag

Hejsan.
Igår sov jag ända tills 3, var hur sliten som helst under dagen så chillade galet med Jennifer och Helena sen på kvällen. Idag vet jag bara att jag ska till Sara senare, men det blir runt 7-8 tiden.

Idag fick jag en tidigt födelsedagspresent av mamma också
. Det är en filt och den är hur mysig som helst. Helt galet. Den kommer jag sova med dygnet runt asså! Men nu ska jag skriva om "mina drömmar" och min "första kyss" glömde skriva igår så blir två idag ;)

mellandags rea

Hejsan.
Åkte upp till vällingby idag med Bebban, Jennie och Erika. Köpte smink från make up store, ett linne och ett halsband från gina och nagellack. Blev inte så mycket mer.
Men nu har jag precis kommit ut ur duschen och snart är jennifer här också. Så ska fixa till mig och sen blire och träffa tjejerna ikväll! :)

Dag 14 – Vad gjorde jag den här dagen för exakt 1 år sedan

Så, hoppar över den här veckan. Skit tråkig och inte fan minns jag det.
Men det här gjorde jag för exakt ett års sedan :


Kom hem för en halvtimme sen från stan. Köpte massor! :)
Men fyfan vad mycket folk det var. Inne på Zara orkade man inte ens kolla eller prova något för där var det riktigt proppat med folk. 
Men det här köpte jag :
Jeans från topshop 300kr

en söt blommig top från hm 100 kr

Tubtop från weekday 179 kr och lösnaglar för 79kr

och sist men inte minst en kofta från hm 200 kr


Köpte även ett par ringar, men orkade inte ta kort på dom.
Men nu ska jag smsa bebban och se vart våran kväll leder oss.
xoxo♥


peace

hejsan
Kom precis hem , sov över hos Erika igår.
Min julafton var väldigt bra igår, fick mycket bra presenter. Fick bla presentkort på make up store, en ny kamera, pengar till min resa i sommar, en ny plattång och lite annat smått. Fyller ju år snart också så då blir det mer. Det gillas!


Dag 12 - I min handväska

Det jag alltid har i handväskan är:
  • Plånbok
  • P-piller
  • Parfym
  • Block och penna (tillskolan)
  • tamponger
Sen ibland har jag:
  • smink
  • hårspray
  • lypsyl
  • skolböcker
  • eller någon tröja/halsduk.

Julafton

Godmorgon!
Julafton idag! Men det har väll ingen missat. Fick två biobiljetter nu på morgonen av mamma och pappa.
Nu är det fullrulle här hemma, pappa står och lagar mat och mamma städar och fixar dukningen.
Farmor, farfar, mormor och min farbror kommer hit vid halv 3. Jag har en jätte stor släkt men det är alltid dom 4 som kommer på jul. Lite trist faktiskt.
Men nu ska jag hjälpa mamma lite och sen ska jag ta en dusch och fixa mig..

Men God jul på er, hoppas ni får det ni önskar!

Dag 11 - Mina syskon

Jag har en lillebror som är 95a. Alltså ett år yngre än mig. Hans namn är Andreas och han går nu i 9an i Hässelby Villastad. Han är blond och mycket längre än mig -.-

Min lillebror är min bästa vän, han och jag hjälper varandra med allt och stöttar varandra i vått och torrt. Han och jag är väldigt lika i sättet, båda kan få sina flumanfall och även våra damp anfall. Vi kan sitta hemma framför tvn och bara vara allmänt cpe. Pappa brukar ofta fråga vad mamma gjorde för fel när hon födde oss!!
Många säger att vi är lika men det tycker inte jag. Kanske när vi ler men annars så tycker jag inte att vi är så lika utseende mässigt. För bara några år sen var vi typ fiender, bråkade HELA tiden. Nu har våran relation utvecklats och jag kan verkligen säga allt till honom, han betyder allt för mig! Jag och min lillebror umgås väldigt mycket, vi har gemensamma vänner och kan ofta hamna på samma ställen. Andra kanske hade tyckt att det hade varit jobbigt men inte för mig.
Min lillebror är mer än bara min lillebror han är min vän.

Min bror är mitt allt, älskar honom överallt annat. 
Har tur att ha fått en sån underbar lillebror som jag fått ♥

torsdag

Jag hoppar över och skriva om "vad jag hade på mig idag". Har ingen kamera så blir väldigt svårt och blir bara tråkigt och skriva om det. Men senare idag kommer "mina syskon".


Nu har jag städat mitt rum, har rensat och hela köret.
Men nu ska jag upp till vällingby och köpa in det sista. Har dock ingen och åka med, någon som är frivillig? ;) haha

dagen innan julafton

Godmorgon.
Skrev ingenting igår för hade inte tid. Först var det julavslutning i skolan.
Efter det åkte jag Jennifer och Helena till vällingby och julhandla, jag fick med mig en till present till min lillebror. 
Sen åkte jag hem och klädde julgranen och sen fick jag besök av Jennifer, erika , Jossan och Sara. Vi pratade massa minnen och hade faktiskt riktigt kul. Det är helt sjukt hur nära jag och Erika står varandra nu och man tänker på våran "historia" innan. Men det är bara bra. Den där bruden är bara för härlig!

Lite meningslöst inlägg men skulle bara visa att jag lever.'

Godnatt

Nu ska jag sova. Imorgon är det julfika och julshow, sen är det jullov. 
Min säng kommer bli mitt andra hem!

Dag 9 – Min tro

Min tro.. jag tror inte på gud eller något sånt iallafall, även om jag går i kyrkan och är ledare så.
Jag tror på att man ska tro på sig själv, aldrig ge upp. Man kan alltid få en andra chans och man kan alltid klara av allt med lite vilja. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, har inte så mycket tro. Jag tror bara att det allt som händer har en mening...

only me

Hejhej.
Blev inte så många inlägg idag. Men har bara varit i skolan, men drog hem lite tidigare. Sen har jag bara varit hemma. Har träffat Helena en snabbis men annars har jag bara latat mig. Har egentligen läxor och göra men har inte fått så mycket gjort. Men imorgon får jag lov och det är galet nice!

fall

Så, nu ska jag sova. Har prov i excel imorgon bitti... -.-
Blev dock inge plugg. Får ta tag i det imorgon, har två uppgifter i Svenskan och 1 i datorkunskapen.
Snart är det lov! Fan vad jag ska ta vara på den tiden!
Godnatt

MOBIL TACK

Någon som säljer en mobil? (ganska billigt)
Min har dött helt och håller, men kan förstå den. Är andra gången jag tappar den i vatten -.-

Så jävla klantig!


Dag 8 - Ett ögonblick

De ända jag kan komma på var mitt avsked till Jakob.
Vi mötes dagen innan runt halv 1 på natten, han hade varit och sagt hej då till alla sina vänner. Vi gick hem till honom och la oss i sängen. Vi log och prata och jag grät, han med. 4 på morgonen gick han upp, hans plan gick runt 6 tiden på morgonen. Jag var så himla trött så log kvar i sängen. Några minuter senare kommer han in och säger att han måste åka. Jag gick upp och klädde på mig och ställde mig i hallen. Jag fattade ju att det här var sista gången jag skulle se honom på väldigt länge men ändå fatta jag inte det. Jag krama om honom i någon minut och båda var tårögda.
Jag gav han 2-3 pussar sen gick jag. På väg till bussen spydde jag 3-4gånger. Varför vet jag inte, men antagligen för att jag var i chock. När jag kom hem grät jag inte, för för mig skulle han inte åka.
Det var på morgonen igen när jag vakna som jag fattade och brast helt och hållet. Min bror tog hand om mig den morgonen...


Det jag ångrar är att jag inte bara stod kvar där någon minut till och verkligen sa hej då, att jag inte berättade hur mycket jag älskar honom och gett honom några extra pussar. ♥



K

Hejsan.
Sl har varit galet jobbiga idag, idag till skolan tog det mig en timme och komma fram och den resan ska ta 20 min. Samma när jag skulle åka hem från stan idag, det ska ta 30-40 min men tog en timme och 10 min. Blir galen... 
Idag har jag iallafall varit och köpt dom första julklapparna, blev en till mamma,pappa och lillebror. Nu har jag lite plugg och göra och sen måste jag fundera på vad jag ska skriva på " ett ögonblick".

Skriver sen. ♥

DAMPDAMPDAMPJFVJFGBDAMP!!=!=WDK

Idag är en riktigt ångest dag. Har tappat mobil fittan i en vattenkana så den fungerar inte längre, sen brände jag mig på locktången som någon inte stängt av från igår och hela mitt hus är kaos. Blir så jävla trött på skiten som alltid händer i hässelby. Nu har jag ett hål i min dörr, skåpluckan är av, öl har försvunnit från mina föräldrar och alla är allmänt otacksamma (dom flesta). Vill bara ifrån Hässelby, är alltid så mycket trubbel här. Det här var sista gången jag tar hem folk. Man tror att man kan lita på folk men tydligen inte. Ölen var ju bara lågt!


Fyller 17 år snart och då ville jag ha kul, men istället kanske jag inte ens får ha tjejmiddag. Känns ju skit bra! Aldrig mer hässelby fester. Jag ska försvinna härifrån!

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har väldigt många tjej kompisar som jag står nära. Men en person som jag alltid har hållit ihop med är Jennifer. Vi har gått i samma klass sen 6års till 9an och nu går vi i samma klass i gymnasiet. Hon och jag kan lita på varandra till 100 % och det är alltid henne jag ringer när jag behöver prata. Både hon och jag vet allting om varandra och vi ser på varandra när något är fel. Utan henne hade jag aldrig klarat mig, hon har alltid funnits hos mig när jag har haft mina tuffa tider. Har kunnat ringa henne mitt i natten gråtandes och hon kan lugna ner mig direkt.
Jennifer är min andra halva! Min bästa vän



2007

2009

2010


LÖRDAG

tju man.
Sitter hemma nu med alla tjejer! Helt galet. Får se hur kvällen blir.
Men skriver senare.
PÖÖÖÖSSSS

Dag 6 - Min dag

Min dag började med att jag vakna och tog en dusch, sen åkte jag till Vällingby med Sofia Helena och Jennifer. Vi var där en timme och kolla runt. Nu ligger vi alla i min säng och ikväll ska vi vara hos mig.
Mina föräldrar ska bort så vi ska beställa pizza och käka sen får vi se vad vi ska göra!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 5 då, Kärlek är så stort. Finns kärlek till sin flick/pojkvän men även till sin familj, vänner och sport tex. Men när jag bara hör ordet kärlek tänker på förhållanden eller någon man tycker om. Kärlek är när man inte kan sluta tänka på personen, smsar personen minst 1 gång om dagen, man saknar personen även om man precis varit med den och man blir glad när man tänker på honom/henne. Men det kan ändå vara något utav det hemskaste som finns. Jag la upp en text på facebook igår och den stämmer verkligen " Love is a strange thing, it can make the strongest person weak and the weakest person strong" Det är verkligen så. Jag har mått dåligt av kärlek, riktigt dåligt men jag har ändå varit världens lyckligaste och varit så jävla nöjd med mitt liv och kännt mig älskad. 

Jag har upplevt äkta kärlek, och det finns inget bättre! ♥



4908596869_efa75a8837_large

Fucking fridag today



Godmorgon.
Sitter nu sminkad och på klädd.
Bussen till skolan går om en timme så ska ner och kolla på lite tv och äta frukost så länge.
Idag är det fredag! Galet skönt. Har inga direkta planer, dom flesta av tjejerna vill chilla så blir väll en chill kväll ikväll. Men det får vi se då. Nu ska jag ner och fixa frulle.

Runt halv 1 kommer "vad är kärlek" upp. Har tidsinställt det.
Ses

Its all about me



Hejsan
, har egentligen inget vettigt och säga (har jag väll aldrig) men är jävligt uttråkad.
Har precis kollat klart på Kenza&Tyras sista avsnitt. Börjar bli lite trött faktiskt men ska inte lägga mig än. Imorgon börjar jag 20 i 1 och har bara idrott imorgon som vanligt. Äntligen fredag asså, gud vad veckorna går snabbt :O Snart är det ju jul också och jag har inte köpt en enda julklapp. Kanske dags och börja....

Dag 4 - Det här åt jag idag

Haha jaa, tycker den här var väldigt tråkig och ointressant. Men vi kör då!

Frukost - 1 macka och oboy
Lunch - Pasta sallad.
Middag - Pasta Sallad.
Övrigt - choklad

Om ni undrar varför jag har käkat så mycket pasta sallad så är det för att den är så jävla uber god så pappa gör alltid extra mycket. Så käka det till både lunch och middag! ;)

FINAL

Nu börjar det närma sig pardise finalen!
Självklart ska jag sitta bänkad framför tvn och kolla. Själv vill jag att Erik och Lin ska vinna! Nu lekar jag med Sara och facebook som vi alltid gör när vi har tråkigt haha! Men ska börja rulla neråt så skriver senare.

Bye

K

Ligger och kollar på Nikita nu, gick hem tidigare från skolan idag också så var hemma runt 3.
Ikväll måste jag plugga lite sen hade jag tänkt och städa rummet också. Men skriver senare.


Hörs

Onsdag

Hejsan.
Var som sagt på Julbord idag i kyrkan. Var riktigt mysigt, var väldigt många ledare och föredetta konfirmander där. Alla hade som uppgift och köpa med sig en present för max 50 kr så alla fick en varsin julklapp. Jag fick en orgasmatron. Ni vet sån där sak som man drar i huvudet så ryser man! Skit nice ju! Imorgon är det skola som vanligt. Börjar 20 över 10.

Men ska snart gå och lägga mig så säger godnatt nu. 
Puss

jul

Ska på julbord idag, skriver när jag kommer hem.
pöööösss

Dag 3 - mina föräldrar

Då ska jag berätta om mina föräldrar då. Jag börjar med min pappa, jag är pappas flicka. Älskar min pappa väldigt. Han är en riktigt skön pappa, han ska alltid skoj brottas och busa med mig och min lillebror. Pappa är den som tar hand om allt hemma och är ordningsam. Han älskar och laga mat, och han är bra på det också ;) Det sköna med min pappa är att han frågar inte så mycket om saker och ting, han vet redan. Han hetsar inte upp sig över små saker utan är lugn. Pappa och jag bråkar nästan aldrig, kan va att han ber mig att lägga in tallriken i diskmaskin men inge mer. Pappa är den som tar/tog hand om all sport i familjen. När jag spelade fotboll åkte han oftast med på cuperna och var alltid och kolla på alla matcher. Nu har jag ju slutat men han håller fortfarande på så med min lillebror som spelar innebandy.

Mamma - och jag är väldigt lika, kanske därför vi små tjaffsar i bland. Min mamma vill inte riktigt inse att jag har blivit stor och pratar bebis språk med mig hela tiden vilket gör mig väldigt irreterad ;) Men jag älskar henne ändå! Hon är väldigt tokig i blommor, folk som känner mig vet! Tycker inte det är speciellt jobbigt längre utan har vant mig, det är mamma lixom. Min mamma. När det gäller hemmet är mamma inte speciellt duktig haha men det är hon som fixar och donar med annat. Som tex om datan pajjar eller om vi ska måla om i rummen eller liknande. Hon är ganska hendig av sig. Det är från min mamma jag har fått min längd. Hon är 154 ½, den där ½ är väldigt viktig för henne! Utan min mamma så skulle jag aldrig klara mig, vet att jag kanske säga allt till henne. Hon vet det mesta om mig.
Men i det stora hela så är mina föräldrar dom bästa, skulle aldrig klara mig utan dom.
Älskar dom över allt annat.

Dag 2 - Min första kärlek

Jag tänkt mycket på vem som var min första kärlek, för visst har jag haft förhållande i lågstadiet och mellan stadiet. Men för mig så är Jakob min första riktiga kärlek. Jakob träffade jag på min konfirmation, han var min ledare och var två år äldre. I början hade jag inga såna känslor, jag tyckte bara att han var jävligt roligt och snäll. Han och jag drev mycket med varandra och bara hade kul under lägret. När vi kom hem fortsatte vi träffas men som vänner för en av mina kompisar träffade hans kompis. Tillslut började jag och Jakob få känslor för varandra och började träffas mer och mer och 10 oktober 2009 blev vi tillsammans. I början av vårat förhållande berättade han för mig att han skulle till Canada efter sommaren och bo där i 1 år. Då brydde jag mig inte, hade aldrig haft ett förhållande som höll längre en 1 månad innan honom, så trodde inte att det här skulle hålla heller. Även fast jag älskade honom väldigt mycket men hade inte erfarenhet av det innan. Men han och jag höll ihop i 11 månader och den tiden var den bästa tiden i mitt liv men 5 september 2010 åkte han. vilket var riiiktigt jobbigt för mig. Vi hade bestämt från första början att vi skulle göra slut när han åkte. Det kändes rätt lixom. Han kommer inte hem någonting under tiden och att ha en pojkvän på andra sidan jorden i 9 månader skulle inte jag klara av.  


Men Jakob var en underbar pojkvän som behandla mig på bästa sätt. Jag älskade och älskar honom fortfarande väldigt mycket. Han är min andra halva ♥


Home

Ville bara visa att jag lever, kom hem för ett tag sen. Gymmade idag igen efter skolan. Idag körde vi ganska hårt, är helt slut nu. Men nu är det käk på gång snart sen äre dusch.

Snart kommer min första kärlek upp också ;)

NU - Skola

Tumblr_ld2z8wmhkq1qza3tao1_400_large

GODNATT

ligger just nu och ner bäddad i min mysiga säng.
Imorgon är det skola igen som vanligt. Fick se mitt schema idag till vårterminen. Kan ju bara säga såhär jag kommer inte vara levande. Praktik måndag - tisdag från 9 till 4 sen börjar jag halv 9 och slutar typ fyra onsdag torsdag fredag. Det är ju inte mänskligt. Ser inte i fram emot det....
Men nu ska jag susa, börjar 20 i 10 imorgon ;)

10 sanningar om mig

  • När jag var liten var jag för rädd för att gå upp på övervåningen själv. Fick ta med mig någon från familjen upp för att kunna vara där uppe.

  • Jag lever för helgerna!

  • Jag vill tatuera mig.

  • Jag har inget tålamod.

  • Tycker själv att det inte finns något bättre än att somna på en killes bröst.

  • Jag har en väldigt stor säng!

  • Jag hatar verkligen fötter. 

  • Jag hatar och vara blek.

  • Många säger att jag är en kopia av min mamma.

  • Jag har hål i naveln, har haft det i över ett år nu.

Choklad

Mamma kom hem med den här på första advent. Har inte visat upp den förut.
Tycker den är himla söt!



Dag 1 - Om mig

Då ska jag berätta om mig själv då. Jag heter Emelie Moberg och är 16 år. Fyller 17 efter nyår.
Jag går första året i gymnasieti Hts i jakobsberg och går i linjeln Handel och Administration vilket jag trivs med väldigt bra med faktiskt.
Jag bor hemma i Backlura med mamma, pappa och lillebror. Har spelat fotboll i flera år, spelade i ett utvecklingslag (BP-1) och blev uttagen till statslaget. tröttnade sen på att spela så seriöst ville mer spela för att det var kul och slutade och började i Bp-2 med min barndomsvän Helena men slutade även där efter ett år. Så nu håller jag mig i gång med gym med min bästa vän Jennifer. Jag har väldigt många bra tjejkompisar. Men Jennifer är den jag står närmst.

Mina postivia sidor är väll att jag är en glad person och kan bjuda på mig själv. Tycker själv att jag är en bra lyssnare när mina vänner har det svårt. Kanske inte alltid har bra svar på allt men finns alltid och lyssnar. Andra ser mig som liten och gullig pga av min längd. Mina negativa sidor är väll att jag oftast vill ha rätt och ger mig inte, har även ett hemskt morgonhumör som oftast går ut över mamma. Jag har även lätt för att grubbla mycket över saker och ting och då gillar jag att skriva av mig. Har haft lite ups and downs i mitt liv och har varit med om väldiga svek. Dom har jag dock glömt nu och jag tycker att dom bara har gjort mig starkare. Hade en kille som höll i ett år men nu bor han i Canada och kommer hem om ca en halvår. Det tog väldigt hårt på mig och det är fortfarande ganska svårt och hantera. Men det är då mina vänner finns. Dom stöttar mig fullt ut vilket jag gör för dom också! ♥

I'm in!

Ogaaabsly1e_5gosxztpnvpck_5cw5the5nile5smp6iwgow50-tjhj_itpkbimyzeyfansyja2hkluaw7jfr40mog8am1t1uai45wa0p-f8tjcypzkzmcwrdrsk_large

Ja nu ska jag börja också. Man faller för grupptrycket lixom.
Första punkten kommer senare ikväll ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad gjorde jag den här dagen för exakt 1 år sedan
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min skoltid.
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 30 – Ett sista ögonblick

12/13

Hej, efter skolan idag gymmade jag med Jennifer.
Kom hem för ungefär 2 timmar sen och ligger nu och kollar på Gossip Girl. Måste plugga ikväll med, hade en läxa till idag vilket jag helt hade glömt bort. Så måste skicka den till min lärare innan 12.
Men ska kolla vidare nu. Hörs

It was you

Så nu blev jag precis klar. Är grymt jävla trött...
Ska upp och lägga mig direkt, börjar halv 9 imorgon.
GODNATT

TUPPJUCK

Sitter fortfarande med arbetet, har fått ner en sida på word. 
Känner mig frustrerad och det gör ju inte saken bättre. Men måste ju bli klar och jag har ganska mycket och göra så skriver innan jag går och lägger mig.

PLUGG

NU - TURISM ARBETET! -.-

mmmmmmm

Hejsan.
Sitter just nu och gör ingenting när jag egentligen måste göra klart arbetet i turismen som ska vara klar tills imorgon.. Men igår så var jag med Anna och Erika. Vi var först hos Sara en stund där andra var också. Sen drog vi 3 ut och virrade runt i heela hässelby. Tillslut hamna vi i riddersvik igen, fast nu hem till Matilda.

Sov iallafall sen hos Erika. Fick hennes säng helt för mig själv! Skulle aldrig ge bort min säng haha!


NU - DUSCH

Tumblr_lbid5mtpik1qc78uuo1_500_large

Lördag

hej.
Kom precis innan för dörren. Har sovit i Rissne med Helena och Sofia hos några kompisar.
Tog en himla tid och åka hem, fick åka hem själv också för Helena och Sofia skulle inte till hässelby. Men nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig och sen blire och träffa Erika och några. Vet inte hur planerna ser ut än men jag hoppas på att det händer något kul iallafall. ;)

Fredag

Hejsan, vakna för ungefär en timme sen.
Har precis käkat frukost och kollar nu på tv. Idag ska jag fixa i mitt rum för att få plats med en ny hylla som ska in sen. Sen ikväll blire och träffa alla tjejer. Hoppas på en galen kväll! 

It's hard to show you the real me.

Im sorry

Ligger i min säng just nu.
Kommer vara hemma från skolan imorgon. Känner mig krasslig och har bara idrott så blir och stanna hemma. Ikväll träffade jag Erika och Anna en stund, sen drog jag hem och duscha och gjorde mig i ordning.
Hade planer på kvällen med Sara men dom sprack. Blev lite sura miner från andra tyvärr..
Men träffade Sara en stund ute iallafall, vi fick också sällskap av Viktor och Rasmus ett tag. Dom var ute och gick en promenad.

Men nu ska jag titta på Kenza&Tyra show och sen blire slagg.
FREDAG IMORGON TAGG!

Önskelista

  • Foundation borste
  • Smink från Make up store
  • Kofta från HM
  • Ipod - apple ipod classic
  • Massa pengar till min resa i sommar.
  • Kamera

Mycket


Hejsan.
Skola idag, hade väldigt mycket och göra. Matte provet gick sådär, vet inte riktigt om jag ens kommer få G. Har även 2 arbeten i Svenskan, 1 arbete i turismen och 1 i handel. Så har väldigt mycket och stå i. Suger..
Men imorgon är det fredag och snart är det lov. Det är gal1 nice!


Nu ska jag ta något litet och äta.
hejdå

T

Godmorgon, mår skit idag. Orkar inte bli sjuk -.- Men kan inte stanna hemma idag, har redovisning i engelskan, matte prov i matten och har ett arbete och göra i Svenskan.... Så du är bara och ta sig dit. Kommer dock se ut som en zombie hela dagen.
Hejdå

Paradise Hotel

Ligger i sängen nu och ska kolla in paradise hotel på tv6.
Blev inte så mycket plugg för mig idag, gav upp efter 10 min och drog till hux. Kom hem vid 10 och har kollat på tv sen dess. Provet får gå som det gör imorgon, orkar inte anstränga mig just nu. Håller på och bli sjuk också, går runt och har ont i huvud och hals och nyser konstant. Tyck synd om mig!


Men nu blire paradise.



gal1!

Har matte prov imorgon, tror ni man kan det eller? nej! såklart inte.
Så ska plugga järnet nu ett tag sen ska jag iväg på hux. Man orkar ju inte ligga här hemma hela kvällen.


Nu - plugg.. Gal1 !

ja man

Hejsan, skola idag. Gick någorlunda snabbt med tanke på att jag var hemma kvart i 5.
Nu sitter jag och väntar på maten, är grymt jävla hungrig. I skolan har vi inte så jätte god mat, vi har nämligen fått råttor i matsalen så dom har stängt ner den för sanering så nu får vi mat i Cafét eller catering mat. Helt jävla sjukt. Men det är typ pga av kylan dom har tagit sig in. Men det är ju väldigt snuskigt !

deep

Hejsan, har inte orkat skriva idag.
Men ligger just nu i min säng och tänkte lägga mig. Imorgon är det skola och jag börjar 5 i 11. 
En grej jag tänkt på idag, fan vad tiden har gått snabbt! Snart är det lixom Jul, nyår och snart fyller jag 17. Det är galet. Känner att jag måste hitta på mer saker, det måste hända mer i mitt liv. Tiden rinner ur en lixom.
Jaja, blir för mycket babel här. GODNATT


S

Nu är sara påväg hit och ska sova här. Hennes planer kom till något positivt ändå, var länge sen man träffa henne! Har skola imorgon men börjar 20 i 10 så så tidigt behöver vi inte gå upp ;)
Men nu ska jag börja gå ut och möta henne!

ja

(Bjuder på en bild från frankrike, vill tillbaks till värmen! )
Kom precis hem nu från träning. Puuh Muskel pass är inte och leka med. Kan knappt stå på mina ben just nu. Men nu hade jag tänkt göra mig lite fräsch genom att ta en dusch. Sen så förhoppningsvis så ringer Sara mig senare och berättar vad som händer senare. 

Men dusch nu!

Muskel

Hejsan, kom precis innanför dörren.
Käkade i vällingehus med tjejerna som sagt. Jag fanny och Erika tog en lite tur runt i affärerna efter. Hittade dock inget jag ville ha. Men ikväll ska jag iväg och träna ett muskel pass i Vällingby med Erika. Har ju egentligen gymkort i Jakobsberg, men Erika ville inte träna själv så hon bjuder mig. Tränade alltid olika pass i Vällingby. Saknar fan det, nu gymmar jag ju bara och där ger man inte lika hårt. Så ser ifram emot det ;)

Måndag

Godmorgon!
Är ledig idag och det är tjejerna också. Erika ringde nyss och väckte mig, vi ska upp till vällingby och käka. Jossan och Jennifer är med också ;) Men i lördags kom jag hem vid 12 efter middagen. Vi hade väldiga problem med SL. Inte kul -.- Fick vänta på pendeln en halvtimme och vi tajmade aldrig bussar och tunnelbanor. Blev till slut taxi från vällingby sen...


Igår chillade jag galet, träffade Erika en snabbis och på kvällen träffa jag Helena.

Jimmys steak house

Hejsan
Har sovit nästan hela dagen, är helt slut.
Var hos Denise igår med tjejerna hade riktigt kul, var hemma vid 4 tiden.
Nu ska jag snart åka iväg till Jimmys Steak House på söder och äta med familjen. Vi har bokat bord kvart över 8, men vi ska möta upp min lillebror vid medborgarplatsen först.

Men har en trevlig kväll!

Äntligen...



Idag är det Fredag, fan vad skönt!
Ikväll så ska jag vara med Helena, Jennifer och Sofia. Är fett taggad, jag hoppas den här kvällen blir lyckad. För imorgon kommer jag inte kunna gå ut. Ska äta ute med min familj på söder. Men det ska bli kul, vi går nästan aldrig ut och äter tillsammans.


Men nu har jag precis tagit ett bad och ska snart börja fixa mig lite smått och få tiden och gå.
Men ska ringa upp Helena nu och kolla läget.
SES

IDAG

Hej!
Idag har jag varit med Anton efter skolan och käkat middag i Vällingehus.
Har alltid kul med Anton, vi satt och snacka om minnen och lite annat som händer i våra liv! Efter kom Helena och vi hjälpte Anton och hitta en snygg skjorta. Efter många om och men köpte han till slut en!

Men nu väntar jag på att klockan ska bli 20.00 så jag kan kolla in Paradise hotel på internet.
Skriver senare ikväll
puss

Back to sleep

Hej , nu ska jag lägga mig snart. 
Har gjort klart handels läxan precis, inte kul. Var skit svår ... -.-
Imorgon är det skola som vanligt, efter skolan ska jag möta upp Anton i vällingby och käka med honom. Ska bli kul! Var länge sen bara han och jag träffades och hittade på något ;)

Godnatt


Channing Tatum - To die for, om man ändå hade honom !

TURN OFF

Hejsan, kunde inte skriva något mer igår. Efter förra inlägget så la Internet av och även TVn.
Tydligen så var det krångel med com hem. Både Sara N och Helenas TV och Internet hade också lagt av..

Men idag har jag varit i skolan. Åkte till Vällingby med Sara N och Jennifer efter skolan. Där hämtade jag ut mina p-piller på apoteket och fick även med mig ett diadem och 3 par hot pants, allt det köpte jag på Gina Tricot. Men nu sitter jag och Jennifer framför TVn och kollar på the hills. Vi har precis pluggat lite handel och ska snart röra oss mot Hässelby Strand.
SES

RSS 2.0